Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na dobrých pár minut mě rozesmála rychlá akční scéna, když se čipmánkové na pustém ostrově prali o jedno jediné mango. Ve svých prackách ho chtěla naivně skrýt čipetka s vadou zraku se slovy "to je můj miláššek!" Vážně nelituji, že jsem se vzdala sledování vypjatého hokejového zápasu proti Slovensku, ve filmu byly chvíle, které mě upřímně rozesmály a to je mnohem lepší než si uhnat infarkt myokardu. Co mi přišlo krajně neoriginální byla Zoe alias Trosečník a její balóny. (dvojsmysl v tom nehledejte) Taky nejsem příznivcem technicky upravených hlasů, kterým čipmánkové mluvili a zpívali, ale dalo se to přetrpět, vokály byly zajímavé. Takže fajn zábava, ale jen s veverkama, dospělí byli nudní. Ikdyž ... ten co hrál toho .. noo ... jak se jmenoval ten pták ... Ian! ten byl se svou neskrývanou averzí vůči Daveovi doprovázenou hladovým pohledem na jeho jedlý náhrdelník celkem vtipný. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Mašina na prachy vol.3 se znovu dala do pohybu, a tak jsem byl moc zvědavý, s čím tvůrci přijdou tentokrát. Bohužel jsme opět svědky jistého kvalitativního úpadku, zejména po příběhové stránce, jelikož se tvůrci rozhodli, že se už definitivně vykašlou na kvalitní nebo alespoň smysluplnou zápletku, čemuž samozřejmě odpovídá zcela nelogický a nudný děj, doplněný o hrozné písničky a trapné výstupy jednotlivých postav. Dialogy jsou čiré utrpení, animace zcela průměrná. Chipmunkové tentokrát mimořádně otravní, povedly se snad jen občasné vtipné narážky na jiné populární snímky, jinak těžká nuda. Mělo se raději zůstat jen u jedničky. 2/10. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trojica spievajúcich čipmunkov možno nebol najhlúpejší nápad roka, ale dieru do sveta s nimi v mojich očiach teda neurobili. O tom, že svetu ešte stále vládnu lakonicky opakované Money, money, money však neradno pochybovať a v rámci rozširovania už tak dosť širokej cieľovej skupiny filmu boli zrekrutované do dvojky aj tri čip... počkať, ako je samica od čipmunka? Naši západní kolegovia majú čipetky, ale my? No nič, pokračujem... Takže prišli tri ešte pischľavejšie čipetky a bolo. Tržby zrejme prekonali očakávania nezdravo optimistických papalášov, ktorí sa rozhodli svoje peniaze do projektu investovať ešte raz. Nuž, urobili chybu. Alvin a Chipmnks 3 totiž zamierili na opustený ostrov a rozhodli sa vybúrať do každého klišé, ktoré s onou lokáciou súvisí. Jediné, čoho som sa nedočkal, bol kmeň ľudožravých banana chipmunkov, s ktorým by si na záver hlavní hrdinovia padli do náručia! Ono to nie je len nasladlé, ale vyložene blbé. Dokonca aj nemesis celej série, bu-bu producent Ian pod vplyvom výparov z orchideí zmäkol a približne od tej chvíle sa v rámci môjho hodnotenia začalo hovoriť o tej nižšej polovici. Ludský cast na vyrazenie. Hlodavci bez poriadnej zápletky. Réžia fakticky neviditeľná. Scenár patrí do skartovačky, list po liste. Tak, teraz je to už lepšie... A mimo, Katy Perry a jej Firework už v animákoch nechcem počuť - v tretom Madagaskare toho bolo až po krk, ale tu už išlo o trápnu záležitosť... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přesně na pomezí nesnesitelné jedničky, a v druhém plánu perverzně zábavné dvojky... Autoři tentokrát naprosto rezignovali na jakýkoliv děj a film je tak především sledem epizodek, jejichž jediným účelem je posunout se od jedné písničky ke druhé, bez ohledu na jakoukoliv logiku. Vtip naopak nastává v momentech, kdy se parafrázuje, nebo se prostě dělají věci, které jsou natolik zhovadilé, že se musí jednat o záměr. David Cross, který za celý film nevyleze z kostýmu pelikána a po celou dobu jen cynicky glosuje veškeré to šílené pobíhání, pak nasazuje vší té absurditě korunu a hodina a půl na pustém ostrově tak vlastně uteče dřív, než to člověka začne vyloženě srát. Překvapivě funguje i motiv dospívání, a nakonec, pár perverzních momentíků se také najde... Kdyby na podobném konceptu postavili 4. díl a poslali veverky do vesmíru, vlastně bych se nebránil. Humor by zůstal a kvíkání? In space, no one hear you squeek... ()

Pierre odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti. Chipmunkové ztroskotají kvůli Alvinovým bůbůstkám na ostrově a jejich pán Dave se je snaží zachránit. Jim na ostrově mezitím začíná hrabat a potkají jakousi psychopatku která je posedlá pokladem z Ostrova. No, není to vtipné? Ne není milí tvůrcí, je to SMEŠNÉ!!! Jednička byla fajn rodinná komedie, dvojka byla typická ne příliš povedenná dvojka, ale tady tenhle film je hitparáda trapnosti. Je to nereálné, hloupé, blbé, nevkusné a vy celou dobu koukáte na plátno a v duchu se ptáte co to je?? A tak se tedy ptám: CO TO JE??? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama