Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Bohužel to jde s One man show z kopce a to hlavně od doby, kdy ze sebe Kazmitch dělá prodejnou děvku, vystupující kdekoli kde dostane zaplaceno a působící mediální humbuk jen pro zvýšení své popularity (ikdyž v případě kauzy Rytmus bych mluvil spíše o zviditelnění). V posledních dílech to vypadá, že si moderátor dává až příliš velký pozor na to, aby si z hostů neudělal takovou legraci, že by to mohlo být vtipné (Paroubek), na to aby nepřekročil nějakou hranici a když už to vypadá, že by konečně mohl vyjde z toho takový paskvil jako v případě Rytmuse. Za to velký palec dolů, díl se Šmajdou (ať je to kdo je to) se zdál být perlou, v konečném výsledků jí bohužel není. Kazma nový Leoš Mareš? Uvidíme... ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že je doba, kdy jsou NEJZAJÍMAVĚJŠÍMI lidmi NÝMANDI a že ten, kdo je naprosto nejtrapnější, tak ten dnes má nejvíce pozornosti a plní přední stránky i homepage různých médií. Ale pro boha živýho, co to tu vidim za zvěrstvo v hodnocení? Zkrátka a dobře, Kazma je neuvěřitelně trapnej mamlas, kterej se bojí svých prasečích oček, že by mu zničily slibně se rozvíjející kariéru virálního pitomce a nejpodřadnějšího tvora v bulvární branži, a tak nosí brejle a kameruje nesmysly před radiátorem ve sklepě budovy Streamu.cz. Musím podotknout, že je trapnej jak ani-nevim-co a virálně se prezentuje tím nejubožejším způsobem. Pak ještě rapuje někde v rádiu o smrti hokejistů. Provází ho jeden velký oblak nevkusu a to nejhorší z sebe dává na odiv právě v One Man Show, kde se snaží být vtipný nebo šokující. Jo a One Man Show by měla být o jednom člověku, nechápu, co tam teda u něj dělaj všechny ty Bartošový a Rytmusové. Všichni tu píšete, jakej je to hnus, ale hodnocení tři hvězdy NinadeL tři hvězdy definuje zlomkem 1/71? No lidi proberte se. Nejodpadovitější odpad ze všech. Převezl prý celé noviny, že ho zbil Rytmus? To je teda legrace, říkat Blesku noviny. To je teda legrace si myslet, že neotisknou cokoliv o Rytmusovi, i když vědí, že to není pravda. TO JE TEDA LEGRACE, myslet si, že bulvár ZAJÍMÁ, co je pravda. Sociologický vědče exaktní experimentátore velký KAMILE, uč nás! Uč nás, prosím, jak se to dělá. ()

Reklama

existimator 

všechny recenze uživatele

Přestože se asi nikdy nedozvíme jestli je to všechno fake nebo ne, je to to nejzábavnější, na co se můžete na internetu podívat. Je to show, je to jedinečné a originální a je to téměř návykové. Jakmile se pustíte jeden díl, neodtrhnete se, dokud neuvidíte všechny a pak budete nadšeně očekávat pokračováni. Kazma má neskutečný talent a společně s Markusem Krugem vytvořili něco neskutečného. Doporučuji si pustit. Najdete na Stream.cz ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

První generace jeho show byla lepší. Ať si každý říká co chce, Kazma je, asi z nostalgie, spíše skromný cynický kokot někde ze sklepa, kam si pod účinky chloroformu vodil své hosty na debatu. Druhá generace je... místy dobrá, ale měla stále zvětšující se tendenci moralizovat - zejména kauza s Marešem, což mi přišlo už za hranu o to více, že to nejspíše Kazma plánoval úplně jinak a ve chvíli odchýlení se od jeho plánů musel vymyslet, že to vše jde na dobrou věc. Nevěřím mu to, i kdyby ano, do jeho show to nepatří. Kazma, jehož sláva upadá, by se měl zamyslet nad svou další tvorbou, která není kdovíjaká. Formát první generace a částečně druhé je to, co z něj uděl oprávněnou celebritu. Ale jak to tak bývá, když je někdo úspěšný, a to jak ve filmovém světě, tak především v tom hudebním, tak se stává opatrnějším. Nechce měnit něco, co funguje, nerad experimentuje. Pokud začne s nějakými změnami, často je to ve chvíli, kdy už zájem upadá a autorův stres má na to dopad. Kazma tudíž přešel k druhé generaci své show, ale ta není koncipovaná tak, aby člověk vydržel několik let vymýšlet samé výmrdy na jiné lidi. Nejspíše je Kamil už unavený, chce zvolnit a přišel také na to, že se lidem líbí motivační řeči, a když je celá akce pod záštitou dobré věci. Je to změna k horšímu, bohužel je to tříhvězdičková záležitost. Jedno se musí uznat, je to takový Bear Grylls v oboru podělávání lidí. Většina lidí tuší, že né vše je skutečné, ale stejně se tím nechá ráda obalamutit. A to se mi přece jenom na jeho show opravdu líbí. ()

Koocik 

všechny recenze uživatele

Každej nějak začínal. Zatímco zpočátku tohle byla spíše odpadní show, tak se z toho vyklubalo něco "epesního". Jim Carrey, Justin Bieber, Katty Perry, a teď nejlepší video ever alias skutečné "Prostřeno". A na image nepřidávají jen tyto videa, ale osobně k tomu řadím i cestu kolem světa, uplácení poldů, prodej trávy. Kazma (a celej jeho tým) je prostě Bůh! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama