Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nová setkání se "starými" oblíbenými hrdiny seriálu Taková normální rodinka Pavlou, Káčou, Zdeňkem, s dvojčaty-raubíři Petrem a Pavlem, z nichž už jsou muži v nejlepších letech, ale také s novými členy rodiny Janou, Andulkou, Honzou, Mančou a dalšími. A samozřejmě se želvičkami Poldinkami... (TV Nova)

Recenze (69)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Takova Normalni rodinka po 40 rokoch. Pokial pra Takova Normalni rodinka bola normalizacna kvalitva, tento serial uz nedosahuje urovni povodneho z roku 1971. Ale stale pre mna dobre : dobre sa mi pozeralo na Hanzlika /Romance pro Kridlovku/, Luciu Vondrackovu /Helena Vondrackova je jej teta/ ... dalo sa to dobre zniest : 66 % ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dělám to málokdy a hlavně to dělám strašně nerad, ale jsem nucen ohodnotit seriál jako celek již po odvysílání jeho druhého dílu. Bohužel ten někdo nahoře nám dal jen omezený čas, zatím co ten někdo dole neustále chrlí další a další minuty kvalitnější zábavy než pan Klein a tudíž mám strach, že právě skončený díl je i dílem posledním, který jsem měl tu „čest“ zhlédnout. Ale i to málo co jsem viděl, mi stačí k tomu, abych si udělal obrázek o volném pokračování legendárního seriálu. Není to hodné původní rodinky, není to hodné odkazu Rosůlkové, Medřické, Řehoře nebo Cupáka, není to hodné herectví Hanzlíka, Štěpánkové nebo Kolářové a už vůbec to není hodné Poldinek (ať už to jsou ty původní nebo ne). ()

Reklama

dogrose odpad!

všechny recenze uživatele

Otřes. Odnikud nikam, žádný vtip, trapné dialogy. Herci statují. Pavla poprvé v životě vidí varnou konev (ačkoli nelze přehlédnout, že je původní dům moderně zařízen), Zdeněček zničí, na co sáhne a přitom neustále opakuje repliky z původní verze. Neustálé odkazy na původní sitkom nepůsobí jako svěží aktualizace, ale jako trapná vycpávka, protože čím jiným vyplnit čas, když děj to nemá a jako konverzačka je to naprosto bída. Nevěřím svým očím, že tohle točil Klein. A to přehlížím, že jim to nevychází časově (věk Lucky Vondráčkové). Původní sitkom pokládám za geniální a dosud nepřekonaný z řady důvodů: scénář s dobře vystavěnou kompozicí a gradovanou zápletkou, vtipné dialogy, perfektní herecké obsazení, takže místy se improvizovalo a vůbec to nevadilo, vtipná témata odvozená z (tehdejšího) reálného života. Je mi smutno, že vynikající herci jako Hanzlík, Kolářová a Štěpánková hrají tohle. A to jsem myslela, že mne po letošní premiéře Saxany už nic horšího nečeká. Proč se takové věci točí? Chybí tvůrcům sebereflexe? Zkoušejí, co snese konzumní divák? ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Asi půjdu proti proudu zdejšího hodnocení. Když to tak vezmu, má tenhle seriál podobný základ jako všechny nováckoprimácké slátaniny, které naše komerční TV produkují jako na běžícím páse. Ale: často se u toho zasměju. První díl byl sice takový nemastný neslaný, ale postupně mě to bavilo víc. Srovnávat s původním seriálem je hloupost, takže to dělat nebudu. Svůj účel Rodinka plní a hlavně má jednu velkou výhodu a tou je počet epizod, kterých je asi o milión méně, než je u současné seriálové produkce obvyklé. Za to klidně dám hvězdu navíc, i když objektivní kvalita je tak na *** (55%). P.S. trapný product placement, který je nedílnou součástí dnešních seriálů, radši v hodnocení vynechám, to bych musel dát odpad rovnou:-) ()

tulen odpad!

všechny recenze uživatele

Obavy, se kterými jsem si sednul k prvnímu dílu, se potvrdily a nakonec jsem ho ani nedokoukal. Chápu, že se trio Kolářová, Štěpánková a Hanzlík možná chtělo vrátit zpátky v čase, ale díky autorům a režii je výsledek jen zoufale nudný a trapný. A tím nemyslím jen hloupě okatý "product placement" (etudy s bublinkama a koňskou mastí byly opravdu neuvěřitelné), ale hlavně celkovou rádoby vtipnost a zoufalou prázdnotu dialogů. Vykrádání námětu původního seriálu k dobré zábavě nestačí. Dodatek - náhodou jsem pustil TV, když běžel další (5-tý) díl a žádné zlepšení .. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • V původní rodince hrají raubíře kluci Hybšovi, tak tady je hrají „kluci“ Formanovi. (JT19)

Reklama

Reklama