Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin Lewis vyrastal v chudobnej londýnskej štvrti, jeho rodičia alkoholici ho často bili a nechávali hladovať, v škole ho šikanovali a nepomohol mu ani sociálny úrad.  Z takejto štartovej čiary bol už len krôčik na šikmú plochu. Kevinovi sa však napriek všetkému podarilo všetky útrapy prežiť a vydobyť si pre seba lepší život... (STV)

(více)

Recenze (131)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný film o člověku, který celý život bojoval a život mu za to naoplátku házel pod hnáty šutry a klády. A co on na to? Stejně se nedal. Ta víra v lepší život mě naprosto fascinuje. Když to vidím, tak mě to taky nutí bojovat a přecházety ty hnusy, co život předkládá každému z nás. Tenhle film by podle mě měl vidět každý, kdo nad životem byť jen přemýšlí a uvažuje, že by všechno položil, vzdal ho a nechal ho králikům. Kid je nejenom skvělý film, ale také je to obrovský motivátor. Stačí totiž jedno. Chtít a mít sílu bojovat. A jednou se to určitě vrátí. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Otec alkoholik, matka brutální frankenstein, asi deset sourozenců a k tomu selhávající sociálka....to jsou podmínky, ve kterých Kevin vyrůstá. Zoufalství hlavního hrdiny je podané tak, že se Vám velice rychle dostane pod kůži a někdy máte chuť film vypnout, pro neúnosnost Kevinovy situace, což by byla škoda, neboť je to výborný film a hlavně výborně zahraný. Hlavně Rupert Friend je skvělý herec, který tímto dokazuje, jak všestraný je. V jednom filmovém počinu ho nenávidíte jako krutého nacistu, v dalším jako emocionálního, ziskuchtivého vyděrače a v tomto filmu si ho zamilujete jako životem týraného chlapce s obrovským srdcem a ještě větší vůlí se z těch, s prominutím sraček, které mu osud připravil, vyhrabat. ()

Reklama

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

,,Život nie je o minulosti, ale o budúcnosti a ako šťastne sa do nej dostaneš." Naozaj smutný film o živote Kevina, chlapca ktorý bol bitý životom a bol bitý aj doslova.. A to veľmi.. Neskôr pútavý príbeh muža, ktorý bojuje o prežitie, domov a lásku.. Taaaaak strašne som mu priala nech je konečne šťastný - a podarilo sa :) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Matka McElhone byla skvěle hnusná, vzhledem i hlavou, ta byla dokonalá. Otec alkáč se taky dal. I ty mladší klony Ruperta Frienda byly fajn, ale až vyrostl, tak už to nebylo ono. Asi byl málo bit, Kid. Nevim, příběh sice drsnej, když si ho představim, že je podle pravdy, ale jinak mě to zas až tak moc koule neškrábe, protože takovejch hnusů se po světě děje spousta a nikdo si kvuli tomu hlavu neláme... Ale tak ze soucitu dávám tři, víc si to nezaslouží... ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Drama, který je díky režii a hereckejm výkonům k smíchu, neni drama! Takhle trapně natočenej film jsem už dlouho neviděl. Ubohost první kategorie! Klišé nad klišé. Stovky klišé.. Klišé v dramatický složce, klišé gangsterský, romantický.. Klišé v chování postav.. Ve všech ohledech a detailech desítky klišé. Z čehož vyplývá neskutečná nuda. I ty rvačky byly udělaný katastrofálně! Odpad, jak vyšitej! Téměř nedokoukáno! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích se objeví skutečný The Kid Kevin Lewis. (SniperG1)
  • V scéne, keď Kevin (Rupert Friend) leží s rozbitou hlavou na zemi, mu z rany tečie krv pomaly, no keď mu na ňu otec priloží ruku, môžeme vidieť, ako mu krv neprirodzene rýchlo stiekla po čele. (Odpocivadlo)
  • Natáčalo sa v časti Croydon, ktorá leží na juhu Londýna. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama