Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Kristannu Loken v úvodních titulcích je opravdu zábavné sledovat. Jedná se pouze a jedině o lákadlo. Ve filmu je asi tak 30 vteřin a to navíc skoro není ani poznat. Potenciál celkově značně nedotažený. Tématika dobrá, několik kvalitních záběrů a střihů, nicméně jinak je to plytké až hanba. Slabá akce, nevýrazní hrdinové. Klasické béčko. V rámci rozpočtu solidní podívaná, ale vyšší ambice rozhodně ne. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Způsob sledování tohohle filmu jsem posral! A to ještě víc než Bum-Boom tenhle film. Měl jsem udělat stojku a zůstat tak až do konce. To by se to pak pálilo ostrejma do terče bodovýho hodnocení :-) Jednak by mi ty návaly krve do hlavy přinesly silnější zážitek, než celá tahle slátanina a druhak bych aspoň moc nevnímal debilní děj, kde postavy v průběhu filmu vesele popírají samy sebe. Něco, jako by si třeba Belmondo v Profesionálovi odskočil do parku vyskakovat z křovíčka a strašit gymnazistky otevíráním kabátu... A zlosyn nebyl strašnej, ale spíš asi retardovanej. Jak se furt snažil podrbat se levou nohou za pravým uchem. Byl až moc přezlosynovatělej... Takže všichni členové skutečných Special Weapons and Tactics, kteří kdy zahynuli ve službě, se po tomhle slabomyslným shitu teď určitě obracejí v hrobě. A skuteční zabijáci policajtů taky. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Film si zaslouží určitě vyšší hodnocení, za mě sice 65% ale i tak dávám 4* jelikož na video film super, byť na jedničku ztrácí! Příběh stojí na bezchybném důstojníkovi Cutlerovi s L.A., který drží nulové konto mrtvých rukojmích při zásazích za 10let. Jenže když je povolán do Detroitu, vše se obrací a v záchraně bude životů hned několik! Po vybojování velení, se pouští s jednotkou do tréninku, ve kterém má na konci každý získat certifikát. Při prvním zásahu, nezvolí však nejlepšího svého střelce a ten chybuje a teroristu, který drží ženu v budově netrefí! Jenže psychicky narušená žena vezme otěže do svých rukou a se slovy musíte ho zabít si prostřelí hlavu! Záhy se ukáže, když unosce propustí, že se jednalo o tajného agenta, který ženu miloval a nyní chce Paula a jeho jednotku odstranit... ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkovost z toho filmu přímo srší.. Film se odehrává okolo takzvaného S.W.A.T. týmu z Detroitu, jehož sniper neumí střílet, při zásahu nechají rukojmí spáchat sebevraždu a když z asi 8. patra vyletí židle, ostrostřelci z tohoto týmu to okno zajistí tím že na něho z ulice míří brokovnicí, něco o efektivním dostřelu je tedy v akademii asi neučili.. nebo spíš režisér se takovými detaily asi nezabýval. Nicméně jsem si myslel že S.W.A.T. týmy sou v americe elitní policejní jednotky.. v tomto filmu to ale vypadá že mají stejnou úroveň jako spravná městská policie tady v ČR. Abych jenom nenadával, tak se dám k popisu filmu samotného, i když asi taky budu nadávat.. Nějaká akce tu je, tedy spíš nějaké střílení tu je, ale všechno působí tak strašně kýčovitě, dialogy jsou jako z nějaké telenovely a o závěrečné přestřelce ani nemluvím.. Ta je opravdu velkolepá.. NÁSLEDUJÍCÍ POPIS TÉTO VELKOLEPÉ AKCE BUDE ASI TROCHU SPOLIER.. začne vyzbrojením hlavního hrdiny ve stylu Matrixu, nabere si kotel zbraní a zásobníků.. Po vystřílení zásobníku ve zbrani ji ale zahodí a začne střílet jinou.. následuje další sleď trapností a dostáváme se ke konci filmu - zavěrečnému boji s hlavním padouchem.. nebudu vám tu psát jak to dopadne.. ale skončí to obrovským výbuchem, který sice vybombí půl budovy, ale hlavní hrdina, který byl v okamžiku výbuchu ve stejné místnosti stihne ještě nějakým způsobem utéct.. Nechci vás od toho filmu uplně odrazovat.. někomu se to třeba líbit může, ale pro mě je to prostě ODPAD. ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Jedinu star za chudaka R. Patricka ktory tu aspon za nieco stal. A aj to si ho radsej pozriem vo Vojakovi ako este raz pozerat toto. Debilny scenar plny WtF momentov, nesmierne iritujuca kamera a zlaty klinec celeho filmu -spolu zo zaverecnou exploziou ktora sa odohrava v inej casovej linii v akom je nas superhrdina mi uz fakt zastal rozum... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama