Reklama

Reklama

Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě. Snímek mapuje raketový vzestup nekonvenční skupiny prostřednictvím jejich revolučního zvuku a ikonických písní, jako jsou „We Will Rock You“, „We Are the Champions“ nebo právě „Bohemian Rhapsody“. Jejich příběh začíná bleskovým startem, pokračuje neřízenou životní spirálou a vrcholí nezapomenutelným, strhujícím vystoupením na koncertu Live Aid v roce 1985. Na jeho pódiu Queen v čele se rtuťovitým Freddiem předvedli jednu z největších show v historii rocku. Jejich hudba byla a stále je ohromnou inspirací pro celý svět. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Uživatel Simheona smazal svůj příspěvek.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Hekman

Čo melie stratený prípad ako ty, ktorý naviac trpí problémami so zrakom, to sa ma žiadnym spôsobom dotknúť nemôže. Pokojne sa tu na obdiv vytŕčaj aj naďalej, ak to inak nejde. Takých tu už bolo, nič si nenahováraj.

na příspěvěk reagoval Hekman

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

To je jako hodnocení knihy podle obalu... Jako kdyby lidé dávali 5* novému StarWars jen proto, že se to tak jmenuje. Zajímavý názor, ale nesouhlasím s ním a nemám jediný důvod tomu dávat více hvězd kvůli názvu.

na příspěvěk reagoval Hekman

 (hodnocení, recenze)

Možná kdyby se to jmenovalo Rusemian jsme v modrých. 

na příspěvěk reagoval obregon

 (hodnocení, recenze)

Tobě asi nic neříká psychologie  

na příspěvěk reagoval Sayko

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Nevidím důvod, proč tomu kvůli slovu Bohemian dávat vyšší hodnocení. Hodnotí se film, ne název. 

 (hodnocení, recenze)

Nechci podezrivat Česká divák. Ale není to trochu nadhodnoceny kvůli slovu Bohemian? Bohemians 1905 je u nás fotbalový klub. 😁

na příspěvěk reagoval Sayko

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Hekman

Jsou snímky, které jsou tvořeny spíše "pro kritiky", a pak jsou zde filmy, které jsou spíše tvořené pro fanoušky a diváky, kteří si chtějí daný film co nejvíce užít. Tento je konkrétně určen pro fanoušky, tak zde prosím neustále nedržkuj nad tím, že je toto dílo neskutečně nadšeně divácky přijato. Kritici typicky očekávali intelektuální drama rozebírající do podrobna Freddieho osobnost, dostali ale pravý opak - velkolepou ódu na hudební umění.

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

IMDb - 8.4 // RT 62% // Metacritic 49% // CSFD - 3. nejlepsi film ! //  Zeman prezidentem a ted Andrej junior ... CR vali !

na příspěvěk reagoval runner85, DJ_bart

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

mm13

Tak po prve a na posled. Ja ti nenadaval, jen jsem pouzil slovenskou rec, aby ti to prislo vic familierni a mel jsi me rad Dyt to vy Slovaci pouzivate furt - po pici // co, ti jebe ? // ty kokot ... Nemusis se hned citit dotcene, ale jestli jsi takova mekota ze SR, tak na tebe budu neznejsi. Malaaaa ... A hlavne na netu furt nekoho vyzyvej k souboji. Pojd mi to rict do voci ty sracko ! No uplne se mi spustil hnedej poplach. Prosim, neublizuj mi !

 

A po stodvacateprvni ... Ja nerikam, ze Fredous nemel predkus, jak zubaty Koloseum, jen rikam, ze ve filmu je to o moc vetsi predkus, bo Malek ma predkus i bez maskeru, takze museli nasadit predkus na ten jeho predkus a proto vypada jak Hatatytla na perniku.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, mm13

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

mm13

Vždy se najde nějaký odpůrce... neříkám, že by se mi to taky zamlouvalo (kdo by taky chtěl vidět pošpinění svého oblíbené umělce, ačkoli pravdivé), ale pokud někdo doopravdy chce neskutečně kontroverzní snímek, který půjde Freddiemu doslova pod kůži, proč ne? Šance zde je, ačkoli malá. 

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Vôbec nie márny postreh... i keď to nie je reálne, keďže May & Taylor nič také do sveta nepustia. Ale bolo by to fajn.

na příspěvěk reagoval DJ_bart

Simheona

Simheona (hodnocení, recenze)

Rami Malek v roli Mercuryho je excelentní, akorát mě mrzí, že film končí rokem 1985.

na příspěvěk reagoval DJ_bart

Deivy

Deivy (hodnocení, recenze)

Ja sa čudujem, že sa necháte ešte vytočiť. Mne tu tiež išiel niekto pár dní dozadu vulgárne nadávať pritom som vyjadril iba svoj názor. Netreba si to všímať, doba je ťažká, ľudia sú zakomplexovaní a leniví tak vypisujú ako machri na diskusiách. Ale keby ste/sme sa stretli v električke tak sa radšej do zeme zakopú ako by mali niečo povedať :) Tak to už chodí, netreba to brať vážne a diskutovať radšej s normálnymi ludmi. 

na příspěvěk reagoval Sayko, mm13

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Tak už 7 tisíc hodnocení a pořád se drží na 3. příčce. Tak myslím, že by se snímek mohl zachumlat v top desítce..

na příspěvěk reagoval runner85

Související novinky

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

07.06.2023

Režisér Bryan Singer byl dlouhý čas jedním z nejnadějnějších mladých tvůrců v Hollywoodu a jeho kariéra se zdála být neotřesitelná. Rodák z New Yorku se proslavil už začátkem devadesátých let svým… (více)

Fuqua natočí film o Michaelu Jacksonovi

Fuqua natočí film o Michaelu Jacksonovi

19.01.2023

Režisér Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer) zdá se našel novou zálibu v natáčení filmů podle skutečných událostí. Nejprve si to vyzkoušel v otrokářském dramatu Osvobození s Willem Smithem a teď… (více)

Reklama

Reklama