Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 2

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (750)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná animace, ovšem s tím rozpočtem by bylo podivné, kdyby pěkná nebyla. Sympatické ksichty a poslouchatelná hudba. Naproti tomu ovšem stojí hloupý příběh a téměř žádný humor. Hloupý příběh bych animáku odpustil, ale neexistující humor přehlédnout nelze. Tenhle film mě nijak neoslovil. * za animaci. Viděno v 2D v orginálním znění s titulky. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Milý animák, který je si hraje s komiksovými archetypy hrdiny a padoucha. Nápad je to originální, provedení už bohužel pokulhává (hlavně kvůli zbytečnému přívalu jinde už viděného, o čemž ostatně v jedné scéně zavtipkuje i hlavní ženská postavička). Celkově je to fajn film pro celou rodinu, ovšem žádná výhra v loterii. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

V žánru filmů s kreslenými zápornými hrdiny v hlavní roli, kteří v této předvánoční době atakují kina, mi přijde MegaMind mnohem nápaditější než takové Despicable Me. V originálu je naprosto senzačně nadabováno, po hudební stránce se konečně jednou ve filmu pro děti objevilo i něco rockovějšího (výborné Welcome to the Jungle), po stránce příběhové vlastně nemáte moc tušení, kam se to celé bude vyvíjet (zvlášť po téměř-úvodní scéně s lidskou kostrou), a vizuální část je přesně taková, jakou u animáku dnešní doby očekávám. Nicméně to nic nezmění na faktu, že jsem se zas až tak mega nebavila, a ve střední části filmu, kdy je děj založený na tom, že se hlavní hrdina nudí, jsem se nudila s ním. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO Filmáne/// Dabing 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// +originální nápady a děj, zajímavý příběh, velice zdařilá akce -možná by neškodila ještě trošku lepší animace a výrazy postav, jsou to divné figurky, občas je to moc ujeté, víc než by bylo zdrávo/// Po dlouhé době animák v kině. Nějak tyto filmy zanedbávám a přitom co kus to zážitek mnohdy větší než z kdejakého akčního velkofilmu. Zde se mi hodně líbila hlavní myšlenka udělat z padoucha hlavního hrdinu, nebo chcete-li udělat z hlavního hrdiny padoucha (zvláštní že s něčím podobným přišel i konkurenční film Já, padouch a to ve stejnou dobu). Hodně mě taky potěšilo, že to má nějaký nosný příběh a že se děj ubírá celkem zajímavým směrem. Neříkám že děj není předvídatelný, ale dokážu si představit, že by to tvůrci mohli odfláknout a smrsknout pouze na boj hlavních rivalů. To že to není jediné co film nabídne je velmi potěšující. Český dabing je nadprůměrný, ten originální určitě bude (už podle jmen) výborný./// Celkem 78%/// ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, kde mě odrazoval zjev hlavní postavy, ale nakonec jsem ráda, že jsem ho přesto viděla. Vizuál samotný není sice nic úžasného, ale jde především o inovativní příběh, který dokonce dokáže překvapit a to je u pohádky vždycky osvěžující. Navíc postavy jsou dobře charakterově vykreslené, mnohé z nich zábavné, a celkově mě bavil i samotný "psychologický vývoj" Megaminda. K tomu přihodíme výborný originální dabing (bavil mě hlavně Brad Pitt a Jonah Hill) a vznikne docela obstojný nadprůměrný animák. ~(3,7)~ ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 148,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 321,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama