Reklama

Reklama

G.I. Joe 2: Odveta

  • USA G.I. Joe: Retaliation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V demilitarizované zóně mezi Jižní a Severní Koreou hledá jednotka G. I. Joe pod velením kapitána Dukea Housera dezertéra. Najdou ho a dopraví bezpečně do Jižní Koreje. Agenti Kobry Stormshadow a Zartan jsou stále na svobodě a aktivní, a i Commander a Dextro, kteří jsou momentálně ve vězení, přísahali pomstu…  V Pákistánu je po atentátu na prezidenta zmatek. Pákistán je spojencem USA a panuje tam naprostý chaos, na jeho území jsou i jaderné hlavice. Generálové navrhují okamžitou vojenskou akci, prezident povolá G. I. Joe. Ve vrtulníku si procházejí plán – hlavice jsou v montážní hale a nejdou přenášet, musejí se zlikvidovat na místě. Na místě zabijí ochranku a odvezou hlavici na vojenskou základnu USA. Nahlásí prezidentovi a generálům, že mise byla splněna a že plánují cestu zpět. Odpověď je, že plán evakuace je třeba pozměnit, ať zůstanou na místě. Prezident jde do tajného krytu a tam se zjistí, že to není prezident. Skutečný prezident je v krytu držen jako vězeň. Prezidentem je Zartan, jehož podobu změnili nanomiti. Zartan sdělí skutečnému prezidentovi, že i jednotka G. I. Joe bude co nevidět zničena. Chce, aby mu prozradil, ve kterém vězení jsou Komandér a Dextro. Duke a Roadblock na základně tuší, že něco není v pořádku. Vrtulníky, které je mají odvézt, na ně zničehonic zaútočí. Duke zachrání jednoho muže, ale sám je odhozen výbuchem. Zbytek jednotky naskáče do studny. Slyší, jak nahoře někdo mluví. Ponoří se pod hladinu, a tím se zachrání. Prezident mezitím oznamuje národu, že se jednotka G. I. Joe zpronevěřila službě vlasti. Pákistánského prezidenta prý zabil SnakeEyes a jednotka chtěla hlavice pro sebe. Místo ní bude vlasti sloužit jednotka Cobra… (TV Prima)

(více)

Diskuze

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

Já proti jedničce nic nemám, byla to parádní ultimátní pecka, která se s ničím nesrala ,dvojka má lepší a stylovější obsazení, tak snad i akce bude přinejmenším stejná, z traileru vyplývá, že o hlášky nebude nouze, jen je vážně hodně  divně, že vymizeli všechny postavy kromě Dukea, když už se s nimi už nepočítá, dal bych jim všem dal aspon třeba jen drobné cameo, ale tohle vypadá jako zatraceně blbý nápad. Kde jsou? Proč odešli z týmu? Jaký to má důvod? Prostě nic. Všichni jsou v háji, my si to musíme domyslet a už to je velmi divná díra v ději.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yangus

Taky si myslím... srandovní byla celkem dost. :) 

Ale teď je čas pomsty a z tou žádný špásy nejsou.... tedy pokud nebudou chtít uchechtat Kobru k smrti. :D

 

Ale vážně... Většina hlavních záporáků má teď masky.... přibila i jedna záporačka navíc....

Mimo jiné se tvůrci ještě mnohem víc zaměřili na ty future sarapatičky ze kterými jsme si kdysi tolik rádi hráli když GI.J byli ještě malí plastový kloubový hračky kteří se dali narvat třeba do dvouhlavňového tanku... mini obrněného transportéru, vnášedel a dvouprodových helikoptér.... jo lidi, to nás teď čeká konečně na živo. Čas her skončil... naše fantasie ale žije dál. Sakra já se tak těším že nemůžu dospat. :)

Kdy ona bude ta premiéra vlastně?

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

bezváááá letos 3 filmy kde se objeví Willis a k tomu ještě Sin City.

fagoun

fagoun (hodnocení, recenze)

jednička stála za hovno..

ale tohle bude NÁÁÁÁÁSEER !!! :-D :-D 

na příspěvěk reagoval Yangus

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

GAZ789

I když bude nevadí... mě se jednička líbyla možná právě proto že to byla taková chujovina. :D

Když bude o něco méně nebo víc.. co na tom sejde.

Hlavní je se bavit. ne? :)

Jigy

Jigy (hodnocení, recenze)

Už jednička byla mírně řečeno chujovina a vzhledem k tomu, že tohle museli i předělávat jak to bylo hrozný, cítím propadák a břečkový počin. :-)

na příspěvěk reagoval GAZ789

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Traktorista: Myslíš že tam těch satelitů není okolo víc? :)

Říká ti něco pojem Raketový deštník? B)

 

Ten všežeroucí nanitní virus minule taky zničili téměř v polovině a stejně bylo pořád co řešit.

Proč ne. :)

Traktorista

Traktorista (hodnocení, recenze)

Ještě štěstí, že v traileru ukázali, že tu věc ve vesmíru sejmou, zjuhů .)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Greenpeacak: Tak si nemal mit anbice berana.... :) když jsi pravděpodobně nepočítal z jistým otporem.

A měl jsi to trochu rozvést... Proč ti to připomíná když to napíšeš a necháš tak... nediv se že se nesetkáš zrovna z pochopením. :)

 

Taan stari: To už je lepší podánání na pochopení. Může být. i když je to blbost :)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Greenpeacak: Však aj vlci vyjadrili názor. Akurát trochu útočnejší.

Greenpeacak

Greenpeacak (hodnocení, recenze)

Ste sa na mňa vrhli ako vlci na vyplašené jahňa! Som chcel vyjadriť len svoj skromný názor.

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

Prometheus69: Konvenční zbraně na jedné straně, černočervené vlajky na druhé, chápu, jak to někoho může zmást na Nod a GDI, ale je to blbost. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Greenpeacak: Tak mě tak ještě napadá... Vyděl jsi vůbec jedničku?

Možná by jsi se na to měl podívát.... tam totiž dost toho vysvětlili.

O frakce tam vůbec nejde.... to jsi vzal kde? Žasnu... jakou má někdo představivost. :)

V GI jde spíš a jakýsi světový převrat.... ale né o válku, či spíš o malou bitvičku. :)

Má to vlastně dvě strany mince. Coobra se tím chce pomstít  jednotce G.I a zaroveň G.I z těch co zbudou vrací úder spět Coobře. Tentokrát definitivně. Snad toho Frankeho nenechají zase zdrhnout... :D každopádně Chameleon to odnese rozhodně. 

A ještě je tu jedno hžaví želízko v ohni.... žencká! Blondýna a zlá.... že by nová postava? :D

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Greenpeacak: Tahovou strategii do toho vůbec netahej... to je jak porovnávat raketomet ze samostřílem. Jasně existují výměnné hlavice ze zhruba stejnou účiností jako detonace rekety. ale pořád je to samostříl. :D

Podle mě je úplně jedno jestli rto něco bude vykrádat. Samo o sobě udělat film podle plastikovejch hraček z ohebnými klouby.... :) Hlavně že to nějak vypadá, aspoň podle traileru to vypadá upřímně hratelně. :D Teď jak to bude vypadat v reálu.

Nějaký důvod proč začaly z přetáčkama nejspíš měli.... i když po pravdě, jsem si nevšiml nějakého důvodu proč to kritici tak odsoudili. Rozhodně se to od přepitomělé jedničky (v tom dobrém slova smyslu. :)  O poznání zlepšilo.... i když urychlovače a ona epická honička skrze autobusovou dopravu mi bude dost chybět!
V traileru na 2 mě tolik scén zas tak moc neuchvátilo. Ale oni se určitě vytasí z něčím šílenějiším. Určitě bych nesázel na tu scénu z lavinou. To bude jen takoví bonbónek na rozehřátí. B)

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

ked cches film ako Red Alert, tak film Red Dawn...

 

toto s RA nema nic spolocne :D kedze sa jedna o film podla akcnych figuriek (hraciek)

Greenpeacak

Greenpeacak (hodnocení, recenze)

GAZ789: Ale to, čo sa z traileru dalo vyčítať, tomu nasvedčuje. Ale pokoj, to je len názor !! xD

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

Greenpeacak: ako to môžeš povedať keď si to ani nmevydel z traileru toho velaq nevyčítaš .. :D

Greenpeacak

Greenpeacak (hodnocení, recenze)

GAZ789: Lebo to vyzerá akoby vzali svet z red alertu a natlačilo ho sem. Nie len Red alertu, ale všetky tie svety zo strategických PC hier, kde bol svet rozdelený do dvoch frakcií ...red alert, tiberian sun ....strašne mi to pripomína rozdelenie na GDI a NOD. 

Související novinky

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

02.04.2013

Popravdě, je to docela překvapení. Když studio Paramount loni v létě pouhý měsíc před premiérou odsunulo Odvetu o víc jak 8 měsíců, šířily se fámy o katastrofálním filmu a neodvratném průšvihu.… (více)

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

Reklama

Reklama