Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čtyři buchty, čtyři osudy, který se protnou, pytlík diamantů a jeden vzkaz. Vykradačka, která by přes bandu nesympatickejch krůt, nebyla tak špatná, kdyby jí Clarke nerozmělňoval osobními problémy jednotlivých protagonistek. Jednak by tim zkrátil stopáž a tudíž i lehce eliminoval nudu a druhak by to bylo celé trošku dynamičtější. Takhle jsem měl velkej problém se tim vůbec prokousat. 30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Holky jsou čtyři a každá z nich si svou hvězdičku zaslouží. Nikoli proto, že by to byly největší sexbomby na světě, ale proto, že všechny příběhy jsou celkem slušné a jejich postupné propojování je přesně tím, proč se rád dívám na filmy. Takže je libo zmatenou holku s pytlíkem diamantů, okradenou barbínu, ráznou lesbičku či hodnou holku s bouchačkou? Všechny jsou tady a i když to ze začátku vůbec nevypadá, tak přinášejí hodně slušnou zábavu. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hele koukej, tomu se prý říká anglická růže. Já tomu spíš říkám píča......... Šíleně zmatenej příběh podpořenej tak chaotickou a rozmazanou kamerou až jsem měl tendenci to vypnout. Námět je naopak dobrej, ale nevyužitej. Nějak mě to nebavilo. Film je plný sexu, což nevadí, ale je zde také plno nenávisti i rasismu. Také je tu rodinná láska, ale jen v pondělí. CITÁT - Teď ukliď naše a zákaznické záchody a vytři to tu. Pak zkontroluj zboží a doplň regály 1 až 12. Přendej zboží, co se moc neprodává na vyznačený místa a přeceň Maxi snickers. Spočítej kasu číslo 1 a na dvojce se budete střídat. Jo a pověs mi bundu.......... Příběh čtvrtý nazvaný Joanne už je kurva taková hovadina, že jsem se musel držet dál od ovladače, abych to nevypnul. Na druhé straně , když už jsem to přežil až sem, chci vidět jak to dopadne. CITÁT - Máš deset vteřin na to aby jsi nás buď zastřelila nebo nám uhni z cesty 4.3.2.1........... Pět dní a čtyři holky no to se snad nemůže nic stát - to je asi tak poslední věta filmu a jest-li natočej pokračování, už ho neuvidím. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

4 různé časové roviny čtyř dívek, 3 dny které prožijí, 2 města a jeden velký BANG - film není vůbec o diamantech jak lákal, ale o uvědomění si přátelských priorit. Což o to, jako drama by to mohlo fungovat dobře, ale když film láká na akční "třpytivou" podívanou, tak je člověk zmaten když se následně jedná o emocionální puberťácký výflus. Ale i tenhle výflus umí Noel Clarke obohatit dobrou kamerou, kvalitní hudbou a líbivými herci. 55% [HD] ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

4 hvězdičky pro 4 sexy kočičky ;-) Jeden příběh ze čtyř pohledů není, kde jaký nový způsob filmování, ale tady máme pořádně odvedenou práci. Nejdřív si řekneme o každé jednotlivé části. První část, Shannon, je příběh, který byl už asi milionkrát zfilmován v normálních filmech a tito filmy mi vždy přišli až příliš dlouhé. Proto jsem rád, že tady ho ořízli na čtvrtinu a s touto délkou je to více, než stravitelné. Druhá číst, Cassandra, se jednoduše stala mojí nejoblíbenější, už jenom díky účast Kevina Smitha a Eve :-D Ne, opravdu se jedná o nejoriginálnější příběh s nejlepšími herci. Třetí část, Kerrys, mi nepřišla příliš originální a ani pořádně provedená. Jedná se určitě o nejslabší část. A poslední část, Joanne, je taková klasická a není na ní nic zvláštního. Celkově se jedná o velice povedené dílko. které svojí eRkovovstí vystupuje z řady. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)
  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)

Reklama

Reklama