Reklama

Reklama

Luke Wright je bývalý newyorský policista, který se za své prohřešky v řadách policie nechává mlátit v kleci s bojovníky. Za to, že ruským gangsterům nebyl po vůli v sázkovém světě, je zastřelena jeho žena a Luke se stává vyhnancem. S kýmkoliv promluví a spřátelí se, toho Rusové odpraví. Do cesty se mu ale připlete malá holčička, o kterou mají zájem Rusové, Číňani i samotná policie. Luke se rozhodne ji ochránit. Přitom zjistí, že holčička si pamatuje velmi dlouhé číslo, které je zároveň kódem k trezoru. Jak Luke pátráním zjistí, má dojít k výměně mezi čínským gangem a samotným vedení města. Starosta má disk, o který Číňani stojí, protože jim zajistí očištění nelegálního majetku a ti mu za to dají třicet milionů dolarů a na všechno se zapomene. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (411)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je slušný, napínavý, Jason Statham ako vždy dobrý. Vadí mi len klišé omieľané v tomto žánri. Korupčný starosta, skorumpovaní policajti, ruská mafia, japonský gang, mladá dievčina, ktorej ide o život. Čo je trochu originálne je inteligencia a matematicky geniálna pamäť mladej Číňanky, ktorá vlastne ukončí celý príbeh ku zdarnému koncu. Celú dobu trvania filmu ma v bdelom stave udržiavali práve bitky medzi Stathamom a čínskou a ruskou mafiou. Slušný film. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Škoda, že režiséri pracujúci so Stathamom, respektíve producenti, ktorí od jeho divákov očakávajú prílev peňazí majú pocit, že čím menej origonálna zápletka, tým spokojnejšie publikum. Vzhľadom na to, čo vymyslel Yakin, nie som schopný brať ako poľahčujúcu okolnosť občas nápadité snímanie akčných scén (spätné zrkadlo) a zjavné odkazovanie na diela Johna Woo. Mnohí ale toho schopní sú a ja im to neberiem, pretože Safe slušne odsýpa a dá sa na ňom o pol druhej v noci (čas, kedy som film sledoval v práci:)) fajn myšlienkovo odreagovať. Statham je sympaťák, hrajúci väčšinou v nesympatických filmoch. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jeden z dukazu ze se Stathamem to jde od Cranku co se jeho solovek tyce nenavratne do kopru tohle je sice vicemene akcni vejplach ale fakt tak strasne blbej az to doslova bije do oci a navrch ta genialni Cinska holka je tak ukrutne nesympaticka a umela az mne to iritovalo no a na konci to zabili uplne to jsem mel normalne pocit ze Statham vzhledem k tomu jak se tvaril po tom potencionalnim ale zmarenym finalnim souboji ze snad ani necetl scenar nebo co no a replika ty debilky smerem k Jasonovi too bad for you no tak to uz vazne ne jako kdyby se po tom Statham nasral a tu extremne nesympatickou holku strelil do palice tak bych tomu mozna dal i 2* takhle jsme jen dostali dalsi nezvratny dukaz ze Statham se svymi poslednimi filmy neomylne priblizuje urovni poslednich videobecek Seagala a Snipese co naplat ale je tomu tak ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Další výborný kousek se skvělým Stathamem. Ruská mafie, versus čínské triády, do toho zkorumpovaná policie a mezi tím vším nekompromisní Jason coby zastánce té své ,,spravedlnosti´´ ( jak u něj bývá zvykem ). jedna parádní akce střídá druhou, hromada soubojů, hektolitry krve...Akčňák jak víno ! 4,5 * ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Boaz Yakin natočil akčňák, obsadil Stathama a bandu jeho sparring partnerů a měl hotovo. Kluci se pobili, na plátně či spíš na obrazovce to vypadá dobře a co, to přece stačí..nebo ne ? No pravda, přijít na kloub tomu, o co vlastně těm čínskejm a ruskejm hochům společně s tajnou službou či něčím podobným šlo, je trošku oříšek, ale vždyť je to úplně jedno, nakonec stejně všechny Statham nakope do prdele. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Mŕtvy chlap v útulku pre bezdomovcov, ktorému Luke (Jason Statham) daroval tenisky, stále dýcha. (lepo)

Reklama

Reklama