Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (608)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Takže nová filmová Pobrežná hliadka ponúka presne to, čo si pod týmto slovným spojením predstavíme. Jednoduchá zábava s cieľom zasiahnuť naše primitívne pudy. Dokonca si uťahuje aj sama zo seba a niektorých hercov. Čo rozhodne nie je u letnej akčnej komédie zlé. Aj obsadenie je viac ako vydarené. Navyše s dvojitou hviezdnou návštevou. Výsledok však pobaví menej, než by sme bývali čakali. Nielen, že na dve hodiny je to jednoduché až veľmi, ale veľa zábavných scén je vytrhnutých z kontextu. Že sa nebude jednať o hlbokomyseľné dielo, bolo všetkým jasné. Cieľom Pobrežnej hliadky by malo byť pobaviť, rozosmiať a navnadiť na dovolenku pri mori s túžbou, že napríklad miestne plavkyne budú vyzerať rovnako šťavnato ako tie filmové s vyvinutými pľúcami. To sa však tak úplne nestalo. Aj keď akcie, obnaženej kože, mora a vtipu dostaneme vrchovatou mierou, pozitívne vyletnený zážitok kazí roztiahnutá stopáž a nekonzistentnosť. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Polícia vyšetruje a prenasleduje. Vy nie. Vy ste len plavčíci. Keď to robíte vy, vyzerá to tak, ako keď jedna skupina chlapov vyšetruje a prenasleduje inú skupinu chlapov.“ Veľmi slabé. Trvá to dve hodiny, ale krimizápletka je strašne nezáživná, nudná a stereotypná. Uživila by sa ledva v 18. sérii Kobry 11. Rovnako predvídateľné a klišé sú i postavy a vzťahy medzi nimi. Mohlo by sa zdať, že to zachraňuje The Rock, ale hoci ho obvykle zvyknem považovať za oživenie každého filmu, tu bol nijaký. Ostatne - ako všetci. Jediný, kto ma bavil, bola Alexandra Daddario s megaočami a modrou športovou podprsenkou. Občas sa objaví vydarenejší drsnejší gag (posmrtný penis), zaznie zábavný dialóg a padne srandahláška („Naschvál ako keby si počul len 1% z toho, čo som ti práve povedal.“). No je toho zúfalo málo. Nechápem, ako sa z toho mohol vykľuť taký podpriemerný prepadák. Akcie je málo a nestojí za nič, finále vyložene nevydarené a to vrátane záporáčky, ktorú hrá herečka, a teraz sa držte, idem na to, PRIYANKA CHOPRA. A ešte som asi nikdy nezažil, aby sa herci z cameí dostali do úvodných titulkov. Produkcia: The Rock, Eli Roth a Ivan Reitman (chcel by som vidieť ich pracovné porady). ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Testosteronová, silikonová a nesmyslně dlouhá prezentace buranského humoru hodná leda populární čtyřslabičné nadávky na P. Viděl jsem v tom (nebo jsem si přál vidět) velký potenciál, ale místo toho, aby si tvůrci nesvázaně hoďku a půl utahovali z nevinné demence seriálu a sypali na nás hlášky a camea, tak dvě hodiny oscilují na povrchu nudné detektivní zápletky a nejkřečovitější buddy komedie, co se kdy dostala do kin. Žít Johnson v padesátých letech, hrál by maximálně druhého posluhovače záporáka ve filmu Eda Wooda, dnes se jeho ikonizaci podřizuje celý příběh předpokládaného hitu, který mohl mít tak všestranný parodický nádech. Paradoxně je to ale právě jeho několik scén s nagelovaným frajerem Efronem, které to aspoň na úrovni epizodního humoru drží nad vodou. Tohle se šeredně nepovedlo, jenom fyzická výbava Saši Daddario si říká o mnohem kvalitnější biják - nepřístupný samozřejmě. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $69miliónovTržby USA $58,060,186Tržby Celosvetovo $177,856,751Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Úplne zbytočná trapošina, ktorá ide úplne mimo seriálu Baywatch. Dejovo doslova prázdnota, mimózne, hlúpe. Okrem toho že tam použili mená z pôvodného seriálu a na chvíľku sa tam objaví Hasselhooff a Andersonová, tak to nemá s touto klasikou z prelomu 90.rokov nič spoločné. Ide to úplne mimo vkusu, jeden trápny vtip strieda druhý, prípadne ide o nasilu vtipný humus, občas niečo pobaví ale aj to je väčšinou dno humoru. Postavy nulové a súhra medzi nimi žiadna, niektoré až zbytočne otravné a fádne ako Zac Efron, ten ide z jednej zlej úlohy do druhej.... proste všetko zle. A keď si predstavím aký fajn retro návrat to mohol byť. /25%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Moc s pobrežnej hliadky to teda nemá, ale ako komédia je to celkom fajn. Bavil som sa až do konca. Príbeh nič moc, ale všetko tu ťahajú postavy, ktoré majú nielen fajn hlášky ale aj casting. Dwayne je štýlová a zábavná hora svalov ako vždy a aj ten frajer Efron tu celkom dobre zapadol. Tak isto aj kočky, hlavne Alexandra Daddario s jej neuveriteľnými zvodnými dvojičkami. Myslím oči samozrejme ;P 65% - 3* ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • Celosvětová premiéra proběhla 13. května 2017 v Miami. (BMW12)
  • Hlavním služebním vozem Pobřežní hlídky je pickup Ford F-150. Využívají ale také Jeep Wrangler. Stejný typ vozu má i hlavní záporná postava, tedy Victoria (Priyanka Chopra). (FIAT 500)
  • Priyanka Chopra (Victoria Leeds) řekla v rozhovoru, že role hlavního antagonisty byla napsaná pro muže, ale režisér Seth Gordon roli a scénář změnil poté, co se sešli. (kellermanp)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama