Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrance Shipmanová je v posledním ročníku střední školy. Její přítel Aaron odešel na vysokou školu, a tak se může více věnovat škole. Torrance je také v týmu roztleskávaček školního fotbalového družstva Býků, které není moc úspěšné, zato roztleskávačky několikrát po sobě vyhrály národní titul. V týmu nejsou jen dívky, ale také chlapci a jejich výkonnost je opravdu dobrá. Když se volí nová kapitánka týmu, stará a odcházející kapitánka Zrzka doporučí, aby novou kapitánkou byla právě Torrance. Při prvním tréninku se však zraní jedna členka sestavy, a tak musí družstvo doplnit v konkurzu. Do školy nastoupili noví žáci – pohledný Cliff a jeho sestra Missy. Torrance se Cliffovi líbí a není divu, že se oba brzy spřátelí. Missy se dostaví na konkurz, ale je členkami poroty neustále zesměšňována, avšak Torrance se líbí a i když zprvu odmítne svou účast v týmu, Torrance jí přemluví a přijme. Když Missy vidí poprvé soutěžní sestavu roztleskávaček, okamžitě pozná, že je sestava oprásknutá – ukradená. Sdělí to i Torrance a vezme jí na trénink skupiny Compton Clovers. Tam Torrance vidí, že měla pravdu Missy. Zjistí, že Zrzka sem chodila nahrávat cvičení na video a pak sestavu prezentovala jako svojí. Kapitánka Clovers napadne Missy a Torrance, že zase přišly krást, ale není to pravda, což dívky Isis nedokáží vysvětlit. Torrance o všem informuje tým, ale ten nechce měnit již nacvičenou sestavu. Torrance ví, že musí nacvičit jinou sestavu a v zoufalství volá Aarona, aby jí poradil. Ten jí doporučí choreografa Sparkyho, který přichází snad s novou výtěznou sestavou... (TV Nova)

(více)

Recenze (87)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dívaly se na to mé dcery, tak mě nekamenujte. Jedná se o tuctový a navíc těžkopádný příběh o roztleskávačkách z out školy a o roztleskávačkách z in školy. Ve vzájemném měření sil ta out škola vyhraje, protože i když ta out škola nemá tak nadupanou choreografii a gymnastické výkony, má přece nadupané srdce. Ty černé holky jsou skromné a ty bílé tak arogantní, domýšlivé a ... rasistické, že pro Rihannu jako rozhodčí snad rozhodování nemohlo být jednodušší. Na kvalitě snímku nic nemění fakt, že v něm hrály opravdu pěkné holky. Nikdy bych nevěřil, že se ve škole může vyskytovat tolik pěkných holek. Zajímavé. O bezúčelných dialozích se zde rozšiřovat nemusím. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Na film o roztleskávačkách opravdu slušný výkon. Občas sice naivní, ale rozhodně vtipné a překvapivě i sympatické - středoškoláci a sourozenci se k sobě chovají všude stejně. Na závěr jedna hláška, která mě, ačkoliv to pravděpodobně nebylo smýšleno, naprosto dostala: "Ty nejsi prokletá, jsi jen blbá!" ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Musí se skousnout pro kluky dost nevhodný téma, pár děsných charakterů, otřesnej dabing, leckdy zbytečný pipinkovský výlevy ... a ono to jde. Stejně šlo hlavně o ty závěrečný čísla a ty byly natočený zkrátka skvostně. A Kirsten naštěstí ani ta česká nána úplně nezazdila; když nic jinýho, člověk si pak o to víc užije němou scénu při čištění zubů (kouzelný!). :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká holčičí sportovní oddychovka, která nechtěně vtipně vyznívá hlavně proto, jak ten cheerleading berou všichni (všechny) stoprocentně vážně (i když ona to dozajista je gymnasticko-taneční řehole, viz ty nacvičené soutěžní sestavy). Až jsem chvilkami získával pocit, že si z toho tvůrci tak trochu utahují, ale pravděpodobně ne. Nicméně pozitivní energii a okulahodící dívčí ansámbl v čele s Kirsten a Elizou tomu neupírám. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Když se řekne o nějakém filmu, že je "jednoduchý", představím si něco podobného jako Bring It On. Ale proč se jednou za čas na podobný nepodívat a na chvíli nevypnout mozkové závity.. Hlavní hrdinka je vcelku sympatická, a i když to jede jen podle zaběhlého scénáře, koukat hodinu a půl na cheerleaders není jen záležitost pro holky ;-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Role Torrance byla Kirsten Dunst blízká. I ona byla na střední škole roztleskávačkou. (zajda404)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama