Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

kytka.patrik 

všechny recenze uživatele

Za mě 4* a to proto že se mi ta jeho nová OMS libí má to styl, dobrou grafiku, kameru a tak ale také proto že to člověka pobaví a zapřemýšlí nad tím zda je to nahrané/fajk nebo reálný. A je to prostě show která tu nikdy nebyla. Vyvolený, Výměna Manželek, Robinsonův Ostrov, Big Brother, Prostřeno atd... jsou jen show a tohle taky a rozhodně je tato show lepší než ty co jsem zde zmiňoval. ()

Tribe 

všechny recenze uživatele

První generace One Man Show byla průměrná talk-show, na kterou jsem se sem tam koukl... ale druhá generace, která započala Katy Perry, a následně pokračovala mega podvodem s falešným Jimem Carreym na Českých lvech? Geniální! Yes Man? Geniální! Jestli to takhle bude pokračovat dál, tak se máme na co těšit. ()

Reklama

existimator 

všechny recenze uživatele

Přestože se asi nikdy nedozvíme jestli je to všechno fake nebo ne, je to to nejzábavnější, na co se můžete na internetu podívat. Je to show, je to jedinečné a originální a je to téměř návykové. Jakmile se pustíte jeden díl, neodtrhnete se, dokud neuvidíte všechny a pak budete nadšeně očekávat pokračováni. Kazma má neskutečný talent a společně s Markusem Krugem vytvořili něco neskutečného. Doporučuji si pustit. Najdete na Stream.cz ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Bohužel to jde s One man show z kopce a to hlavně od doby, kdy ze sebe Kazmitch dělá prodejnou děvku, vystupující kdekoli kde dostane zaplaceno a působící mediální humbuk jen pro zvýšení své popularity (ikdyž v případě kauzy Rytmus bych mluvil spíše o zviditelnění). V posledních dílech to vypadá, že si moderátor dává až příliš velký pozor na to, aby si z hostů neudělal takovou legraci, že by to mohlo být vtipné (Paroubek), na to aby nepřekročil nějakou hranici a když už to vypadá, že by konečně mohl vyjde z toho takový paskvil jako v případě Rytmuse. Za to velký palec dolů, díl se Šmajdou (ať je to kdo je to) se zdál být perlou, v konečném výsledků jí bohužel není. Kazma nový Leoš Mareš? Uvidíme... ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

První generace jeho show byla lepší. Ať si každý říká co chce, Kazma je, asi z nostalgie, spíše skromný cynický kokot někde ze sklepa, kam si pod účinky chloroformu vodil své hosty na debatu. Druhá generace je... místy dobrá, ale měla stále zvětšující se tendenci moralizovat - zejména kauza s Marešem, což mi přišlo už za hranu o to více, že to nejspíše Kazma plánoval úplně jinak a ve chvíli odchýlení se od jeho plánů musel vymyslet, že to vše jde na dobrou věc. Nevěřím mu to, i kdyby ano, do jeho show to nepatří. Kazma, jehož sláva upadá, by se měl zamyslet nad svou další tvorbou, která není kdovíjaká. Formát první generace a částečně druhé je to, co z něj uděl oprávněnou celebritu. Ale jak to tak bývá, když je někdo úspěšný, a to jak ve filmovém světě, tak především v tom hudebním, tak se stává opatrnějším. Nechce měnit něco, co funguje, nerad experimentuje. Pokud začne s nějakými změnami, často je to ve chvíli, kdy už zájem upadá a autorův stres má na to dopad. Kazma tudíž přešel k druhé generaci své show, ale ta není koncipovaná tak, aby člověk vydržel několik let vymýšlet samé výmrdy na jiné lidi. Nejspíše je Kamil už unavený, chce zvolnit a přišel také na to, že se lidem líbí motivační řeči, a když je celá akce pod záštitou dobré věci. Je to změna k horšímu, bohužel je to tříhvězdičková záležitost. Jedno se musí uznat, je to takový Bear Grylls v oboru podělávání lidí. Většina lidí tuší, že né vše je skutečné, ale stejně se tím nechá ráda obalamutit. A to se mi přece jenom na jeho show opravdu líbí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)

Reklama

Reklama