Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (600)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Závěr je jako mexická telenovela na tripu (ale v dobrém). Mizerové jsou zpět na jednu poslední akci a překvapivě se podobají spíše umírněné jedničce a dávají důraz na příběh. Povedená linie o Mikeovi je doslova naditá smrtí. Smith tu roli potřeboval jako sůl a snad mu znovu nastartuje kariéru. A Lawrence lepší roli mít už nikdy nebude. AMMO tým je nečekaně fajn a chemie starého s novým nečekaně funguje na výbornou. I noví režiséři umí. Na velkého šéfa ještě nemají, ale styl nezapřou. A Bayovo cameo samozřejmě potěší. P.S: Paola Nuñez je ňuňózní. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Vážně dnes takový devadesátkově natvrdlý výplach někdo potřebuje? Já osobně jsem příznivcem návratů a oprašování něčeho, co už není úplně in, ale u třetích Mizerů mi nepřišlo to záměrně sarkastické zrcadlení megalomansky tupé Bruckheimerovské éry nijak výrazně nápadité a ozvláštňující. Nejlepší jsou opravdu momenty a vtipy, při nichž se to vůbec nebere vážně a dělá se legrace z toho, že hlavní dvojka už je za zenitem (hlavně teda nateklý Lawrence). Jenže do toho je našroubován tesklivý osobní příběh, který mi tam vůbec neseděl a dost oslabil potenciál zábavy, který v sobě návrat těch jednoduchých a sympatických akčních hrdinů v jiné hollywoodské etapě nesl. Mám to chápat tak, že už dnes nemůže vzniknout poctivá a přímočará akční zábava, oproštěná od zbytečných dramatických oblouků? Ale pořád je to soudržnější a dravější než dvojka, o tom žádná.. 60% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Z outsidera se nakonec vyklubal lednový Hit, po finanční i kritické stránce a Bad Boys 3 jsou definitivně nejlepším dílem celé Trilogie a krásný rozjezd roku 2020. Will Smith je zpět v parádní formě a Martin Lawrence sice pořádně břibral, ale humor mu jde opět skvěle. Bál jsem se, že bez M. Baye nebude mít akce říz, ale Adil El Arbi a Bilall Fallah jsou v akčních scénách velmi sebevědomí a ambiciózní, čemuž pomáhá i parádní kamera, velká porce násilí a dostatek zajímavých nápadů. Povedli se i záporáci, především mnou neznámý Jacob Scipio odváděl solidní práci a jeho matka v podání Kate del Castillo se také povedla. Pochválit musím i hudbu a velmi rychlé tempo, kde akce střídá humor a není čas sledovat ani hodinky, natož přemýšlet. Skvělá zábava, která má styl i švih. 8/10. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nečekané příjemné překvapení. Smith a Lawrence jsou (pořád) bezva duo a kupodivu funguje (většinou) i vše ostatní - hlavně tedy akce a humor. Vizuálně je to prakticky k nerozeznání od prvních spoluprací Bruckheimera s Bayem, takže nás absence druhého jmenovaného nemusí skoro vůbec mrzet (maximálně v případě velkých akčních scén, které by Bay dotáhl do ještě větších extrémů). Pokud máte rádi první dva díly (nebo i jen jeden z nich) a subžánr akčně-komediálních buddy movies obecně, o návštěvě kina nemá smysl dlouze váhat. 70 % ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zvědavost veliká, bohužel mám takový pocit že Trojka měla přijít mnohem mnohem dřív, takže je to tak trošku s křížkem po funuse. Na to že jsem hned za sebou loupl oba dva předchozí díly, tak Trojka na mě minimálně prvních 30 nedokázala vůbec účinkovat a přišlo mi jako bych ani neslodoval Mikea a Markuse. To kouzlo bylo prostě fuč. Potom se to částečně i díky dalším postavám dokáže vrátit, ale už je to zkrátka hodně jiný film. Z naší dvojky Mizerů se stali pomalu dědečkové a nějakou divokou akci od nich divák vlastně ani moc neočekává. Spíše je zde prostor pro solidní rýpání jeden do druhého. Dvojka nastavila laťku příliš vysoko a zastihla všechny protagonisty ve vrcholné formě. Mé hodnocení vidím mezi silnou 3 nebo slaboučkou 4. Ale z nostalgie k postavám dávám 4. 70% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama