Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa toho hodnotenia som čakal naozaj niečo dosť priemerné a nevýrazné. No napokon sa mi to celkom pozdávalo, aj keď miestami bol dej až príliš prehustený a niektoré postavy (resp. celé páry) mi tam prišli úplne prebytočné - tým mám namysli hlavne Rosie a Marca (Anna Kednrick & Chace Crawford), ktorí mi do toho konceptu až tak nezapadali. Ale inak príjemná oddychovka z prostredia tehotenstva, očakávania vytúžených detí a všetkého okolo toho. A to slabé hodnotenie naozaj ten film trochu podcenilo. Za mňa ľahký nadpriemer, 3*. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nepovedená a nevtipná přehlídka hollywoodských hvězd. Nevidím jediný rozumný důvod, proč si vybrat tenhle film pro návštěvu kina. Mateřství je velmi emotivní období v životě ženy či rodičovského páru, ale zde je degradováno na předmět tupých a prostoduchých hádek budoucích rodičů, kteří všichni paradoxně o děti stojí a těší se na ně (jiná alternativa zde snad ani není přípustná). Humoru je jako šafránu a často se omezuje na zvuky či afektivní reakce. Recenze zde. 3/10! [12.06.2012_kino Atlas_novinářská projekce] . ()

Reklama

AdaMM 

všechny recenze uživatele

V letadle v prostřední řadě sice nemáte kam utéct, ale můžete to vypnout - a já jsem to do konce dokoukal, i když to teda nebyl žádný extra film :) ale porod mě čeká už docela za chvilku, tak jsem si řekl, že si na něj počkám i ve filmu :) pár vtipných momentů tam bylo, na některé herce se i dalo dívat... slabší průměr (2 až 3 hvězdičky). ale hlavně všechno dobře dopadne :) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tento film slouží jen jako jedna velká reklama na celebrity, které si chtějí udělat dítě anebo chtějí dítě. Plkají, hekají a vlastně to spíše vypadá jako "kámoška má dítě, uděláme si taky". Bohužel je to plytké a řídké. Vtipné momenty nehledejte, tedy pokud je vtipné říct "ku*va" v tv. Tohle by mohl být instruktážní film pro mladé lidi - nedělejte si děti! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentov sa našlo, padla aj hláška, či dve... proste klasická romantická komédia, tentokrát s motívom tehotenstva. Romantická komédia, ktorá nepatrí medzi filmy, ktoré by ste museli vidieť. Ja som si film pustil predovšetkým kvôli niekoľkým jedincom, ktorí vo filme hrajú (Cameron Diaz, Jennifer Lopez) zvyšok hercov buď nemám rád alebo som ich videl len v pár filmoch, ale moc na mňa nezapôsobili, tu tomu nebolo inak. Myslím, že tento film je pre matky, ktoré prežili to, čo hlavné hrdinky, ale pre nikoho iného už nie. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama