Reklama

Reklama

Bloomington

  • Velká Británie Bloomington
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jacqueline (Sarah Stouffer), bývalá dětská hvězda sci-fi seriálu Neptun 26, se po letech domácího studia rozhodne zkusit štěstí na univerzitě v Bloomingtonu. Ostatní spolužáci na ni však kvůli její hvězdné minulosti pohlížejí značně nedůtklivě a těžko ji mezi sebe přijímají. Při své snaze zapadnout poznává Catherine (Allison McAtee), mladou učitelku psychologie, s níž vzápětí prožije zakázaný, ale o to bouřlivější vztah. (playboxguest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na téma vztahu mezi učitelem a žákem toho bylo natočeno a napsáno hodně. Stále je to ale velmi vděčné téma, které stojí za zpracování a na kterém se dá stavět. Představitelka Jacqueline na mě také působila až moc dětsky. Vytvářelo to mezi ní a učitelkou velkou propast. Uvítala bych více pořádných zvratů a více dramatičnosti. Konec mohl být taky lepší. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

No aspoňže som nemusel pozerať Neptun 26, lebo ten vyzeral naozaj hrozne :) Bloomington však určite nenudil a ponúkol zaujímavú tému, ktorú som však videl aj oveľa lepšie spracovanú (Notes on a Scandal). Bolo tu síce aj zopár svetlých, či dokonca vtipných momentov ale viac ich bolo tích nelogických a iracionálnych (hlavne koniec). Celkový dojem je niekde medzi 2-3 hviezdičkami ale kvôli neznámemu hereckému obsadeniu, ktoré potešilo (najmä mužskú časť publika) dávam za 3. (51%) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu znel lákavo, a tak som sa plný nádeje vrhol na tento film. Ale keď sa to tak vezme, tak to bola obrovská bieda. Vzťah učiteľky psychológie a bývalej seriálovej hviezdičky sa začal úplne znenazdania - no obe akoby medzi sebou súperili, ktorá je viac sebecká a pokrytecká. Jackie sa síce hrala od začiatku na poriadne neviniatko, ktoré by strašne chcelo zapadnúť, ale tá jej povýšeneckosť bola fakt až odstrašujúca. Normálne ma potešila, keď dostala tú facku :D Aj keď nemám rád, keď sa ženy bijú - tá proste sadla, a aspoň trošku sa snáď zamyslela. No nič, Bloomington bolo veľké sklamanie a celé to akosi nemalo žiadny väčší zmysel. ()

tammsin 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka Jacqueline svým vzhledem po většinu filmu připomíná dvanáctiletou, je hvězdou absolutně příšerného seriálu Neptun 26 a co hůř, v posteli mluví o klikové hřídeli. A tak se ptám - Cože? Na straně druhé pak neuvěřitelně sexy Cathrine, která si ze všech studentek vybere právě Jacqueline, bez přehnaného seznamování ji políbí a během vteřiny dostane do postele. A víte co? Stejně to fungovalo! Jde to, natočit poutavý film bez velkých slov, patostu a neustálého sdělování si vlastních citů. Nebýt tragicky nedomyšleného konce, dám bez mrknutí čtyři hvězdy. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Když se mi na druhý den o filmu zdá, řekla bych, že mě určitě nějak zasáhl. Bloomington mě chytl hned na začátku, výběrem zajímavých hereček a tématem "učitel a žák". Začátek povedený, říkám si, uvidímě jak dál. Asi do poloviny filmu to byla úžasná podívaná, bohužel část od "Saturnu" (kdo viděl ví:D) už je, jak jinak, zase zkažená. Nicméně si tento snímek určitě zaslouží něco mezi 3 a 4* a já ho zhlédnu aspoň ještě jednou! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Dej filmu sa odohráva v Bloomingtone, avšak nakrúcanie prebiehalo v mestách Carmel a Columbus v americkom štáte Indiana. (U_S_O)

Reklama

Reklama