Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

honajz 

všechny recenze uživatele

Série fiktivních deníků nepochopených dospívajících dětí se od dob Adriana Krtka nějak rozmohly. Tahle je další z nich. U nás ze série autora Jeffa Kinneyho, který si knihy i sám ilustroval, vyšlo celkem šest knih. A stejně jako u deníků od dalších autorů, kteří se snaží navázat na britskou klasiku, byly i Kinneyho knihy zfilmované. Námětů je v posledních desetiletích málo, když nepočítáme komiksy, tak se sáhne i po tomto. V podstatě jde o sled scének, jak se dějí dvanáctiletému klukovi z běžné americké středostavovské rodiny se starším bráchou a tříletým bráchou samá příkoří, ani ve škole nepatří mezi hvězdy, sem tam, spíše častěji, se objeví nějaký ten populární fekální fórek. Možná dopoledne v sobotu ve vysílání pro děti by to mohlo menší rozruch vzbudit, ale u dospělých se obávám, že by mohli mít strach o svou inteligenci. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl o kus lepší než ta předchozí sračka. Ten malý chytrák už mě tak neštval, zato ten jeho debilní mladší brácha. Jak ten parchant mě sral, tady a i v tom filmu předtím. Popravdě si na to už moc nepamatuji. Faktem ale je, že vím, že jsem z tohoto filmu měl o moc lepší pocit než z jeho nepovedeného bráchy. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Můj druhý pokus pochopit, co mě na těch knížkách tehdy, když jsem byl ještě děcko, tak bavilo - v tom smyslu, že jsem se u toho nikdy nesmál, jenom to bylo hodně, hodně čtivé. A na rozdíl od jedničky to tady tak nějak chápu, protože fekální humor tu sice zůstal, ale je ho o poznání míň a celkově jsem se u toho už necítil trapně. Spíš to bylo takové mile debilní, hlavně pro děcka, ale tak co čekat, když i ty knížky jsou pro děcka. Navíc Greg Heffley mi připadá jako dobře vymyšlená postava. Prostě takový obyčejný kluk, který se dostává do průšvihů, potýká se s prvními láskami, má pár přátel, otravného staršího i mladšího bratra... aspoň v něčem málo se s ním bude moct stotožnit většina děcek. A stejně jako byly pro mě tehdy ty knížky čtivé, i tenhle film je víceméně příjemný na sledování, sice trvá zbytečně dlouho a ten humor je chvílemi fakt celkem trapný (např. scéna v kostele), ale překvapivě to docela ušlo. Znova to ale vidět nemusím. Slabé 3* ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Příjemná blbůstkaa na zpestření času. Herecké obsazení bylo obstojné, ani špatné, ani nijak zvlášť exluzivní či hvězdné. Skvěle zpracované podle knihy, což filmu rozhodně přidalo na kvalitě, neboť jsem teď dočetl první tři díly, a Jeff Kinney napsal poseroutku dobře a hlavně vtipně (dobře se to čte i v pozdějším věku). Je to fajn, a volný čas to skvěle zaplní. Takže nakonec proč ne? ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

A když už jsem ležel v tý posteli a neměl co dělat, zkoukl jsem i další díl. Ve výsledku stejný jak jednička, jen o dost kýčovitěšjí, trapnější a snažící se být něčím vyšším, což spíš působilo blbě. Co se mi ale líbilo byl hezký posun sourozeneckých vztahů. Vyhodnocení: Se ani nedivím, že udělali další díl a je i 3, když vydělaj na tom tolik. Ale osobně já sám v těch knížkách vůbec žádný smysl nevidím. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama