Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Komedie s tak strašně debilní premisou, že musíte vypnout velkou část kritické části mozku, abyste si to byli schopni aspoň trochu užít. On totiž už jen ten nápad, že existuje něco jako maximální číslo sexuálních partnerů u žen je naprosto absurdní a zastaralý. Ally se pak dostane do smyčky přesvědčení, že je a) děvka (alespoň podle jejích kamarádek a ex-přítele), b) už měla potkat "toho pravého". Její cesta pak zahrnuje následující poznání (spoilery): lifestylové časopisy jsou zlo, kamarádky nemají vždycky pravdu (a tyhle jsou obzvlášť hrozné odsuzující slepice), ex-přítelové mají zůstat v minulosti a že nemá smysl se měnit pro druhé. Situace, za nichž k tomu dospěje jsou někdy více či méně trapné, ale nic přehnaně otřesného. Co tuhle romantiku ale tahá z bahna těžkého (pod)průměru je Anna Faris a Chris Evans. Neříkám, že rozvíjející se přátelství Ally a Colina není sbírka klišé, ale ti dva to zkrátka zvládnou uhrát takovým způsobem, že jsou sympatičtí. Za což mají můj respekt a tři hvězdičky s příslibem opětovného zhlédnutí. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantický bláboly nemusím, ale tohle jsem náhodou viděl, když na koukala přítelkyně a docela se to nechalo. Hlavně díky skvělé pohledné Anně. Na můj vkus to bylo až moc dlouhé. ale občas jsem se i zasmál. Ale přesto se nemůžu ubránit patosu, že všechny tyhle filmy jsou stejné. Nejdřív se seznámí či už se znají, postupně se do sebe zabouchnou, aby se v zápětí pohádali a rozešli a pak si uvědomí že patří k sobě a je tu happy end. Pokaždý je to úplně to samý! Co takhle trochu změny? ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Nepoučitelný prutník, romantik Chris chytne za srdce, pomačká a zlomí. No v jedno bezesné ráno při své každodenní rutině otevře dveře a v tom vidí ji Annu, mé srdce zaplesalo. V tom okamžiku mi bylo jasné, že se v nich něco zlomilo a jak se bude dej vyvíjet. Úplně evidentní to nebylo, ne né neé... až tak debilní to není. Má to i jinou zápletku, možná hned dvě. Každopádně pointou je, že Anna přečte jakýsi žurnál, který upozorňuje na číslo v pořadí. Číslo připomínající prince na bílém koni, ehm. A jelikož mi dneska opět nevyšli ty skurvené čísla sportky a zapojím trochu víc lítosti v rámci čísel, které nevyšli taky Anně? 3-4/10 ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Taková lepší americká komediálně-romantická klasika. Anna Faris je docela vtipná (stejně jako ve Scary Movie) a Chris Evans se do podobných rolí zkrátka hodí (podobný charakter měl ve Fantastické čtyřce). Příběh není nijak převratný, ale všechny postavy padly přesně do svých rolí, což tento film trošku odděluje od jemu podobných. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Průměrná žena má za život kolem 10 chlapů, jenže Anna Faris už vystřídala skoro dvacet a pořát nemůže najít toho pravého. Co takhle si zjistit, jak jsou na tom její bývalý po letech. Šílenější romantická komedie. Příběh je hodně čitelný, ale beru tuhle komedii s nadhledem. A jaké je vaše číslo? ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama