Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake je (překvapivě) dobrý herec a Mila Kunis symbolicky odstrkuje Emmu Stone do více ambiciózních projektů. A film? Ten se dvě třetiny snaží diferencovat od hloupých a konvenčních romantik svěžími nápady a sympatickou ústřední dvojicí, aby v poslední třetině všechno dokonale popřel a za zvuků "Closing time open all the doors and let you out into the world..." od Semisonic sklouzl k tomu, čemu se tak snažil vyhnout. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech sa to tvári akokoľvek neotrelo a inovačne, stále sa jedná o klasickú schému romantickej komédie. Teda aspoň záverečná polhodina úplne zabíja tú svižnú, sviežu, nenudiacu a originálnu predchádzajúcu časť, kde si Mila s Justinom skvelo sekundovali a príbeh mal neskutočné grády. Téma nezáväzného vzťahu tu bola rozobratá do detailov, nechýbali megavtipné momenty, pár gagov zo života, v ktorých sa našiel snáď každý z nás. Tvorcom kvitujem, že sa im námet nzvrhol do nejakej podradnej úrovne a že si udržal film svoju úroveň. Takisto aj casting vedľajších rolí vyšiel na výbornú, Woody a Patricia perfektne dopĺňali dejovú líniu, hudba skvelo dopĺňala situácie a ja len doplním aj štvrtú hviezdičku, ktorú si tento film oprávnene zaslúži. 80%. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď Mila na začiatku komentovala filmy s Heiglovou, chcel som to hneď vypnúť. Prišiel by som o Jump Jump v Timberlákovom podaní vyzlečeného do pol pása....takže netreba nikdy robiť nepremyslené činy! Scenár predvídateľný, samé klišé, potrebná roztržka čerstvých milencov s následným udobrovaním a tak ďalej.....Na druhú stranu vás film vtiahne, hlášky a chémia fungujú a vyznieva to proste celé úprimne..... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla naprosto úžasná, neustále jsem se smála a byla nadšená z toho, jakým způsobem je tohle téma podáno. Navíc to nádherné prostředí New Yorku a poté Los Angeles..bohužel, ta originalita nevydržela věčně a film se brzy octl ve starých zajetých a velice předvídatelných kolejích romantických komedií. Typické vyústění, kdy k sobě "kamarádi"začínají něco cítit, ale jeden řekne něco nehezkého o tom druhém, takže následuje přepnutí do hlasové schránky..A nakonec samozřejmě ten velký závěr, kdy máme vzdychnout nad romantikou. U jiného filmu by mi to třeba tolik nevadilo, ale tenhle zkrátka začal jinak..Škoda, jinak bych dala i 4*. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu se vyklubala překvapivě dobrá, vtipná, a dalo by se říci i originální romantická komedie, která se nebojí ukázat scény a přijít s nápady, které běžně ve většině romantických komedií neuvidíte. Ať už to jsou sexuální scény či nabourávání různých klišé, je to prostě zajímavé a zatraceně dobré. Mezi Justinem Timberlakem a Milou Kunis to úžasně jiskří, jejich vztah má šťávu a je celý takový nějaký jiný než všechny ty vztahy z těch stovek a tisíců romantických komedií, v nichž se to hemží zamilovanými slovíčky, spoustou nesmělých romantických polibků, a samozřejmě vysněnými svatbami. Nic takového v této komedii skutečně k vidění není, ale o to více je to skutečné a reálné, a o to více je to samozřejmě originální. A komedie získává ještě více na vtipnosti poté, co do hry vstoupí matka hlavní hrdinky, která je úžasně volnomyšlenkářská a s ničím si nedělá těžkou hlavu. Představení rodiny hlavního hrdiny je pak už jen příjemnou třešničkou na dortu, obzvláště potěší jeho malý synovec, který předvádí nezdařilé kouzelnické triky a je při tom neuvěřitelně roztomilý. Tuhle komedii si zkrátka budu hodně dlouho pamatovat a nemám důvod neudělit maximální hodnocení, jelikož jsem s výsledkem maximálně spokojený. Pět hvězd to jistí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Jamie (Mila Kunis) koupí dva gyrosy a jdou s Dylanem (Justin Timberlake) na střechu. Cestou mají oba gyros v roce, avšak když vyjdou na střechu, mají ruce prázdné. V dalším záběru ale už gyrosy jedí. (griph)

Reklama

Reklama