Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (272)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jason Segel je můj oblíbenec. I když je v seriálu "Jak jsem poznal vaši matku" tím nejvýraznějším Barney Stinson, je to právě Marshall Eriksen, který je prototypem skvělého přítele i milujícího muže, jehož láska je věčná a překoná cokoli. Vedle toho je to také skvělý komický typ. Kromě toho, že je Jason Segel výtečný komediální herec, je to i skvělý scénárista. Dokázal to filmem "Kopačky", nakonec i svým podílem na scénáři k filmu "Mupeti", nejinak je tomu i v případě snímku "The Five-Year Engagement". Jeho vtipy jsou prostě dobré, navíc jimi dokáže ozvláštnit příběh, který většinou roztáhne do dvou hodin. Nevadí to, protože film je natolik příjemný, natolik hezký, natolik plný zajímavých momentů, že si ho užijete až do konce. Myslel jsem si, že když se na film budu dívat příliš pozdě, uspí mě. To se nestalo. Už jen tohle je důkaz toho, že tvůrci uspěli. Natočili film, který není třeskutou komedií, ale má vtipné momenty, komické dialogy i monology. Jason Segel předvádí, že je hercem, který zvládá víc jak jednu polohu a není mu cizí ani ta dramatická, jak už předvedl ve filmu "Jeff, který žije s mámou". Film není dokonalý, jiným lidem se bude zdát zdlouhavý, možná i prázdný, ale já si myslím, že je to komedie, která je komediální, je romantická a dokáže zahrát i na smutnější notu. Takové by romantické filmy měly být. Prostě si zvykněte, že u Jasona Segela vždycky půjde o vztahy a o lásku. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela kravina. Obycejna romanticka komedie o dvou zamilovanejch, co nejsou schopny se dokopat ke svatbe kuli vsemoznejm stupidnim duvodum. Ze zacatku to je sice docela zabava, sice to nicim nevybocuje z nejakyho standardu romantickejch komedii, ale sem tam padne nejaka sprosta hlaska a herci jsou sympataci, takze to docela bavi. Jenze z pribejvajicim casem (silenejch 130 minut) se tak nejak nic nedeje a furt je to to samy, az to zacne cloveka srat. Segel je sice ultimatni sympatak a jeho lovecky obdobi je zabavny, ale celej film proste neutahne a mnohem zabavnejc tak vyznivaj scenky jeho dobytkarskyho kamarada. Celkove tak proste naprostej prumer, s timhle obsazenim a pod zastitou Apatowa jsem cekal daleko vetsi pecku. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po výborných Kopačkách a Dostaň ho tam mě tentokrát Stoller nepříjemně překvapil.Five Year Engagement je sice klasická Apatowovina s Jasoneme Segelem ve své standartdní looserovské poloze,avšak tentokrát nepříliš zábavná a hlavně proklatě zdlouhavá.Krácení stopáže minimálně o půl hodiny by filmu jen prospělo.Jediným plusem je tak snad jen opětovně sladká Emily Blunt...40% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Romantická pohodovka na večer, ktorá dokáže prekvapiť svojou netradičnosťou a Apatowským prístupom k humoru. Príjemne pobaví a hoci by mohla byť určite o nejakú tu minútku kratšia nepôsobí násilne. Ústredne duo predstavuje vítanú kombináciu pováh a angličtín a tak sa jedná o celkom fajnovú romanticky neromantickú záležitosť. This is supposed to be exciting. It's your wedding - you only get a few of these! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,835,528 Tržby Celosvetovo $54,588,202Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,918,857 //počet predaných kusov 64,027Tržby za predaj DVD v USA $5,419,412 //počet predaných kusov 202,104║ ústredná dvojica to ťahá čo to dá ale ten scenár je strašne rozpačitý ustrelený, raz hore raz trápne dole /40%/ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)
  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)

Reklama

Reklama