Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie se vzdala lukrativní vládní nabídky kvůli čistkám prezidentky Elizabeth Keanové. Nyní žije s dcerou Frannie v ústraní u své sestry. Jako zástěrku používá hledání práce, ve skutečnosti však nepolevuje v boji za spravedlnost a svobodu. Carrie je napojena na bývalého kolegu, který může zvrátit politickou mašinerii zosnovanou Elizabeth Keanovou, pohybující se na hraně ústavního práva. Carrie ale bude bezděčně zavlečena do špinavé politické hry, která si vybere svou krutou daň – a zpackané domácí hlídání bude věru tím nejmenším. Prezidentčin tajemník mezitím navštěvuje federální věznici, v níž je zavřen Carriin starý známý, jenž se dostane v překvapivé roli na svobodu. A hlas lidu, Brett O’Keefe, jen tak tak unikl zatčení. Dva měsíce je na útěku s odbojářským vysíláním „Skutečné pravdy“, na paty se mu však lepí federálové… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd stejně jako v první epizodě předchozí série. Carrie je ve své marné snaze o záchranu situace opět na hraně příčetnosti. Saul je stále macho tvrďák. Pokud se děj dále rozjede a nebude se zabývat stále únavnější linkou týkající se Carrie a jejích rodinných trablů, tak to ještě může být zajímavé. Každopádně rozjezd série pomalejší. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepriateľ štátu už bol aj záživnejší, atraktívnejší a zaujímavejší, ako tento. Tento nepriateľ nemôže byť príťažlivý pre ani pre fanúšika kladných, ani záporných či ambivalentných postáv. Svojím spiatočníckym myšlienkovým zameraním síce dokáže v reálnom svete vyhnať ľudí do ulíc, avšak jeho divácka hodnota je takmer nulová, samostatný film alebo akýkoľvek príbeh o nej by mal chabú divácku základňu. Charakter postavy je totiž už prečítaný a ďalšie excesy sú očakávané. Carrie si opäť robí svoju robotu, rozohráva hru aj proti vyšším autoritám, je motorom väčšiny deja, redaktor „Slobodného vysielača“ sa stále dá počúvať (tón hlasu, nie bludy) a Saul je stále baví vo svojej polohe tvrdohlavého, neochvejného mača. Problém je len ten, že v epizóde nie je nič, čo by sa nedalo považovať za variáciu dejov z predošlých sérií, ani to, čo by stopercentne bavilo a plnilo svoju čakávanú funkciu dodania príbehu ten správny ráz. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, vypadá že vodní mlýny už se rozjíždějí naplno a Claire bude ještě i v roce 2056 úspěšně a neúnavně zachraňovat svou vlast od zlotřilých, doširoka rozvětvených intrik a úkladů, kterých si nikdo jiný ani v náznaku nevšimne (a to potom klidně i přímo z lůžka Parkinsonova ústavu). Na úvod se jí vždycky jakoby tak trochu tradičně nezadaří, ale pak vše dozajista nabere pozitivně akční obrátky, padouši rezignují a nakonec se ukáže že ve všem měla od začátku svou neomylnou historickou i hysterickou pravdu ... Tak uvidíme jestli si seriál udrží svou stabilně sestupnou tendenci nebo aspoň trošku zalapá po dechu a k něčemu se ještě vzchopí ... První díl v tomto ohledu zatím působil tak trochu neurčitě ... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nevím, už to začíná vypadat, že se můj dříve oblíbený seriál, definitivně vydal na sestupnou dráhu. Nejsem zrovna skalní fanoušek všemocného (nebo spíš všehoschopného) Bratra Sama, pokud ale bojuje proti fanatikům s mozolem na čele, má mé sympatie. A tím se dostávám k největšímu problému první epizody- neměl jsem komu fandit. Když si jdou totiž Amíci navzájem po krku, jsem jen ten třetí, který se směje. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama