Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (64)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak trochu o nás všetkých a o všetkom. O vzájomnom prepojení, dorozumievaní napriek jazykovej bariére a odtiaľ iste i ten názov filmu. Pre diváka z našich končín bude zaujímavý hlavne účasťou dvojice herečiek Marcinková, Šipošová a prekvapivo veľkým priestorom slovenčiny. Film je mixom niekoľkých minipríbehov z rôznych končín sveta, ktoré sú viac či menej prepojené. Trochu nedotiahnutý a čudne ukončený sa mi zdal príbeh z francúzkej zubnej ordinácie. Všetky ostatné ok. A. Hopkins je tradične maximálne presvedčivý, rovnako tak J. Law, ale mňa najviac zaujala dvojica ruský mafiánsky poskok a G. Marcinková. Hlavne kvôli Marcinkovej, ktorá si zahrala i s Mikkelsenom v podobne ladenom filme Move on , som to chcel vidieť a uistiť sa, či na to má. A myslím, že má. Veľmi pekná, skromná a talentovaná. Už len to šťastie a preraziť...70%. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nepochopila, proč se tento film jmenuje "360", vhodnějším názvem by bylo "žijeme jen jednou".. Režisér Fernando Meirelles vystřídal širokou škálu vynikajících herců a pestrou paletu cosmopolitních lokací.. Film začíná vcelku nezajímavě v Bratislavě a procestuje půlku světa.. Jako předkrm nám servíruje spíše vlažnější příběhy, ale když se divák prokouše do půlky tempo dramatických situací přiostřuje a dramatičnost houstne.. Velmi citlivě jsou tu zachyceny "náhodná téměř osudová setkání" a důraz klade na životní rozcestníky.. Divák mnohdy nepozná, kdo je "oběť" a kdo je "záporák", ale o tom život je.. Výborné herecké výkony dodávali tomuto až komornímu vztahovému snímku náležitou hloubku.. Velmi mile překvapil Ben Foster v roli čerstvě propuštěného sexuálního násilníka, který se "náhodou" ocitá uvězněn během sněhové bouře na letišti a na hotelovém pokoji bojuje sám se sebou, když je sváděn přiopilou naivní slečnou, která se na něm rozhodne léčit mindráky po rozchodu - silný příběh a opravdu precizně zpracovaný.. Všechny dílky skládanky do sebe zapadají jako puzzle a vytváří opravdu poutavý příběh o současné společnosti.. Líbilo dost :-) ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy je lepší nespoléhat se na profláklé xichty a jisté úspěchy pouze díky obsazení a postavit na nich chatrný domeček z karet. Role tohoto filmu je čistě prostá. Snímek, který nenudí je pro člověka do jisté míry vždy pokladem a záleží pouze na něm jak jej uchopí a co si z něj odnese. Zde jsem viděla hned několik příběhů, které se hezky a nenásilně prolínají, ale je tu jedno velké ALE - vadilo mi, že nebyl dokončen příběh ženy, která dostala padáka díky tomu, že se do ní šéf zamiloval... Jinak se mi celý film dost líbil. Naše osudy jsou různé...jsou lidé s dopředu napsanými scénáři a striktně je dodržují, ale také existují lidé, kteří scénář nepotřebují a spoléhají se na příležitosti. Herecky mě zaujali: Jude Law, Rachel Weisz a kupodivu Anthony Hopkins mě velmi mile překvapil. Fajn nápad jak dát šanci neznámým tvářím a spojit tak jiné národnosti do jednoho nesourodého avšak jímavého celku. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zajímavý a propracovaný snímek s vynikajícími herci a výbornými hereckými výkony. Ze začátku, jsem si myslela, že sleduji špatný film, když jsem tady na fotografiích viděla Juda Law, Anthony Hopkinse nebo Rachel Weisz a ve filmu mluvili slovensky. Opravdu mě to trochu zarazilo. Ale ukázalo se, že je to ohromě napjatý a emocionálně nabytí snímek. Je zde všechno, co by divák mohl očekávat i to, co by nečekal. Téměř vše je nepředvídatelné a skvěle propojené. Divím se pouze hodnocení tady. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Neviem čo povedať. Asi začnem tým, že oceňujem multikulti tohto snímku a aj fakt, že sa tam podarilo dostať slovenským herečkám a nehovorím len o nejakom minútovom výstupe. Film chcel asi poukázať na rozhodnutia, ktoré rôzni ľudia v živote robia a výraznou mierou ovplyvňujú ich životy. Inak na mňa film pôsobil dosť chaoticky a nemám rád keď hudba pôsobí tak rušivo ako tu. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény, odohrávajúce sa v európskych metropolách, sa točili na autentických miestach a scény z väzenia i USA boli natočené v minnesotskom Minneapolise. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se v Bratislavě, Vídni, Paříži, Londýně, Denveru a Phoenixu. (M.B)

Reklama

Reklama