Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Cocacolix odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože jsem se na to koukal se záměrem pořádně se nasmát, tohle je až moc špatný. Nasmál jsem se sice dost, ale wtf momentů je tady až přespířiliš. Jedno pozitivum bych ale našel. Je to jeden z prvních filmů kde se vyskytuje mnou milovaná puška Bushmaster ACR (s kolimátorem obráceně a pouze s jedním zásobníkem, aby se dala dramaticky odhodit - lol ) ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je řídký, mírně viskózní, hnědý, smrdí a je plný překvapivých zvratků a duchaprázdných dialogů! Jediným čnějícím pozitivem je Herr Macht v roli detroitského Komorouse! Náramný sympaťák! Ňuňavý blondýn s kukučem bezbranné topmodelky působící dojmem, že zrovna opustil nehtové studio a nervozně čeká, až mu zaschne lak, aby si mohl plácnout na oči naplátkovanou okurku a pouze v tangách ulehnout do solárka, je přesně to, co si každý z nás dozajista představí pod pojmem tvrdý velitel zásahové jednotky! No, Ang Lee musí chrochtat blahem a klečet u jeho dveří se scénářem k sequelu Zkrocené nory! Také si myslím, že není lepší kandidát na trochu té živočišné kolonoskopie pana Glyhlenhrála při drsném, chlapském rozkleku v opuštěném stanu na úpatí Hardrock mountains, když už toho měl Heath plnou prdel a další účinkování svérázně odmítl! Tenhle Seriózní Wýcvik Arogantních Teploušů jej nepochybně katapultuje minimálně do nějakého nového, machistického videoklipu Eltona Johna! ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Bezmála hodinu a půl dlouhý film pojednávající o týmu zásahové jednotky S.W.A.T. hodnotím průměrně. Akce nebyla špatná, ačkoliv dost nepravdivá, např. že při zásazích moc nespolupracovali a chodili výhradně jen v jednom mužstvu, žadných 20 lidí, ale nějakých 5 a nic víc, mi přislo divné. Na druhou stranu mám rád filmy s touto tématikou a zásahy mě docela bavily. I přes, dalo by se říci neznámé obsazení u mě S.W.A.T. úplně nepropadl, i když kvalita tohoto díla nebyla kdovíjaká, dávám 60% - tři hvězdy. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ačkoli už jednička nebyla kdoví jaký akční trhák a dvojka je hodnocena ještě hůře, z mého pohledu se až o takový propadák nejedná. Filmu možná ublížila absence nějakého zvučnějšího jména, ale ve výsledku se jedná o standardní záležitost nevybočující z normálu, do jisté míry postavená na Machtově charisma. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Neškodný akční výplach, který osamělému sobotnímu večeru ostudu rozhodně neudělá. Tempo, šampónoví (ne)herci, strhující akce a tuna imbecilních scén. Pro milovníky odpočinkových televizních filmů na jedno použití jasná volba, celé to připomíná mix C.S.I., Hawaii Five-O a původního (skvělého) S.W.A.T.u. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama