Reklama

Reklama

G.I. Joe 2: Odveta

  • USA G.I. Joe: Retaliation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V demilitarizované zóně mezi Jižní a Severní Koreou hledá jednotka G. I. Joe pod velením kapitána Dukea Housera dezertéra. Najdou ho a dopraví bezpečně do Jižní Koreje. Agenti Kobry Stormshadow a Zartan jsou stále na svobodě a aktivní, a i Commander a Dextro, kteří jsou momentálně ve vězení, přísahali pomstu…  V Pákistánu je po atentátu na prezidenta zmatek. Pákistán je spojencem USA a panuje tam naprostý chaos, na jeho území jsou i jaderné hlavice. Generálové navrhují okamžitou vojenskou akci, prezident povolá G. I. Joe. Ve vrtulníku si procházejí plán – hlavice jsou v montážní hale a nejdou přenášet, musejí se zlikvidovat na místě. Na místě zabijí ochranku a odvezou hlavici na vojenskou základnu USA. Nahlásí prezidentovi a generálům, že mise byla splněna a že plánují cestu zpět. Odpověď je, že plán evakuace je třeba pozměnit, ať zůstanou na místě. Prezident jde do tajného krytu a tam se zjistí, že to není prezident. Skutečný prezident je v krytu držen jako vězeň. Prezidentem je Zartan, jehož podobu změnili nanomiti. Zartan sdělí skutečnému prezidentovi, že i jednotka G. I. Joe bude co nevidět zničena. Chce, aby mu prozradil, ve kterém vězení jsou Komandér a Dextro. Duke a Roadblock na základně tuší, že něco není v pořádku. Vrtulníky, které je mají odvézt, na ně zničehonic zaútočí. Duke zachrání jednoho muže, ale sám je odhozen výbuchem. Zbytek jednotky naskáče do studny. Slyší, jak nahoře někdo mluví. Ponoří se pod hladinu, a tím se zachrání. Prezident mezitím oznamuje národu, že se jednotka G. I. Joe zpronevěřila službě vlasti. Pákistánského prezidenta prý zabil SnakeEyes a jednotka chtěla hlavice pro sebe. Místo ní bude vlasti sloužit jednotka Cobra… (TV Prima)

(více)

Diskuze

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

tommy187

Ale pokud bude trojka, jakože jsem slyšel, že už se na ni chystá, tak bych ho tam klidně bral, ale pokud by už o roli neměl zájem nebo oni o něj, pak bych se s tím taky vyrovnal, je fakt, že ve dvojce byly natolik dobré postavy, které ho dokázaly nahradit a stejně by už pro něj asi nebylo místo, už tak neměl Willis moc prostoru. Je to podle mě prakticky nereálné, ale chtěl bych Willise i ve trojce, klidně na nějakou vedlejší roli, ale hlavně, at má více akce, ve dvojce toho bylo smrtelně málo, vystřelil si z auta, pak rozbil držku jednomu chlápkovi, dvakrát si zase vystřelil a pak sejmul tři chlápky, na něj docela slabota. :( Chápu, že nemohl mít větší roli, vzhledem ktomu, co se všude kolem řešilo, s jeho hláškami a rolí jsem relativně spokojen, jeho prostor už byl horší, ale té akce mu mohli dát více, stačila by jen jedna dobře natočená scéna. Pro změnu ale musím uznat, že Snake Eyesovi a Storm Shadowovi více slušelo, když byli kámoši a navzájem se kryli.

na příspěvěk reagoval tommy187

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

tommy187

A proč jsi si tak jistý, že umřel? Když budou chtít, tak ho tam znovu dají ve trojce, jen si šikovně vymyslí, jak to přežil.

na příspěvěk reagoval tommy187

Příspěvek byl smazán administrátorem.

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

Pod

Tak už jsem tu nádheru viděl. Musím uznat, že postavy jsou sympatické, do příběhu se hodí, nikoho není nezdrávo hodně a všech je tak akorát. Pro Dwaynea Johnsona rozhodně nejlepší akční role za život. Ale Bruce Willis mě dost zklamal, objevil se celkem pozdě, s jeho rolí jsem byl sice spokojen, protože vzhledem k tomu, co se všude okolo řešilo, bylo jasné, že se tam jeho postava prostě nemůže vejít, ale akčních scén měl až smrtelně málo. Kdyby byl popisován jako úplně obyčejná postava, tak se to dá, že je ho málo, ale oni ho popisují jako někoho, díky komu mají mít G. I .Joe navrch a to právě nesplnoval, protože udělal nejméně věcí ze všech. Čekal bych, že to Cobře nějak slušně nandají a Johnson, Willis a Park   v tom budou hrát rozhodující roli, ale nakonec bylo docela drastické, jak Cobra ovládla bílý dům, ale už se to tak drasticky neobrátilo na druhou stranu. Jakože už nedělali takové halo kvůli tomu, že G. I. Joe vyhráli nebo tak, to s tím zachráněním prezidenta mohlo být daleko lepší, dal bych tam o něco více záporáků, aby měl koho Willis vystřílel, neříkám, že chci nějaká kvantita, ale nějakou tu scénku, jak to do nich pálí ze samopalu a odstřelí dobrých deset by bodlo, hned by to vypadalo lépe, takhle to nebudilo dojem, že Willis je rozhodující kvůli převálcování Cobry, ale že vysloužilý drsnák si párkrát zastřílí a konec. Škoda toho.

Uživatel EastinMiles smazal svůj příspěvek.

tommy187

tommy187 (hodnocení, recenze)

Pod

Neviem, no keď si to tak všetko zhŕňam tak uvažujem, či produkčný nespravili chybu s  tou trojkou ... Trošku by som počkal, ako sa ujme jednotka. Aspoň pár mesiacov a potom by som sa na to dal. G.I. Joe je pochopiteľne skvelý projekt, ale tri časti nemali ani väčšie, a fakt LEGENDY sci-fi. Ale dobre, ak to majú dobre premyslené okej :).

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

pirate

No to budeš koukat. Každopádně D.J.Cotrona a ozdoba filmu Adrianne Palicki rozhodně ostatní postavy nijak nezastiňují a jejich postavy jsou napsané zajímavě takže trávě naopak. Další díl by bez nich už nebyl on a absence Tatuma mi vůbec nevadila.

na příspěvěk reagoval tommy187, pirate

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

A taky mě nenapadá, při jaké příležitosti může Tatum odejít (ne, nechci to prozradit), když mají být na útěku, tak je poněkud divné, aby jeden z nich náhle jen tak odešel. Ledaže by na začátku byla nějaká akce, po které by Tatum odešel a pak teprve by se ostatní dali na útěk.

na příspěvěk reagoval Pod

pirate

pirate (hodnocení, recenze)

Já to ještě neviděl, ale brzy hodlám napravit, jen když jsem se podíval na seřazení jmen na plakátu, tak mám obavy, aby nějaký D.J.Cotrona nebo Adrianne Palicki nezastínili Willise, Johnsona nebo Parka. Na ně totiž dvojka láká nejvíce, všechny upoutávky se jimi pyšní a všechny recenze o nich mluví, ale zrovna jména Willise a Johnsona jsou na posledních místech. Samozřejmě, třeba takový Tatum asi moc prostoru mít nebude (údajně tam je 15 minut, zvláštní, jak je to poslední dobou oblíbené, že hlavní postava (herec) je ve filmu jen tak krátce, stejně na tom byl i Jet Li v Expendables2), ale zrovna Tatuma bych tam nechal, když už to jednou byl hlavní herec, tak mohl mít méně prostoru, ale vyhodit ho z filmu, do jehož děje Tatumova postava zasahovala naprosto základově, je kravina, ale hold se s tím smířím, tedy jen v případě, že Willis, Johnson  Par budou mít film pro sebe.

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

tommy187

v určitých prípadoch lepšie ako jednotka ale na jednotke sa mi páčil strih ktorý je tu badatelne horší .. rock ale utiahne celý film aj sám v pohode .. nepotreboval by ani willisa ani tatuma .. smrť tatuma ma ani velmi nemrzí .. ale verím tomu že v trojke sa znova objaví ve´d  G.I.JOE sú nepremožitelný .. :D .. bavil som sa viac ako pri jednotke to je pravda .. je to aj lepšie ..

tommy187

tommy187 (hodnocení, recenze)

Pod

:) Ja som sa nestihol spamätať, že je dvojka a už sa blíži trojka!!! Ale super, že bude ...

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Tak to je krása tohle slyšet. Moc se těším. Byla by škoda ukončit tak jedinečnou sérii.

na příspěvěk reagoval tommy187

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Habansz

Mě se zase stalo, že jsem napsal zajímavost k filmu Po Stopách Zabijáka (ta druhá) a měl jsem ji mnohem podrobnější a obsáhlejší, dali to do jedné věty a ani u toho nenechali mé jméno. U zajímavosti, kterou jsem napsal k Hon na lidožravého krokodýla taky úplně pozměnili, ale jméno tam nechali. Tyhle dvě zajímavosti jsou vlastně shodné akorát vždy z jiného úhlu. Jak tam píšou "Jeho osud je zachycen také v dokumentu" tak ten jeho osud byl právě úplně jiný než ve filmu a o tom právě vypráví ten dokument. a "Jeho"? Jako čí? - to si asi máme domyslet. Každopádně v mém původním to bylo - osud krokodýla Gustava. Takže můžeš být ještě rád, že tam máš své jméno, ale ta chyba by opravit vážně chtěla.

Uživatel Wicky smazal svůj příspěvek.

Uživatel Wicky smazal svůj příspěvek.

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

TaanStari , Pod , Spiker01 , Greenpeacak

Asi ne no :D

Ja jich napsal snad 11 a schvalili mi jen 3,nebo 4,takze si z toho nic nedelej. dokonce jednu sem napsal ihned jak jsem dorazil z kina a doted tam neni ode me,ale nekdo jiny ji tam dal druhy den :D

Mesto existuje, ty zmizeni taky, ale ve skutecnosti nejsou pripisovany mimizemstanum,ty tam nebyly nikdy hlaseni.

No me by zajimal co ma byt to občas misto obsah. at se snazim jak chci, nedokazu takovej prehmat :D

na příspěvěk reagoval Pod, Pod

Související novinky

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

02.04.2013

Popravdě, je to docela překvapení. Když studio Paramount loni v létě pouhý měsíc před premiérou odsunulo Odvetu o víc jak 8 měsíců, šířily se fámy o katastrofálním filmu a neodvratném průšvihu.… (více)

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

Reklama

Reklama