Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (64)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Fernando Meirelles se pustil do trochu jiných vod, než jsme u něj byli zvykem. Na podobné filmy, kde figuruje spousta "hlavních" postav, a celý příběh je vlastně mnoho linií různé pospojovaných, se musí docela opatrně - aby z toho nebyl chaotický spletenec - ale když se to podaří, tak vznikají dílka jako je Láska nebeská, Magnolia nebo třeba Intermission. 360 ale zůstal někde na půl cesty - kdy některé příběhové linie jsou absolutně o ničem, nudné a zbytečné (žena ruského bodyguarda a zubař), a některé jsou naopak tak skvělé, že jim to, být pouhou linií ve filmu trochu uškodilo (propuštěný trestanec (Ben Foster) a brazilská dívka). Trochu mne i mrzí, že Meirelles nevyužil herecký potenciál jaký měl k dispozici (Anthony Hopkins jakžtakž, ale Jude Law ani Rachel Weisz nemají žádný velký prostor k realizaci). Ač se z mého komentáře může zdát že se mi film nelíbil, tak tomu není - jen si myslím, že má očekávání byla o něco větší... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to tuctova mozaika pribehov s nevyrazne podanym posolstvom, ktore nedokaze divaka vyburcovat k zamysleniu. Plusom je medzinarodne obsadenie jak neznamych hercov, tak hviezd, zhodou okolnosti sa jedna väcsinou o mojich oblubencov. Dokonca su tu aj dve slovenske herecky, ktore vyfasovali svoju vlastnu liniu, vdaka comu si uzijeme aj slovencinu. A sceny z Bratislavy boli konecne natocene v Bratislave a nie v hnusnom Rumunsku alebo zaprdenom Cesku ako je zvykom v ostatnych filmoch. 5/10. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi tou najpozitívnejšou vecou na tomto snímku bolo vidieť hrať slovenské herečky po boku so známymi americkými hercami. Film ako celok ma však veľmi nenadchol. Pointa a celkovo scenár sa mi zdali ploché a nevýrazné, vlastne dokopy nevypovedali nič, z čoho by som mal padnúť na riť. Dramatický náboj je tu tiež neznáma vec. Skôr to často skĺzavalo k nude a šedivej priemernosti. Po technickej stránke nemám námietky. 60/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů se sice nekonal a vliv manželské věrnosti bych také zpochybnil, ale jinak se mi to docela líbilo. Několik vzájemně více či méně propojených příběhů bylo umě poskládáno a i přes pomalé tempo film nenudil a ubíhal plynule. Sice mi přišla navíc Fosterova linie, ale to se dalo přehlédnout. A samozřejmě potěší i mezinárodní herecké obsazení, kdy se osvědčená a hvězdná jména citlivě prolínají s těmi méně známými. Sice se asi jedná o oxymoron, ale v tomhle případě bych 360 hodnotil jako pohodové drama. 75% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zajímavý snímek. Co na něm oceňuji nejvíce, je to, že ať se to odehrává v jakékoli zemi, tak že se tam ve filmu skutečně mluví tím jazykem a ne filmy typů, no a co, že se to odehrává ve Francii, stejně se tam bude všude mluvit anglicky a všichni vám přece ve Francii rozumí anglicky a jsou strašně ochotní tak mluvit. A tady? Když jste byli ve Francii, mluvilo se francouzky, Rusi si mezi sebou povídali rusky. Brazilka mluvila na svého "přítele" portugalsky, ale v letadle do USA anglicky...což teda musím podotknout, že tam vůbec lidi nějak moc uměli jazyky:) Já umím mým rodným, dejmetomu anglicky, něco španělsky a úplné minimum němčiny a francouzštiny a třeba ta sestřička od zubaře, co žila ve Francii, byla Ruska, ale když byla na návštěvě za sestrou, ještě i plynně mluvila anglicky...jooo..tak to klobouk dolů, ovládat takto perfektně tři světové jazyky, to by byl můj sen. Celkově se tam tedy objevila - angličtina, francouzština, ruština, portugalština, slovenština, němčina. A ano jsem strašně uchvácena jazyky:) Jinak, co se týče herců, tak výborné - J.Law, A. Hopkins, R.Weisz, slovenské herečky (teda Danica se tam fakt jen mihla), i ta brazilka byla velmi příjemná. Charaktery postav, jejich příběhy, to vše bylo zajímavé a výborné. I proplétání jednotlivých příběhů bylo řešeno velmi decentně a co se týče konce....super...na jednu stranu dobrý na druhou ne, v podstatě otevřený. Jsem velmi spokojena, ale do té 5* tomu přece jen něco chybělo, možná trochu více šťávy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film byl inspirován hrou Arthura Schnitzlera "Rej". (M.B)

Reklama

Reklama