Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

teutates 

všechny recenze uživatele

Nepoučitelný prutník, romantik Chris chytne za srdce, pomačká a zlomí. No v jedno bezesné ráno při své každodenní rutině otevře dveře a v tom vidí ji Annu, mé srdce zaplesalo. V tom okamžiku mi bylo jasné, že se v nich něco zlomilo a jak se bude dej vyvíjet. Úplně evidentní to nebylo, ne né neé... až tak debilní to není. Má to i jinou zápletku, možná hned dvě. Každopádně pointou je, že Anna přečte jakýsi žurnál, který upozorňuje na číslo v pořadí. Číslo připomínající prince na bílém koni, ehm. A jelikož mi dneska opět nevyšli ty skurvené čísla sportky a zapojím trochu víc lítosti v rámci čísel, které nevyšli taky Anně? 3-4/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

I když by se dalo říct, že je tohle okoukaný téma, tak mě to furt hodně baví. Bylo mi jasný od začátku, jak to celý skončí, ale ani chvilku jsem se nenudila. Hudba i herci se mi moc líbily. Dokonce mi Anna Faris vůbec nevadila jako tomu bylo v jiných jejích filmech. A Chris Evans byl hodně okouzlující. Takový filmy já prostě můžu, takže dávám necelých 80%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Anna Faris je možná čím dál hezčí a hraje čím dál menší blbky,ale to je asi všechno.Ne snad,že bych od What´s Your Number očekával víc než předem jasně nalajnovanou záležitost,ale minimálně ve slušnou oddechovku při které se zasměju jsem doufal.Výsledek je nemastná,neslaná věc,která vlastně ani neni moc vtipná a ve finále jí zachraňuje ústřední dvojice Faris x Evans...40% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju pojem "eRkový film" - nijak upejpavý, ani žádná úchylárna. Bohužel takhle nějak taky vypadá tuctová otřepaná romantická komedie, což není samo o sobě zlé, ale s podobným scénářem jsem už viděl pár lepších. Ačkoliv označení "komedie" má své rezervy. Zasmál jsem se 3×; ale budiž, není tu snaha o humor za každou cenu, po neslaném nemastném začátku přijde sympoatická romantická pasáž, a vzhledem k náladě to je pozitivní film. Není vyloženě špatný, dalo by se říct průměrný, jen nenabídne nic navíc. # příběh 5 | hudba 6 | humor 3 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama