Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Houseovi sa zachcelo mladé mäsko, tak ho mal. Trochu to otriaslo vzťahmi v širšom okolí a aj keď som film neplánoval pozerať pre nízke hodnotenie, zostal som, lebo som bol zvedavý, ako sa dá takáto situácia vyriešiť. Nedá sa, ale vo vianočnom filme sa musí, tak to nejak dopadlo. Ako film nič mimoriadne, ale ani zlé. –––– Starej kozel by chtěl mladou trávu. –––– Když jim závidíš jejich štěstí, jsi sobecká ty! –––– Někdy musíš spálit vlastní dům, abys uviděl měsíc. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hugh Laurie je pro tentokrát zase za nesmírného sympaťáka a s Leighton Meester mají i přes velký věkový rozdíl naprosto výbornou chemii. Film jako takový je vzhledem k na západě kontroverznímu tématu dost nekonfliktní a příliš neodpovídá realitě, ale díky pohodové - lehce dramatické, i lehce komediální atmosféře a nadupanému obsazení se na něj hezky dívá. Jen od toho závěru jsem čekal malinko víc. Trošku ambicióznější zakončení. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Překvapivě moc milá a velmi příjemná pohodovka, ve které jsou sice všechny charaktery a vztahy zobrazeny jen povrchově, nejdou pořádně do hloubky a zkrátka nejsou úplně propracované, ale zároveň je to celé velmi příjemně napsané, celý film uteče jako voda a po skončení se u mě dostavil lehce hřejivý pocit. Mezi ústřední dvojkou to správně jiskřilo a především v první půlhodině mezi nimi nechybělo ani skvělé napětí. Film, na který si pravděpodobně za pár měsíců už nikdo ani nevzpomene, ale občas takový oddechový film, který ukazuje, že člověk by se měl někdy vykašlat na všechny předsudky a myslet jen na sebe, nemůže uškodit nikomu. 70% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jsem zvyklý na rodinná dramata, která se točí okolo určitých tabuizovaných témat. Do určité míry je vítám, jelikož nabízí spoustu zajímavých zápletek. Tento film není výjimkou v zaměření, nicméně velikým zklamáním v provedení. Divákovi přinese jen nepatrné vzrušení za cenu hodinového zabřednutí do patosu a nudy. Navíc samotné rozuzlení poskytne jen pramalou útěchu za prodělaná traumata spojená se zhlédnutím tohoto nevýrazného kýče. Nebýt mého oblíbeného herce Laurieho, který zde naprosto netrefil svůj styl a podivnou roli, dal bych možná ještě méně, neboť se zde schyluje k neskutečně trapné sračce, která vám dokáže dokonale pokazit večer, na který jste plánovali vzrušující sex při svíčkách a k tomu parádní film. 35% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Manželka každého padesátníka by měla přimhouřit očičko, když jeho staré, vrásčité a nepříliš voňavé přirození zatouží po pobytu v čemsi mladém, pevném a vyvoněném. Dokonce by měla pocítit hrdost, že o tu její nulu je takový zájem, ale nežijeme v ideálním světě. Já samozřejmě Davidovi rozumím, že podlehl svodům mladého masíčka, ale zničit si tím vztah s nejlepším kamarádem je prostě debilita. David navíc zapomněl na holzmannovskou logiku, tedy, že bude mít v šedesáti na krku třicetiletou bábu a vrhnul se do dobrodružství, při kterém by i remíza byla velkým vítězstvím. Na mne to tedy bylo moc ze života a nepříliš zábavné, ale jisté nemravné poučení do druhé poloviny života jsem v tom našel. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď si pripijú David (Hugh Laurie) a Terry (Oliver Platt) s malými fľašami ruskej vodky, David zatvorí svoju fľašu, no v nasledujúcom zábere drží uzáver v ruke a zatvára fľašu znova. (MikaelSVK)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v New Jersey, tak jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte New York. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama