Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (268)

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

- Tak jsme dneska byli na na Méďa Béďa 3D. - Vážně? Ježiš to je mi moc líto, fakt. ~~~ ÁÁÁÁAAAAaach, už první vteřiny, první úryvek hudby dává znát, co za zrůdnost, tedy americko-dětsky-blbou-komedii tohle bude. A ještě horší na tom je, že výsledek je mnohem příšernější než očekávání. ~~~ Z herců úplně číší, jak trapné je jim v tomhle hrát, ale musí, jinak nebudou mít peníze a nikdo by si jich jinak nemusel nikdy všimnout. Tak smutná taková nouze. Aktéři během tupých replik k neexistujícím animovaným postavám neustále mění pohled sem a tam, protože při natáčeni samozřejmě přesně neví, kde ty zrůdy přesně budou stát. Spolu s naprosto lobotomním příběhem a příšernou animací je tohle zrůdnost, bolák a hnis ve světě animovaného filmu. Kdyby to bylo alespoň infantilně dětsky hloupoučké.... ~~~ Méďa Béďa je pitomost i v kreslené podobě, jako "poloviční animák", kdy jsou animované postavičky naroubované do reálného prostředí, to ale vypadá tak uboze, ze stupeň takové ubohosti v encyklopediích nenajdete. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $100,246,011Tržby Celosvetovo $202,284,317Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,300,874 Tržby za predaj DVD v USA $17,835,042║ škoda, len strašne tuctový vývar, ktorý sa absolútne míňa účinku, zlatý animovaný seriál /40%/ ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to koukám! Nadával jsem na to že to bude kravina nehorázná..ale hlavní poster vyvěšenej u nás v práci společně s animákem Hop mě nalákali..a nakonec je to docela dobrá rodinná komedie a pohodovka hlavně Béďa co má furt hlad :-) no jako velký překvapení ale na origoš to samozřejmě nemá...má to taky své vady atd..proto průměr no. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se řadí vyloženě k těm stupidním animákům, kde lidi jsou retardovaný a animovaný postavičky dělaj bordel, což ve výsledku většinou přinese infantilní zábavu, což ale neznaměná, že se u toho nedá pobavit, kór když Méďa Béďa je fakt vtipnej a když tu hraje Anna Faris, u který jsem si už dávno zvyknul, že jí inteligenčně předčí i krůta. Nicméně celej ten koncept je hodně jednoduchej a typickej, ale neurazí, pokud se v tom člověk nebude šťourat. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Dobrodružstvá Yogiho a jeho priateľov sa mi vždy páčili a v podstate so mnou vyrastajú od detstva. Medvedík Yogi bola vydarená kreslená rozprávka, ktorá bežala v kinách kedysi na počiatku 70-tych rokov, preto som bol zvedavý na kombináciu počitačovej animácie so živými hercami v novej verzii. Treba priznať, že lepšie herecké výkony predviedla technika, lebo skutoční herci sa chovali na úrovni 5-ročného dieťaťa. Ich streštenosť a neustále pokusy o grotesknosť je veľkým záporom filmu a oceniť to budú vedieť len deti, pre ktoré je rozprávka predovšetkým určená. Našťastie Yogiho nový príbeh ide rýchlym tempom a neustále sa čosi deje, takže dospelým rýchlo utečie čas a čo je najhlavnejšie - nebudú mať pocit úplne strateného času. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)

Reklama

Reklama