Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné jak moc nám chce televizní produkce zblbnout hlavy, tentokrát na to šli s kamikadze soutěží plnou celebrit. Trapné, směšné, ubohé. Co přijde příště? A jak dlouho bude trvat, než diváci dostanou rozum a začnou tyto pořady ignorovat? Nebo to bude horší a horší a nakonec už v televizi nic pro lidi s vkusem, vlastním názorem a střízlivým ryzím uvažováním nic nebude? A co Jan Tleskač? ()

Koman odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo nejlépe může reprezentovat Čechy a Slováky? Samozřejmě modelky a jedna playmate! Polsko, Ukrajina a jiné státy vyberou nejlepší špičky co můžou být (účastníci Olympijských her, machři v pětiboji, profesionální sportovci,..) a my vybereme modelky a jednu playmate, které místo aby hráli na čas si to vychutnávají tak, že než se do toho pustí, uběhnou 3 minuty ztraceného času. ()

Reklama

kvasiva odpad!

všechny recenze uživatele

Neznám americký originál a proto nemohu srovnávat. Viděl jsem dohromady asi 1 a 1/4 dílu. Poprvé skoro 3/4 dílu a dnes podruhé ani ne do poloviny. Moderátoři hrůza. Zábava? Kde, já žádnou nenašel. Tohle je velký propadák. V každém díle se stane nějaký neštěstí (zlomená ruka, skoro vymlácený zuby, "naše" hráčka omdlela) k čemu to? Ne děkuji, nemám zájem. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle měla být jako zábavná soutěž, kde týmy složené z nejrůznějších celebrit musí překonávat nástrahy opičí dráhy? Kam se tedy ta zábava poděla? Já jsem se nezasmála ani jednou, i když u některých pádů jsem k tomu neměla daleko. Nechci si vůbec představovat, jak by to dopadlo, kdyby se Nova pustila do Boyardu nebo Her bez hranic. To by muselo dopadnout ještě hůř. Ještě jedna věc mi vadí a teď se budu muset omluvit všem slovenským známým, kolegům, uživatelům, přátelům a příbuzným. Vážně proti vám nic nemám a nikdy jsem neměla!!! Neberte si to, prosím, osobně. Ale poslední dobou mi všechno, co je označováno jako "Česko-Slovensko", hlavně tedy při soutěžích a nejrůznějších akcích, leze přímo krkem. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto na originální Wipeout nemá ani zdaleka. Trapné komentáře moderátora a neskutečně trapné výkony (najdou se tam i vyjímky) našich "soutěžících" kdy se dokonce stydím, že jsem čech, díky tomu co tam předvádí a jak se tam uculují, mávají do kamery a smějí se místo toho, aby soutěžili za vlast! Vím, že to je pro zábavu, že tam nejde o vítězství, ale aspoň by se mohli snažit jako ostatní národy. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama