Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém podivínském strýci Cyrusovi zdědí Arthur dům. Nové dědictví má však nečekané zvláštnůstky skleněné stěny popsané neznámým jazykem a především 12 naštvaných duchů. Rodina záhy zjistí, že bydlení zde je doslova o život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

silentname 

všechny recenze uživatele

Keď som tento film videl prvýkrát, tak som si hovoril, že sme tu mali celkom dobrý horor. Dokonca sa mi tu aj pár vecí páči. Ale prv si povedzme čo je tu spravené trošku mizerne. V prvom rade sú to decká Tonyho Shalhouba. Nie sú zaujímavé, viac menej len vykrikujú a sú skôr cieľom filmu než reálnymi postavami. Úvodná scénka trošku pripomína "Brave Little Toaster" a nakoniec musím povedať, že interiér domu je hrozný. Kto by chcel v takom dome bývať? Úprimne. Teraz si ale povedzme o dobrých momentoch, lebo pár ich tu je. Matthew Lillard podľa mňa hrá zaujímavú postavu a jeho schopnosti sú tiež zaujímavé.Embeth Davidtz v role doktorky funguje dobre a aj Tony Shalhoub je celkom fajn a snaží sa svojej postave niečo dať. Páči sa mi komédia, ktorou chcú film občas odľahčiť a rozuzlenie je celkom zaujímavé. Výsledne je to fajn horor, ktorému ale niečo chýba. Ale oveľa radšej si pozriem toto, než napríklad "Silent Hill: Revelations" ()

Sawyer815 

všechny recenze uživatele

No tak to byla darda.20 minut to vypadalo na docela fajn béčko, jenže pak se všichni zůčastnění sešli v jednom skleníku a začalo velké duchařské "peklo" ve kterém Vám je již předem jasný co bude následovat.Děj průhledný jako okno.Jeden duch větší pastelíňák než druhý.Herci na tom nejsou o nic líp.A tak trapný závěr už dlouho nepamatuji.Na víc než ** to fakt tentokrát není. ()

Reklama

Anticque 

všechny recenze uživatele

Efektově velice dobře zpracovaný horror, atmosféra je dost slušná, nápad z 12i duchy se povedl, nejlepší byl asi Lamač, který mě nadchl. Hlavní záminku filmu jsme rozluštil už asi po 30 minutách, ale stejně jsem musel s napětím dokoukat film jestli je to pravda, potvrdilo se. Slušný efekt byl rozpůlení chlápka dveřmi, ale jinak všichni duchové byli hustý. Chvála horroru, bez něj bych se unudil k smrti. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Frizzell: 1. The Juggernaut ,2. What's In The Basement ,3. Main Title ,4. Entering The House ,5. Cyrus' Will ,6. Rafkin Struck Down ,7. The Jackal Attacks ,8. The Princess ,9. Junkyard ,10. Opening Of The Chambers ,11. Rafkin Dies ,12. Ben Moss Splits ,13. The Hammer ,14. Leaving The Library ,15. Gene Returns ,16. The Ghosts Escape ,17. The Arcana ,18. The Angry Prince ,19. Bobby Gets Lost ,20. Cyrus Returns ,21. The 13th Ghost ,22. The Machine Destroyed ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná duchařina, která sice docela často nudí, ale je plná povedených speciálních efektů a masek. Snad kdyby se změnila většina hereckých postů, tak z toho mohlo být něco, na co bych asi dlouho vzpomínal, ale takhle jsem měl možnost sledovat pouze průměrné a snadno zapomenutelné představení. 5/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Za devět týdnů promítání film vydělal v USA přes 40 milionů dolarů a po celém světě přes 60 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Ve filmu je k vidění duchů potřeba speciálních brýlí, což je jedna z mála věcí, které byly zachovány z původního filmu. (Chatterer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno