Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Dva velké mínusy, přičemž těžko říct, jak moc za to může samotný film. 1) loft (2008) jsem viděl před více jak dvěma a půl lety, tehdy jsem ho dosud neznal a množství zvratů a propletenost mezi pěti přáteli mi prostě přišla zajímavá (****). Loft (2010) jsem našel před necelým rokem. Nemohu říct, že by byl nějak výrazně jiný, ale prostě jsem už zápletku, jednotlivé zvraty a scény znal, takže mě to už moc nemělo v čem ohromit (***). U mě tedy Loft (2014) tratí právě na té ohranosti už několikrát známého a viděného. 2) Známé ksichty. Většina herců je tu sice nijak hvězdných, ale ty ksichty jsou už známé, přinejenším tedy mě značně známější než tváře z holandské a belgické verze tohohle díla. A svým způsobem mi to tak přišlo ještě o něco trapnější a hercům jsem věřil úplné prd. --- Pokud jste tedy již v minulosti viděli některou ze starších verzí Loftu, důrazně doporučuji tuhle ani nezkoušet - dostanete jen nemlich to stejný akorát se známějšími ksichty herců z béčkových filmů. A pokud jste Loft dosud neviděli a jména jako Marsden, Miller či Urban a jejich ksichty jsou vám značně známější než ta belgicko-holandská, rovnou si sežeňte raději právě tyhle belgicko-holandské verze, protože méně známé ksichty vás dokáží více vtáhnout. ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Videl som originál z roku 2008 a úprimne som čakal od amerického spracovania väčšiu blbosť. Herecké obsadenie bolo celkom fajn a aj napriek tomu, že už to nebol wau efekt, film bol dobre natočený, respektíve prerobený. Ťaťžko povedať, či má význam natáčať 3x ten istý film, pretože už lepšie to nemôže byť. Každopádne hodnotenie filmu veľmi kladné... ()

Reklama

(fun)tomas 

všechny recenze uživatele

Belgický originál z roku 2008, za ním nasleduje holandský remake natočený po dvoch rokoch a a ako posledný prišiel na scénu remake z USA pochádzajúci z roku 2014. Podľa viacerých filmových portálov má kvalita filmov zostupnú tendenciu. Bohužiaľ som mal možnosť vidieť len poslednú menovanú verziu. Myšlienka, na ktorej je vystavaný dej je originálna a bezpochyby zaujímavá. Avšak jej prevedenie na filmové plátno sa mi javilo nedotiahnuté do konca. Ďalšie záporné body dávam za spôsob vrstvenia deja. Jeden dejový zvrat je fajn, no ak ich príde viacero po sebe v relatívne krátkom čase, zbytočne to len zvyšuje prekombinovanosť filmu. Plusy vyvažujú mínusy, takže hodnotím ako čistý priemer. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mrtvá milenka ve "šmajchlovacím" apartmánu pětice ženatých kamarádů samozřejmě způsobí, že na povrch začnou vyplouvat všemožné tajnosti, lži, obvinění, čímž jejich přátelství projde fatální zatěžkávací zkouškou. Až přehnaně dynamicko-dramaticky natočené nelineární rozplétání samozřejmě zahákne tím, co k vraždě vedlo, ovšem ke konci přichystá těch zvratů (a nedotažeností) přespříliš. 45% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Človek si pripadá ako schyzofrenik, keď si trikrát v jeden deň pozrie ten istý príbeh. Belgický thriller remakovaný Holanďanmi a Američanmi, pričom pôvodný film samozrejme vyšiel najlepšie. Tento americký remake nie je zlý, ale je to opäť ako v holandskom prípade verná kópia originálu. Dokonca niektorí herci boli aj v originálnom filme. Čo vyzdvihujem je herecké obsadenie, či už mužské alebo ženské. Isabel Lucas a Rachael Taylor sú neskutočne sexi. 60 % ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)

Reklama

Reklama