Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ČT24 rozjíždí první komplexně interaktivní pořad Hyde park. Každý den budete mít možnost říct živě do vysílání, co si myslíte o dění v Česku i v zahraničí. Hlavní aktér dne usedne ve studiu nejen proti moderátorovi, ale bude vystaven názorové palbě vás diváků – stanou se tak z vás spolutvůrci pořadu. K tomu chceme využít nejen živé telefonáty a zasílání SMS zpráv, ale moderní komunikaci přes sociální sítě, jako jsou Facebook a Twitter. A posílat můžete i videodotazy – přes portál YouTube. Další oponenty vyhledá náš tým – a zapojí se do vysílání z terénu – v přímých přenosech z měst i vesnic. Moderují Daniel Takáč a Pavlína Kvapilová, dva pátky v měsíci obstará Jaromír Bosák se sportovním speciálem. První opravdu interaktivní pořad v Česku: od 4. ledna každý všední den po osmé večer na ČT24. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

jediný rušivý element je v tomhle pořadu Barbora Kroužková. Ačkoliv je člověk na její straně názorově....její "veřejnoprávní" vystupování a gestapácké praktiky (pardon) neskutečně zhazují výpovědní hodnotu naprosté většiny dílů ve kterých vystupuje. Dolanský měl v začátcích taky svoje chybky, ale naučil se to korigovat. V míře jaké se ta vyslovená agresivní neutrálnost, ať už na jednu nebo na druhou stranu, vyskytuje u Kroužkové to je proti tomu Dolanský ve svých začátcích slabý čaj... ()

Beda 

všechny recenze uživatele

Kvalita kolísá, ale celkově to rozhodně patří k tomu lepšímu, co lze mezi současnými českými publicistickými pořady najít. Většina zde vypichuje díly s nějakou opravdovou osobností, kterých bylo v pořadu plno, nicméně mně se do paměti navždy vryl ten s exotem Popelkou, který sice nic nedokázal, ale předvedl, jak se během necelé hodiny totálně znemožnit před celým národem. Jeho výkon byl tak děsivý, že se prostě nedá jen tak zapomenout. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že Hyde Park je příjemná změna v zatuchlém prostředí státního kolosu a molochu jménem ČT. Jen my vadí někdy přílišná vyostřenost ze strany moderátorů a také příliš nechápu zvaní politiků. V takovém pořadu totiž nemůže nikdy vyhrát ani ten nejlepší z nejlepších, který v různých anketách vypadá jako ten nej. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Škoda toho, že tento pořad skončil a nahradila ho nemastná neslaná 90', která je mimochodem hodně špatná oproti tomuto. A tady je skoro jedno, jestli se bavíme o klasickým Hyde Parku nebo "odnoži" s podtitulem Civilizace. Objevujou se zajímavý témata, moderátoři jsou profíci, navíc je tam začlenění diváků přes sociální sítě, aby se mohli zeptat na to, co je zajímá. Je to prostě dobrej koncept. O to hůř, že to odstřihli. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale má to své ALE. Většinou jsou vybírány jen otázky co se hodí do krámu a v mnoha případech (zejména z politiky) mi přijde, že Hyde park je to poslední, co bych mohl brát za seriózně. Viditelně jednostranné nadržování při různých debatách mi přijde trapné. Moderátoři by měli být nezaujatí a ne nabádat diváka k tomu, aby fandil jejich vyvolenci. Za mě dvě hvězdy, protože se na to dá koukat a při méně kontroverzních tématech se i moderátoři drží na uzdě. Aneb když budu mít dvě krabičky sirek, na chlup stejné, ale o jedné povím že je Americká... který bude lepší? Haha, samozřejmě, že ta Americká. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Diváci mohou posílat do pořadu otázky přes Facebook, Twitter, Google +, SMS, nebo mohou zavolat po telefonu či Skypu. (Kmotr76)
  • Česká televize dne 20. listopadu 2012 pozastavila divácké hlasování o sympatiích a antipatiích k hostům pořadu, jelikož se jí nepodařilo zajistit jeho nezmanipulovatelnost. Na možnost zmanipulování upozornil programátor Michal Škop, kterému se to několikrát povedlo zpětně v archivu pořadu. Česká televize s ním začala spolupracovat. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama