Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

geklon 

všechny recenze uživatele

jakkoliv se dalo očekávat, že tohle galapředstavení pleády mnou po většinou extrémně neoblíbených paherců, bude jen nafouklým břichem, které čeká na to až mu praskne voda....film mě dost zaskočil a musím říct, že i bavil. Lehce naivní, ale kontrastně poměrně slušně nad věcí a pro ty co jsou v očekávání i možná příjemně odlehčující. Poměrně dostatečně dochucená jednohubka (díky bohu, že tam nehrál Sandler) 55% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Diazová si do nádoby odložila obsah žaludku. A takový je celý film, plný hvězd, laciného humoru a rozjitřeného sentimentu. Kam příběh směřuje dobře víme, stále četnější vzdechy nás neomylně vedou k uhekanému vyvrcholení, při kterém vám bude pořádně trapně za všechny, kdo se na téhle slátanině podíleli. Kromě toho, že tahle komedie opravdu není zábavná, je také vrcholně nevkusná. Snaží se nám totiž namluvit, že mezi největší ctnosti patří hysterie a sebestřednost a že je v pořádku, když v rámci přirozeného výběru ti krásní a silní válcují ty ošklivé a slabé. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako porodiť a nezblázniť sa? Hlavne treba brať všetko s nadhľadom a v klídku. No ako na potvoru, zo všetkých možných variácií, ako kto môže prežívať tehotenstvo, práve tento spôsob tu chýbal. Aj keď chápem, to by potom nebol film, v ktorom by sa trápnosť mohla vylievať až cez okraj. Niekedy som kvôli tomu na pár sekúnd musel odvracať oči. Dve hviezdy za pár pekných pesničiek a celkom príjemnú hereckú zostavu. 40/100 ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Já nejsem až tak moc znechucen jako ostatní, ale film je to úplně pitomý. *** snad za krásky A. Kendrick, C. Diaz, J.LO, B. Decker. Jak mám rád E. Banks, tak byť byla moc krásná, hrála takovou krávu, že jí to hned tak nezapomenu. A to je největší chyba filmu. Pár E. Banks a ten druhej a ta 4ka pseudootců. Nebýt těchto dvou dějových linií, film nemá chybu! Protože byl o přirozených problémech! Tohle ale normální nebylo! Jinak fajn. Hezké ženy, normální problémy. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Pět žen, pět mužských protějšků. Pět, někdy dosti prekérních, situací, které spojuje jediné. Potomek. Takto málo stačí k obsahu filmu, protože o ničem jiném tahle zhůvěřilost není. Pět holek, dam, žen a paní se ocitají v téměř stejné situaci. Očekávají dítě. Jedna z nich děti mít nemůže, takže v ten samý okamžik začíná svůj kolotoč okolo adopce. Nu což, těhotné ženy, má to být sranda, ublížit mi nemůže, že se na to podívám. No neublížilo moc, ale po skončení mě rozhodně chuť na to, že bych chtěla mít dítě, rázně přešla. Jediný okamžik, který zabránil tomu, abych tento brak poslala do propadliště dějin, byla pro mě naprosto rozsekávající a dojemná scéna, kdy si Jennifer Lopez jede přes půl světa pro svého malinkého černouška do bohem zapomenuté africké divočiny. Ten moment ve mě ještě dlouho zanechal hřejivý pocit u srdce. Jinak ale film spoléhá na hvězdné obsazení a jediným ještě trošku vtipným momentem je taťkovská parta v parku. A to opravdu jen trošku. Filmy o těhotných mi nevadí, ale musí to mít náboj a umět pobavit. Křečovitá a hysterická Cameron Diaz s falešným pupkem je velká tryzna. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno