Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (599)

predators 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám za místy vtipné pasáže. Jinak jde o dost nudné pokračování postrádající špetku nápadu a originality. Akční scény jsou "béčkové", čemuž zdárně pomáhá nepovedený střih a kamera. Myslím, že si "ne"kvalit byli vědomi i autoři a proto celé zahalili do moc hezkého barevného kabátku...ten ovšem funguje zhruba prvních 10 minut, pak už ani toto neoceníte. 30% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Dal jsem víkend s celou trilogií a hodnocení trojky zvedám na 4*. V kině mi vadil laciný digitální vizuál akčních scén, který pak na větší TV tolik nebyl do očí. Bayovy trademarky a kompoziční unikátnost to sice postrádá, ale přihlídnouc ke zdejšímu scénáři byly trademarky a vizuál předešlých filmů vlastně to jediné, co je dělalo zajímavými. Především tedy dvojku. Trojka má scénář zdaleka nejlepší, vkusně zakomponovává historické motivy, chytře a sympaticky pracuje s postavami včetně vedljšáků z policejního týmu i výrazných záporáků, a taky si sama ze sebe dělá trefně legraci (“This is some serious telenovela shit!”). A ta nová, svěží teamovost evojuke začátek nové Bad Boys éry, která věřím, že časem nepůjde do kytek retardace jako série Fast & Furious. Minimálně dokud ji budou mít pod palcem Arbi a Fallah. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spokojený průměr. Čekal sem spíš průjem abych byl upřímný. Martin Lawrence má furt ten vtip v sobě, akce ušla, leč to přebíjení tam mohli aspon dát.. záporáci tak půl na půl. Hudba okey a nechápu, proč všichni řikaj poslední jízda, když to má otevřený konec.. Kamera fajn, prostředí top (miami miluju) a je to tak na jedno shlédnutí, určitě bych to do nebes nevyzdvihoval. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako rozhodne prijemny prekvapeni, navrat po takovy dobe a zmena rezisera, to smrdelo pruserem, ale Arbi a Fallah to ustali se cti. Pribehove se sice nejedna o nic extra, i kdyz tu je par necekanejch scen a zvratu, z nich minimalne jeden uz je krapet pritazenej za vlasy, ale nema smysl nad tim moc premejslet. Hlavni dvojka porad funguje na jednicku, i kdyz mi prislo, ze misto citovatelnejch hlasek se jejich vzajemny postuchovani smrsklo na vole, pico, ses poral, neser a podobne. Taky uz se na nich zacina projevovat vek, Smith misty vypada lehce znavene a Lawrence misty jak lehce prifouklej gumovej panak, ale nastesti se jim akce furt da verit. Ta je misty napadita, par scen je fakt paradnich, ale k Bayovo vizualnimu citeni to ma precijen daleko, me to spis pripominalo treba takovyho Fuquu a to i misty docela velkou drsnosti filmu, kde se pro nejakyho toho rozstrilenyho srace a litry krve nejde daleko. Ale celkove by to chtelo akce trochu precijen pridat, i kdyz i tak film nezacne nudit, coz je hlavne zasluhou hlavni dvojky. Takze ve vysledku vlastne spokojenost, ale na dvojku to fakt nema. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl. Konzistentní, vtipné a velmi zábavné pokračování, které dává smysl scénáristicky a neurazí svojí akcí. Pochopitelně chybí signature styl Michaela Baye, čili toho bouchá o poznání méně a ikonických podhledů podstatně ubylo. Nicméně zcela neznámé režisérské duo se vytasilo s hravým pokračováním, které těží z minima maximum a všechno na co tvůrci sáhnou funguje. Jestli to podržel Bruckheimer těžko říct, ale je to vlatně jedno. Bad Boys 4 sem a hned. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Okrem Atlanty pracovali filmári aj v Miami a v mexických mestách Yautepec a Naucalpan, ktoré ležia vo vnútrozemí Mexika, neďaleko metropoly Mexico City. (MikaelSVK)
  • Film měl jít původně do kin v únoru 2017, následně v červnu 2017, a pak v lednu 2018. Nakonec byla stanovena premiéra na 17. leden 2020. (Geralt z Rivie)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama