Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Recenze (369)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zdařilá komedie, která je od půlky bohužel strašlivě smutná. Já jsem jim to tak přál! TAK! :)) Ale Christina to furt má v sobě! :) ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

První půlka je nabitá parádními hláškami a absurdními situacemi. Druhá sice trošku ztrácí dech, ale pořád je to zábava. Vřele doporučuji, skvělá komedie na deštivé odpoledne. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ukdákaná, přisprostlá pitomina pro nevybouřené muže. Sem tam podařený vtípek, po většinu času však pro středoevropana naprostá blbost. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Já mám pro ty voly Farrellyovic slabost a i když přiznávám, že film až moc často zkouší hrát na važnou notu, tak jsem se bavil královsky a myslím, že zde byl velmi vydařený poměr nevkusu a vtípků o vyměšování různých tělních tekutin. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Zase takovej slabej odvar komedie. Párkrát se člověk zasměje, ale jinak je to klišé na klišé. Navíc od pulky každý tuší, kdo jak s kým to dá či nedá. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Poměrně slibný začátek naznačoval tradiční komedii z žánru "ouchyl joke". Těch tam také bylo požehnaně. Bohužel část z nich byla za hranicí trapnosti a zapříčinila tak stopku lepšímu,než lehce nadprůměrnému hodnocení. Skvělé scenérie a sympaťák Sudeikis už to tak nemohli zachránit. Nicméně skvělých momentů je tam hned několik... ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Vážně zábavná komedie s nezapomenutelnými momenty. Je tolik antikomedií, ale tohle je správně označený žánr. Udávám zasloužení čtyři hvězdičky. Hlavně za scény s Jasonem Sudeikisem, který tu byl komediálně skvělý, možná spíš jeho scény, ale on je prostě ta největší zásluha, proč jsem se tak často smál. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Bratři Farrellyové jako by v tomto filmu dospěli, od dob skvělé Něco na té Mary je a dalších spíše nechutných než dobrých komedií. Jasně, pořád je tam znát jejich styl, ale přiznejme si, takhle se chlapi chovají (bez těch extrémů). Nemám rád vtipy o prdech a padání do exkrementů a fackování se (á la Sandlerovky nižší kategorie), ale nevadí mi mluvení o sexu a částech těla. Ruku na srdce, styl humoru v Hall Pass je prostě ze života, pochopitelně však pro účely komedie zahnaný do extrému. Nic moc jsem od filmu nečekal, proto jsem velmi příjemně překvapen. Bezvadné vtipy, trochu málo životního moudra (s nadsázkou), lehounký náznak sebeuvědomělé morality (já bych dopadl stejně jako Wilson) a parádní duo Wilson + Sudeikis. Komedie, kterou stojí za to vidět. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když se ve filmu objevila Alexandra Daddario, přál jsem si, aby si postava pana Wilsona opravdu užila onen týden bez závazků. Když bych se ovšem vcítil zcela přesně do jeho kůže, taky by pochybnosti ty snové představy rychle zruinovaly. Jedna z těch přihlouplých komedií, kterou bych si s klidem na duši pustil po letech znovu. ()

potas 

všechny recenze uživatele

To koukám, to už je letos druhá komedie, která byla i vtipná:) Humor tomuhle filmu opravdu nechybí, ikdyž místy až fekální. Příjemná komedie na čtvrteční večer. A doporučuju zůstat na titulky, tam jsem se smál snad nejvíc. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Ve filmu jsou mega hlášky, fakt jsem brečel smíchy s přítelkyní. Minimálně u dvou jsem si řekl, že to snad není možný!! Jinak je cítit, že potenciál měl film určitě větší a konec, který je totálně přestřelenej nudí až to bolí. Takže solidních 70%. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit začátkem, po půl hodině už je to lepší. A i pro vyložené "fekálisty" připravili Farrellyové pár slušných kousků. .) ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nízke očakávania vysoká spokojnosť. Teda relatívne. Tak za 70%. Film je hlúpy a predvídateľný koniec a pointa ma skutočne srali. Wilson mi je tentokrát celkom nesympatický a patrí vo filme k najmenej vtipným postavám napriek najväčšiemu "ice timu". Ostatné je ale super. Vždy keď už som si začalk myslieť, že film nakoniec ohodnotím negatívne prišiel nejaký dobrý vtip, komická situácia, alebo trefná hláška. Trochu lepší a menej moralistický (predvídateľný) koniec a miesto Wilsona vhodnejší (vtipnejší) herec a je to kandidát na komédiu roka. Takto 70%. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Pohodově naladěná komedie, která stojí za skouknutí, nicméně úplná bomba to není! Pár míst k zasmání se najde, viz.marihuanové koláčky... jdeme sehnat ženský, ale první se před tím najíme..., ve výřivce: ty irskej kluku nechceš se vyměnit... Jinak je to spíše o chlapech, kterým ve starším věku haraší a potřebují se vyblbnout. No a když konečně dostanou propustku, aby toho využili, tak zjistí že jsou jak panicové na střední a nedokážou se zmoct na nic jiného než se přejíst, pak opít, zahrát golf a vyrazit na párty! Kdežto jejich polovičky, ač by ani nechtěli o muže nemají nouzi.. Ve finále všichni zjistí, že jim zaběhlé koleje vyhovují a že své druhy opravdu milují. Jednoznačně kočky filmu: Nicky Whelan a zajímavá slečinka Alexandra Daddario, která to má do budoucna asi předem zajištěné co se týče rolí! Lepší 3* ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, odlehčené, nenáročné, blbě uspokojující. Aneb co by jste chtěli na sobotní pozdní večer, kdy nechcete přemýšlet? Jednoduchá zápletka o manželském životě, který chce trochu okořenit a kdy si v odloučení vlastně uvědomíte, že ten váš/vaše je vlastně nejlepším člověkem na světě. A teď už nezbývá jen si užívat zběsilé jízdy volného týdne. Pár scén a hlášek stály opravdu za to. .."hraný orál", ten mě teda dostal.. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Scénář i herecké výkony stáli za starou belu, ale sem tam jsem se fakt pobavila nějakým tím trapným vtípkem :-D ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(125/2013) / Tak k tomuto som sa dostal úplnou náhodou. Bol som už dosť unavený takže mi všetky vtípky vo filme prišli docela cool, neviem ako by to dopadlo keby som film pozeral pri zmysloch :). Keď si ale uvedomím ako hrozne pôsobia všetky tie indie pokusy o komédie, pochpiteľne s konskou dávkou "intelektualizmu" možno by úplne stačilo aby štandardne pár komédií ročne dosahovalo aspoň úroveň Hall Pass (6/10). ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Příběh nic zvláštního, klasická motanice, ale hrecky příjemné, sranda taky, baby pěkny = solidní komedie a krásné 3*, to je jasná matematika. ()

Reklama

Reklama