Reklama

Reklama

Trik

  • Polsko Trick
Trailer

Obsahy(1)

Marek (Piotr Adamczyk), talentovaný padělatel dolarových bankovek, a Witek přezdívaný Profesor (Dziedziel), mají vymyšlený chytrý plán útěku z vězení, kde si odpykávají tvrdé tresty. Když je v Avghanistánu unesen polský zmocněnec, Marek dostává prostřednictvím agenta ministerstva zahraničí (Chyra) od vlády nabídku ke spolupráci: za pomoc při výrobě falešných šesti milionů dolarů na výkupné únoscům, nabízí Markovi propuštění. Jakmile se operace rozjede, začíná jednat také Profesorova dcera – novinářka Jowita a spolu s Markovou přítelkyní Alžbětou (K. Gruszka) připravují intrikánský plán. Po dokončení „zakázky“ se Marek vrací do vězení a dozvídá se, že za pomoc nic nebude. Spustí tedy spolu s Profesorem plán B na útěk a pomstu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

DHDV 

všechny recenze uživatele

Pokud tento film srovnáte s českou tvorbou, budete si přát aby alespoň jednou se něco podobného natočilo i u nás. Film je možná taková lepší televizní tvorba ale je rozhodně kvalitnější něž Kajínek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ta polština mně přijde, jako taková prapodivná ostravská pa-čeština. Kolikrát jsem si i řikal, jestli ty titulky sedí k tomu, co tam ti herci říkali. Nicméně Polsko a Akční, to mě zaujalo a tak jsem se do filmu okamžitě pustil. Nakonec z Akce se stal Thriller, ale nápad pořád držel kvalitu. A nakonec těch 95 minut stálo za to, aby film zaujal. Možná film není dokonalý a závěr mi přišel dost odflákle, ale pořád to má něco do sebe a říkám si, proč takové nápady nemají i Češi. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Mi se film dost líbil a nemůžu souhlasit s uživatelem CorteX, že poláci mají špatné režiséry. Trik není vůbec špatný film a hlavně v ději se odehraje spoustu překvapení i když jednu znich je trošku naivní. A jsem hlavně rád, že jsem v programu cinestaru našel taky evropský film. Snad to není naposled a bude se to opakovat častěji. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Viděno v původním znění s anglickými titulky ~~~ Spokojenost. Intriky, promyšlenost, nenudil jsem se a bylo to zajímavé. Jediným mínusem je tak televizně levné zpracování. ~ Že to u nás šlo v kinech, vůbec nevím. Ale dovolím si pochybovat, že to půjde do TV a pokud, tak leda na ČT2. V hlavním čase by se to totiž vedle těch českých parodií na telenovely a filmy minimálně vyjímalo. ()

CorteX^ 

všechny recenze uživatele

Mno, na to, že je to polskej film, tak mě to docela překvapilo. Nicméně nic spešl, nudilo mě to. Poláci jsou ještě horší režiséři než Češi a Slováci a to je co říct :(. Ještě taková otázka: Myslejí to opravdu vážně, že je to žánr akční?!!!! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama