Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bál, ale nakonec jsem byl velice spokojen. Podle mého více než solidní fighterská akce. Michael Jai White má formu jako bejk. Scéna kdy vyřídí policajty je úplně k sežrání. Zapasy z arény jsou taky velice dobře udělaný. Hlavní prim hraje to, že tyhle pánové se prát umí. Bavilo mě to, sice to není tak dobrý jako Neporazitelný II a III, ale je to na dobré cestě. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Ta drzost, točit k tak "bombové jedničce" (můj komentář, můj názor ;) nějaké TV pokračování s jedním vedlejším hercem a pár vystřiženejma záběrama, říkal jsem si když jsem se o tomhle snímku dozvěděl...Ale není to zas taková katastrofa, co můžu soudit. Lepší? Určite ne. Příběh? Jednodušší. Bitky? Více a nápaditější. Celková spádnost? Mnohem záživnější...Sice ty názory typu "už ne tak teploušský jako jednička, mrtě hustý bitky, příště ještě více" žeru asi jako vegetarián syrový maso (chcete bitky? se koukejte na zápasy a ne na filmy, kokotci) ale jinak jsem celkem spokojen, hlavně co se týče hereckých výkonů zápasníků, toho jsem se bál nejvíc. Na Oscara to není, ale to ani výkony některých herců z povolání :) ()

Reklama

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem si pustil dvojku v domnění jedničky, no od začátku jsem nevěřil vlastním očím. Jedna velká, odporná a trapná póza dělající ostudu MMA, reps. UFC, které miluju a na které mi nikdo takto srát nebude. Špatná parodie na tohle a jeden z nejsilnějších odpadů, který jsem kdy čemukoliv dal. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Klasický video film, ktorý sa na jednotku nehrabe ani náhodou. Ale ak máte radi aj béčkú akčnú tvorbu, tak odporúčam. Jednotka bol štýlová a cool, dvojka je síce tiež dobra aj keď nenadväzuje priamo na prvý diel. Celý film sa inak nesie v ľahko nadpriemernej atmosfére a tempe. Sem tam nejaký tréning a nejaké tie vysvetľovačky, ktoré síce nič moc neponúknu, ale ani nenudia. Michael Jai White sa predvedie za celý film iba raz (keďže tu hrá učiteľa) ale stojí to za to. Záverečná cca 20-minutovka je už konečne zaujímavá a je sa aj na čo pozerať, ale moc sa nemá čím vytiahnuť, pretože akcie nie sú zas tak úchvatne ako v Undisputedt od Isaaca Florentinea. Pokiaľ vám stačí parta mladíkov, ktorá vie ukázať pár kopancov, tak je to akurát pre vás. 60% - 3* ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

U druhého dílu jde hlavně o souboje. Nemá pevný a pořádný příběh. Vlastně je to o ničem, všechny pozitiva vycházejí z propracovanosti rvaček a profesionálních soubojů. Hlavně z jejich střihů a záběrů kamer. Konečné zápasy, nebo tréninky jsou doprovázený drsnou hudbou. Never Back Down 2 dopadlo celkem dobře. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Muž, který na konci filmu telefonuje z limuzíny, je “Big” John McCarthy, hlavní rozhodčí pro události pořádané pod UFC a také spolukomentátor zapásů MMA. Je také zakladatelem školy C.O.M.M.A.N.D, která učí a certifikuje rozhodčí MMA. (JardaBauer)

Reklama

Reklama