Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (208)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dá se očekávat, že lidi budou nespokojení. Jedni budu řvát, protože řvali už u prvních dvou, druzí budou nadávat, protože by chtěli nějaký hardcore, jako byla dvojka. Zbytek bude ve značné menšině. Já jsem rád, že Six natočil všechny tři filmy jinak, dívat se dvakrát, resp. třikrát na to stejný by mě nebavilo. Trailer naznačil lecos, dostal jsem, co jsem očekával. Six se vysmál všem do xichtu a podle mě to udělal mnohem líp, než se to povedlo třeba Smithovi s jeho mrožem. Já jsem se zasmál teda dobře, na mým měřítku kokotin to průměr bez problémů chytá, i když z předchozích dvou dílů jsem si odnesl mnohem nezapomenutelnější zážitek. 65% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, to bylo jedno z nejšílenějších zhovadilostí, co jsem kdy viděl. Jeden řekne, že to je úchylárna největšího kalibru s neustále řvoucím vypatlaným volem, ale na druhou stranu to chce jistej typ geniality, že někdo něco takovyho vubec vymyslel a natočil. Myslim, že Tom Six má za lubem se prezentovat tak, aby to vypadalo, že žádná násilnost, zhovadilost, prasárna mu není cizí, prostě chorá mysl... ale kdo ví, jestli takovej není i doopravdy. A to je stejnej přístup, jak se dá posuzovat tenhle film. Buď to můžete brát vážně a blejt při každé druhé scéně a kroutit hlavou nad tím, jak je to blby a nemožny a že to by se v životě takhle nikdy nikde nemohlo stát, nebo to brát odlehčeně a vidět tam ty tuny morbidního humoru... na kterej je ale teda často potřeba fakt silnej žaludek. Dějovým mínusem by mohlo být opakované použití dvou hlavních hovad z předchozích filmů, ale po herecké stránce jsou skvělí, obzvlášť nacistickej psycho ksicht Dieter Laser. Nemyslim si, že to stojí za dvojí skouknutí, ale rozhodně by se to dalo doporučit lidem, kteří se cítěj na to, že je nic nerozhází. ()

Reklama

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tom Six tu celých sto minút poukazuje na svoj jediný filmový úspech lacným humorom s lacnými hercami stále dookola...Nemôžem povedať,že niektoré momenty neboli vtipné,no od tretieho pokračovania Human Centipede som čakal úplne niečo iné,ako len stupídny humor.A samozrejme nesmiem zabudnúť na čerešničku na torte a tou je retardovaný Eric Roberts,ktorý je dokonalý klinec do rakvy pre túto sračku... ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tohle byla parodie na předchozí dva díly. Jedině v takové parodii si guvernéra může zahrát takové béčko jako Eric Roberts. Nápad lidské stonožky byl použit jako trest na vězně a nepatrně rozšířen. Nápad je to tak zvrácený, že i Robertsovi je z toho špatně. Ale musím uznat, že má něco do sebe, protože pro některé lidi je uvěznění spíše hotel než trest. Kam se na to hrabe vězení Černý delfín? Je milé, že se dvě největší zrůdy z předchozích dvou filmů potkaly ve společném snímku, ačkoliv Harvey má normální a vcelku uvěřitelnou roli. Laser vyměnil inteligenci za zvrácený sexappeal. Ale myšlenka založená na tom, že byly dva předchozí filmy použity jako instruktáž pro sestavení vězeňské stonožky za asistence jejich režiséra, je opravdu brilantní. A stonožka doživotně odsouzených? Nechte se překvapit. ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

A takto to dopadá, když se zcela podprůměrný hororový tvůrce opije pomíjivou slávou a s hlavou zastrčenou hluboko ve své vlastní prd*li (asi po vzoru postav svých filmů) recykluje neustále dokonale jeden a ten samý nápad, tentokrát v nesnesitelně uřvané trapné sebeparodii. Pro koho kromě sebe Tom Six tenhle díl natočil? Fanoušci prvních dvou dílů s očekáváním vidění ještě větších prasáren a vyhrocenějšího gore, než bylo ve dvojce, budou nutně zklamáni na celé čáře - trojka totiž obojí naprosto postrádá. A co víc, je to nuda. Naprostá většina přemrštěné stopáže je věnována velmi hlasitým kreacím Dietera Lasera a mně bylo studno něco takového sledovat. Zatímco Lidská stonožka 2 byla nevyhnutelným vyústěním toho, co fanoušci chtěli po jedničce, trojka je jen nikým nechtěná režisérova exhibice s opravdu mizivými kvalitami. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)
  • V tomto dílu se vyskytuje pouze jedna žena. (LUKICKK)
  • Před natáčením filmu režisér Tom Six prohlásil, že vedle tohoto pokračování bude druhý díl vypadat jako „disneyovka“. (Ruuzha)

Reklama

Reklama