Reklama

Reklama

G.I. Joe 2: Odveta

  • USA G.I. Joe: Retaliation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V demilitarizované zóně mezi Jižní a Severní Koreou hledá jednotka G. I. Joe pod velením kapitána Dukea Housera dezertéra. Najdou ho a dopraví bezpečně do Jižní Koreje. Agenti Kobry Stormshadow a Zartan jsou stále na svobodě a aktivní, a i Commander a Dextro, kteří jsou momentálně ve vězení, přísahali pomstu…  V Pákistánu je po atentátu na prezidenta zmatek. Pákistán je spojencem USA a panuje tam naprostý chaos, na jeho území jsou i jaderné hlavice. Generálové navrhují okamžitou vojenskou akci, prezident povolá G. I. Joe. Ve vrtulníku si procházejí plán – hlavice jsou v montážní hale a nejdou přenášet, musejí se zlikvidovat na místě. Na místě zabijí ochranku a odvezou hlavici na vojenskou základnu USA. Nahlásí prezidentovi a generálům, že mise byla splněna a že plánují cestu zpět. Odpověď je, že plán evakuace je třeba pozměnit, ať zůstanou na místě. Prezident jde do tajného krytu a tam se zjistí, že to není prezident. Skutečný prezident je v krytu držen jako vězeň. Prezidentem je Zartan, jehož podobu změnili nanomiti. Zartan sdělí skutečnému prezidentovi, že i jednotka G. I. Joe bude co nevidět zničena. Chce, aby mu prozradil, ve kterém vězení jsou Komandér a Dextro. Duke a Roadblock na základně tuší, že něco není v pořádku. Vrtulníky, které je mají odvézt, na ně zničehonic zaútočí. Duke zachrání jednoho muže, ale sám je odhozen výbuchem. Zbytek jednotky naskáče do studny. Slyší, jak nahoře někdo mluví. Ponoří se pod hladinu, a tím se zachrání. Prezident mezitím oznamuje národu, že se jednotka G. I. Joe zpronevěřila službě vlasti. Pákistánského prezidenta prý zabil SnakeEyes a jednotka chtěla hlavice pro sebe. Místo ní bude vlasti sloužit jednotka Cobra… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Uživatel Pod smazal svůj příspěvek.

HocKto

HocKto (hodnocení, recenze)

no ja som chcel skusit to 4D, nahoda chcela ze davali akurat toto... inak by som ten film zrejme nevidel vobec... ale ako som pisal, pokial od toho clovek necaka to co to ani nema byt, tak sa mozno aj zabavi

tommy187

tommy187 (hodnocení, recenze)

HocKto

Neviem, ja určite do kina na takéto filmy nechodím. Robím to tak, že do kina idem zásadne preto, lebo si to chcem užiť, ale nie nejako vypnúť. Pekne si počkám na DVD, potom si to pozriem objektívne respektíve subjektívne :), to ohodnotím a uvidí sa. A ešte ku dabingu. Rozhodne si radšej pozrite originál.

HocKto

HocKto (hodnocení, recenze)

prvy krat na "4D", tazko povedat, ci to tomu filmu nejak pomohlo, alebo uskodilo, asi je to jedno si myslim... ale ked vypnete, budete sa mozno aj bavit... tie necele dve hodky ubehnu celkom rychlo

na příspěvěk reagoval tommy187

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Pod

chod, ja som teraz dorazil z kina. Ak vypnes myslenie, nebudes brat do uvahy logiku a strih, a budes mat dost popcornu, tak si to uzijes :-D

je to pozeratelne, neviem co museli dotacat, ale na filme sa to velmi neprejavilo.

samozrejme, klise kazdych par minut... ale s tym trebalo pocitat

na příspěvěk reagoval Pod, Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Tak mám na večer rezervované místo na 2D. Furt nevím zda mám jít, nebo počkat půl roku na BD a pak si to vychutnat hezky doma s dabingem.

na příspěvěk reagoval tommy187, tomas.malo

tommy187

tommy187 (hodnocení, recenze)

Pod

A oplatí sa to vidieť, že to má také hodnotenie? Lincoln, ktorý bol podľa mňa majstrovským dielom má 65,5% a filmy podobné G.I. Joe : Odveta majú 70%. Podľa mňa FALSE, ale dobre keď sa to ľuďom nepáči, nech sa im to nepáči. :) Mňa to nezaujalo ...

PrahaIV

PrahaIV (hodnocení, recenze)

Sakra, davejte si bacha na komentare od johnn333 a Gogo333 je tam spoiler! =_=

na příspěvěk reagoval Pod

tommy187

tommy187 (hodnocení, recenze)

Veľmi sa na tento film neteším a nepôjdem naňho ani do kina. Jednotka ma veľmi nezaujala a tak uvidíme. Možno nesklr, keď bude DVD na svete si to pustím, ale zatiaľ nebudem platiť kino za takýto film! Sorry :).

kedl

kedl (hodnocení, recenze)

Pod

DVD,BD bude dělat Bonton.  Z Bontonu odešel klíčovej člověk, kterej měl všechny kontakty na ty velký studia a vzal si je sebou do Cinemartu, tak proto :-) 

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

kinderman

ne nebylo a díky za vysvětlení, ale vždyť bonton je přece úspěšný vydavatel tak proč to přenechal CInemart? Na DVD a BD to taky tedy bude vydávat Cinemart? - Jsem zmaten.

na příspěvěk reagoval kedl

kinderman

kinderman (hodnocení, recenze)

Někdo se tady ptal, proč to po Bontonu převzal Cinemart. No protože Cinemart převzal po Bontonu celou jejich kinodistribuci- 20th Century Fox, Universal, Paramount a DreamWorks Animation. Ale možná už to bylo vysvětleno, tak pardon, jestli jen opakuju.

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Lefty86

ale je navazuje to, první díl ti vysvětlí proč jsou tam dva prezidenti a jak se záporáci dostali k vedení.

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

na tenhle film se dost těším, Rocka mám čím dál víc radši. První díl jsem teda neviděl ale asi to nebude nijak navazovat, jsou v tom uplně jiný herci. Mohl by to být nářez

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Před týdnem tam bylo 99. 110 mi zní teda lépe, nejspíš jsou v tom zmatky kvůli těm dotáčkám pro 3D.

 (hodnocení, recenze)

ted jsem našel  2 stránky tam uvádí 99 min. a imdb uvádí už ne 99 min. ale 110 to už je jedno kolik to bude mít .

na příspěvěk reagoval Pod

Související novinky

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

02.04.2013

Popravdě, je to docela překvapení. Když studio Paramount loni v létě pouhý měsíc před premiérou odsunulo Odvetu o víc jak 8 měsíců, šířily se fámy o katastrofálním filmu a neodvratném průšvihu.… (více)

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

Reklama

Reklama