Reklama

Reklama

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů

  • USA R.I.P.D. (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní detektiv Nick Walker zahyne v přestřelce a dostane druhou šanci na onom světě v Útvaru rozhodně neživých agentů. Je to největší policejní složka tvořená dušemi nejlepších strážců zákona, kteří kdy chodili po světě. Na příkaz "shora" agenti vyhledávají a deportují ze Země bytosti, které sice vypadají jako lidé, ale ve skutečnosti jde o vysoce škodlivé tvory, jejichž pravá podoba je děsivá, povaha ďábelská a touha ovládnout svět silná. Jako zelenáč je Nick přidělen k ostřílenému šerifovi Royi Pulsipherovi, který ho začne seznamovat s chodem téhle originální policejní jednotky. Dozví se například, že pro pobyt na Zemi má každý mrtvý polda změněnou identitu, aby náhodou nenarazil na vlastní pozůstalé. Když tato nesourodá dvojice odhalí plán, který může zničit život na Zemi v podobě, v jaké ho známe, musí spojit své síly a porazit zuřivé duše, které se vzpírají spravedlnosti. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kauly

Kauly (hodnocení, recenze)

Jeden ze světlejch momentů je ta scéna, kdy se strarýho Changa sundá auto a on se oklepe jakoby nic a se svým banánem běží dál :D

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Skvelá komediálna jednohubka. Trochu ju síce zrážajú triky ktoré mi pripomenuli časy keď som sledoval Mr. Hyda vo filme Van Helsing ale celkový dojem mi nejako extra neskazili. Je to dobrý film.

Mairin

Mairin (hodnocení, recenze)

docela dobrý, ale dost to zabíjejí laciné digitální triky. Působilo to na mě béčkově... :/

Uživatel Mairin smazal svůj příspěvek.

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Vtipné to docela bylo, chraplák Bridgesovi slušel, ale že by to zrovinka bylo k popukání, to se říci nedá.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tak zďaleka to nebolo tak zlé ako som sa bál. Je to síce vykrádačka MIB, ale je to vtipná vykrádačka. A Schwentke to zrežíroval veľmi svižne a zábavne. Jednodnoducá, neoriginálne, ale počet prenudenýc minút bol nuda. Určite lepšie ako silená MIB3. 70%

Aydra

Aydra (hodnocení, recenze)

Ok, tak film stačí na jedno zhlédnutí. Musím ale pochválit oficiální české titulky, protože ty se setsakramentsky povedly.

baclajean

baclajean (hodnocení, recenze)

V podstate Men in Black v inom prerobení. Nič prevratné, nič, čo by prekvapilo, nič, čo by nejakým extra spôsobom zaujalo. Bridges zahral svoju postavu dobre, avšak spôsob, akým sa chopil svojej úlohy Renyolds, asi nebol tým najprimeranejším, napriek tomu, že ide o takúto akčnú komédiu (ak sa to vôbec dá nazvať akciou a ak sa to vôbec dá nazvať komédiou).

Rikky007

Rikky007 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ryan Raynolds se mi pěkně znechutil v komiksových předělávkách od DC. Nechápu proč ho tam všude cpou, když se na to absolutně nehodí. A Jeff Bridges už asi začíná být senilní.

na příspěvěk reagoval Spiker01, MrCreosote

Uter123

Uter123 (hodnocení, recenze)

Na fandimefilmu to dostalo 0/10, takze to je sila, hoci sa mi zdalo, ze recenzent bol voci tomu trochu zaujaty a hodnotil strasne subjektivne

Wolvie68

Wolvie68 (hodnocení, recenze)

To je vážne také zlé? . . .nechce sa mi veriť že to takto schytalo. . .ešte som to nevidel ale som veľmi zvedavý?!

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Náhodou, taková hrůza to není. Když jsem odcházel z kina, i několik lidí nade mnou se podivovalo, proč to má na ČSFD tak strašné hodnocení, že to nebylo špatné. Jde prostě jen o slabší Man in Black 1, je to jimi hodně inspirované. Jako že hodně. Za takové lehce slabší ***.

na příspěvěk reagoval Spiker01

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tak ja som sa skôr odpychol od Toma, ten má zmysluplné komentáre. Ostatný to neriešie. NA Europu som zvedavý, už len preto, že má také rozporuplné hodnotenia a zaujíma ma kde sa zaradím ja.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

ywo666

Já považuji za průser Europa Report, který má 72%, protože jsem mu musel dát odpad, ale je to průser? Jen dle mého názoru ano. 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Pilda17

ale 50-55% považujem stále za prúser, hlavne ak bude nasledovať aj ten komerčný. ALe je mi to jedno. Toto nepatrí medzi moje top očakávania. Len ma to tak bokom zaujalo a nebudem počuť aspoň nejakú chválu potom stratím záujem úplne.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Pilda17

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Čakal som mierny prúser. Toto ale vyzerá na prúser obrovských rozmerov. Ale čo čakať od kde ma v trailery aj bežne cool Bridges pekne sral.

na příspěvěk reagoval Pilda17

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

jinak poprvé v mé csfd historii, co vidím u ne teen romance (a ani tam to vlastně nikdy nebylo) černou barvu.. Jsem naprosto užaslý, naprosto

na příspěvěk reagoval xxmartinxx, Disk

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

tak tomu říkám nečekané hodnocení.. Tohle je nějaký nový film od Asyla? :-O

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

po shlédnutí traileru jsem se zasmála, tak doufám, že celý film bude takový

MishellL.

MishellL. (hodnocení, recenze)

podle traileru by to mohlo být pokračování skvělého prvního dílu Mužů v černém, protože v těch ostatních totálně chyběly skvělé kecy agenta K i J. Upřímě doufám, že bude stejně tak vtipný. Těším se, snad nezklamou :D

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

Wysch

Jak řikáš, taky jsem si ihned vybavil tu součást naší policie :) Ale řekl bych, že spousta lidí to nezná. Nicméně, nechat před tím ještě i ten originál - R.I.P.D. je podle mě blbost. Název dlouhej jak tejden před výplatou... :D

Související novinky

Co chystá režisér Notting Hillu?

Co chystá režisér Notting Hillu?

28.10.2015

Roger Michell se v posledních letech blýsknul třeba Venuší nebo Hezkým vstáváním, jeho nejznámějším filmem ale navždy bude Notting Hill. Komedie s drobným sociálním přesahem je nevyčerpatelným… (více)

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Kevin Bacon opět zlotřilý

Kevin Bacon opět zlotřilý

01.08.2011

Několik let se pohyboval „mimo výsluní“, ale jako hlavní lotr v X-Men: První třídě zazářil (doslova) a tak ve světle áčkových reflektorů chvíli zůstane. Zahraje si totiž padoucha v nadpřirozené akční… (více)

Reklama

Reklama