Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Recenze (1 104)

rado3105 

všechny recenze uživatele

Neviem ale nic ma nezaujalo. Vsetci maju alzheimera v hollywoode. Vsetci miluju new york a la... mamicka alkoholicka...nuda, extremna nuda.... ()

jelen10 

všechny recenze uživatele

Super komedie, která mě chytila a nepustila od začátku do konce, hlavně díky kouzelné Mile Kunis, na tu je prostě radost se dívat... Justin Timberlake taky není špatný a co se týče tématu, proč ne? ()

pauledgecomb 

všechny recenze uživatele

Justina Timberlakea jsem za herce snad ani nepovažoval a vida, docela pěkná odlehčená a hlavně koukatelná a dokonce vtipná komedie. Čtvrtou hvězdičku strhnul přeslazený konec. ()

PinkButterfl 

všechny recenze uživatele

Hoci Ashton Kutcher patrí medzi mojich obľúbených hercov, musím uznať, že film Kamarát taky rád sa mi oveľa viac páčil ako film s podobným námetom, Hlavne nezáväzne, kde hrá Ashton hlavnú úlohu. Spojenie Mily a Justina je veľmi príjemné, na filme som sa skvelo bavila a zaradil sa tak medzi moje obľúbené filmy :) ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Odporně hodně romantického klišé a některé herecké výkony úděsné...ale vlastně trošku mi to připomělo i můj život a to mě tak bavilo! 85% ()

sabrinab 

všechny recenze uživatele

Luxusní film :) Mila to skvělé zahrála i Justin. Nejlepší Justin jak se zadrhávala a neuměl počítat :D nejlepší části ()

rebelllka 

všechny recenze uživatele

Jak jsem už psala podle mě kluk s holkou prostě nemužou být kamárádi a tady je to velice dobře ukázané . Dobrá komedie u které jsem se zasmála ()

Hektor.Troy 

všechny recenze uživatele

zo skusenosti musim samozrejme povedat ze na justinove filmy sa pozera dobre,ale aj tak pre mna je to veeeeelmi velke prekvapnenie.pecka ()

Onanista 

všechny recenze uživatele

Vtipný je, že ten film vlastně paroduje sam sebe ... smějou se tam maršlovi jaký je to trapný kliše a pak to skončí přesně podle stejnýho scénáře a je to uplně stejně zakončený ubohou písničkou na to aby ste zapoměli jaká to byla sračka a že všechno je krásný ... jedna hvězda za Milanu Kunisovou který nahota moc sluší a druhá za vůdyho harlejsna opět v roli bukvice ( není to homofobní označení ) ()

KristKrist 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem nevěděla,o čem ten film vlastně je,pak jsem se však na něj zasoustředila a nemohu napsat,že jsem se nudila. Místy je to sice typická romantická komedie(hlavně konec),ale mělo to určitou úroveň,hlavně pokud jde o obsazení. Váhala jsem mezi 3 a 4 hvězdičkami,ale dávám 3,protože to přece jen nebylo tak výjimečné. ()

Jamesan 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to jeden z nejlepších filmů vůbec. Když jsem viděl , že hlavní role obsadili krásná a mladá Mila Kunis (kterou jsem poprvé viděl v seriálu Zlatá sedmdesátá) a zpěvák Justin Timberlake , myslel jsem , že tato dvojice nebude zrovna jedna z těch herecky povedených - ale je to právě naopak . Jejich dialogy jsou vtipné a příběh je svižný. Člověk sice tuší jak to asi dopadne nicméně to neubírá na kvalitě filmu. Člověka pobaví i Shaun White , který se tam párkrát mihne ,vtipný je i gay v podání herce Woodyho Harrelsona . Jedinou pro mě chybou je takový nedodělaný konec. Jinak je to perfektní romantická komedie s úžasným obsazením , osobně jsem to viděl jen v originálním znění . Hodnocení : 95 % . ()

rhodos 

všechny recenze uživatele

Sice už tu bylo pár podobných filmů na stejné téma (Hlavně nezávazně, Láska a jiné závislosti), tak tenhle u mne z nich jasně vede. A tomu napomáhají vtipné hlášky, skvěle vybraní herci, chemie mezi Milou Kunis a Justinem Timberlakem a rytmický soundtrack. Ale na nejvyšší hodnocení tento film nemá. ()

realma 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná komedie. Zápletka normální. Ale ten scénář! Hrůza, to že postavy za sebou chrlí tuny zbytečných žvástů neznamená, že to bude znít vtipně. Druhotné postavy ,maminka od kunis a otec timberlaka tomu vůbec nepomohli, v takto nevýrazném filmu vyčnívali jen svou blbostí a jednoduchostí. Prostě propadák. Dvě hvězdy a to jen proto, že se dá na to dodívat a zapomenout, že jste se na to dívali. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Vtipná romantická komedie, která skončí nevyhnutelným.. Poznáním, že přátelství mezi mužem a ženou jen obtížně zůstane pouze přátelstvím. Škoda první půlky, která dovede některé z diváků odradit, druhá půle už má solidní grády. A samozřejmě, Woody jako buzna je naprosto neodolatelnej. ()

ferdomravec 

všechny recenze uživatele

Tento tyzden som si pozrel 2 komedie z toho isteho roku a v podstate s tou istou pointou. A teda sa neubranim pri hodnoteni porovnavaniu. Takze Hlavne nezavazne a Kamarad taky rad. Vitazom sa stava Kamarad taky rad o pol*. Herci boli uvolnenejsi a prirodzenejsi. Cela atmosfera bola viac o uvolnenej sexovackea samozrejme ukazali toho viac. Justin a aj Mila maju vacsie sexjablko ako Natali a Aston. Je sice pravda ze ani jedna komedia nebola tych kedy vam vyskakuju telesne tekutiny z tela ale po cel cas som mal prijemny usmev na tvari. No a k klise a ba bla ked idem na romanticku komediu ocakavam aj cukrik na konci :) ()

Veronika.Sl1 

všechny recenze uživatele

Film sa oplatí pozrieť :) Justin Timberlake a Mila Kunis odviedli dobrú hereckú prácu. Film je celkom zábavný a mierne perverzný. ()

Reklama

Reklama