Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze scénářů/filmů Noela Clarka určitě ten nejméně uvěřitelný. Což je docela dobře, protože mi z jeho kousků tenhle připadal i nejzábavnější. I přes první dvacetiminutovku, která ve mě vzbuzovala dojem, že půjde o blbost, kterou nemá cenu sledovat, se z filmu v průběhu času (nejspíš s druhou povídkou) vyklubal nečekaně svižný a zábavný kousek na téma jeden den z několika úhlů pohledu alá Go!, či Zkurvená noc. A já si poslední tři povídky užila do takové míry, že musím mimořádně nadhodnotit, ačkoli bych to jinak viděla jen na lepší průměr. Casting se taky povedl na výbornou. Jednotlivé povídky - 40%, 80%, 80% 60%. Celkově zhruba 70%. PS: Taky chci mít tajnou skrýš pod pelechem :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čtyři buchty, čtyři osudy, který se protnou, pytlík diamantů a jeden vzkaz. Vykradačka, která by přes bandu nesympatickejch krůt, nebyla tak špatná, kdyby jí Clarke nerozmělňoval osobními problémy jednotlivých protagonistek. Jednak by tim zkrátil stopáž a tudíž i lehce eliminoval nudu a druhak by to bylo celé trošku dynamičtější. Takhle jsem měl velkej problém se tim vůbec prokousat. 30% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čtyři příběhy, každý z pohledu jedné ze čtyř celkem sexy kamarádek. Někdy bývá retrospektiva a paralelní příběhy opruz, ale tady, podobně jako třeba ve Vantage point, to funguje. Poučení: ne všechno musí být na první pohled takové, jak se zdá. Významné rysy: Emma Roberts (mám ji rád, umí a má neskutečné charisma), hudba která mi místy lezla krkem, menší vtipná rolička pro tlustýho Kevina Smithe, eRkovost, iritující scény, kdy pouliční svoloč někoho terorizuje. # příběh 7 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

4 holky, 3 dny, 2 města a jedna příležitost. Co by se tak mohlo posrat? V zásadě jde o retrospektivně vyprávěný příběh z pohledu 4 slečen, tak trochu obšlehnutý z Vantage Point. Film je něčím mezi teen komedií a drsnou kriminálkou. Kdyby tam nehrála Emma Roberts, asi bych se k filmu nikdy nedostal, ale i přes počáteční rozčarovanost se z toho stala povedená adrenalinová skládačka, která to, co ztrácí na komplexnosti děje, dohání vtipem a povedenými dialogy. Kombinace je to vskutku prazvláštní, ale ve výsledku docela dobře funguje a vše do sebe příjemně zapadne. ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Po hodine pozerania som si myslel že ubehli už 2 hodiny. A 25 minút pred koncom som sa len modlil nech už je koniec. Dokonca ani 4 hodinový Director's Cut Pána prsteňov, mi neprišiel tak dlhý ako tento film. Skrátiť o 30 minút a bolo by to pozerateľné. Zápletka banálna a krčovité finále trápne. Páčia sa mi filmy kde sa viacero príbehov spojí v jeden celok, ale tu sa to tvorcom vymklo zpod kontroly a výsledok je rozpačitý. Ale musím byť objektívny, hercom veríte ich úlohy a miestami vás to zaujme že ste aj trocha zvedavý, že čo sa bude diať ďalej. 3* je veľa a 2* zas málo, čiže presné 2* a 1/2. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)

Reklama

Reklama