Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Anna Faris je možná čím dál hezčí a hraje čím dál menší blbky,ale to je asi všechno.Ne snad,že bych od What´s Your Number očekával víc než předem jasně nalajnovanou záležitost,ale minimálně ve slušnou oddechovku při které se zasměju jsem doufal.Výsledek je nemastná,neslaná věc,která vlastně ani neni moc vtipná a ve finále jí zachraňuje ústřední dvojice Faris x Evans...40% ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která má rozhodně co nabídnou. Příjemné herecké obsazení s povedeným námětem a najdou se i scény, kde se divák zasměje. Při sledování jsem dokonce hodně uvažoval nad čtyřmi hvězdami. Na takové hodnocení by však musel být trochu jinak pojatý konec, který mi přišel takový odbytý a rozhodně mohl být více romantický. Nakonec tedy hodnotím silnými třemi hvězdami a rozhodně shlédnutí tohoto filmu nelituji. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, kolik známých herců v tomhle filmu hraje. Na zdejší hodnocení jsem byl ale zklamanej tím, jak zbytečně vulgární tahle komedie občas byla. Ne, že bych byl nějaká fajnovka. To určitě ne. Ale i ty blbý sexistický kecy by herci měly říct s nějakou grácií, aby to nevyznělo trapně. Tady jsem z toho totiž právě takovej pocit měl. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Film byl pro mě podobný jako Collateral, který jsem si pustil jen proto abych si doplnil filmografii od Jasona Stathama. Tento snímek jsem si pustil jen proto abych si doplnil filmografii od Zachary Quinto. A stejně jako J.S. v Collateral i on zde byl jen v úvodu. Náhoda tomu chtěl, že jsem na tento film díval den potom co jsem byl na svatbě. Hledal jsem film na nedělní odpoledne a tady ten se mi na disku válel už nějakou tu dobu, tak jsem si ho bez váhání pustil, aniž bych tušil, že se jedná o romantickou komedii. Nebyl jsem zklamán. Prostě pohodová romantická komedie, s občas úchylnými, ale ne trapnými, vtipy a prostým dějem. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno