Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako porodiť a nezblázniť sa? Hlavne treba brať všetko s nadhľadom a v klídku. No ako na potvoru, zo všetkých možných variácií, ako kto môže prežívať tehotenstvo, práve tento spôsob tu chýbal. Aj keď chápem, to by potom nebol film, v ktorom by sa trápnosť mohla vylievať až cez okraj. Niekedy som kvôli tomu na pár sekúnd musel odvracať oči. Dve hviezdy za pár pekných pesničiek a celkom príjemnú hereckú zostavu. 40/100 ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Mělo to i pár světlých a komických momentů (proslov na expu nebo scény s černouškem Jordanem), ale jako celek docela hrůza. Jediné sympatické postavy hrály snad jen Elizabeth Banks a Chace Crawford. Nejvíc mě štve, jak se všude dokola omílá, že je to natočeno podle stejnojmenného amerického bestselleru - kniha What to expect when you're expecting je normální těhotenská příručka, která v Americe sice platí jako bible pro všechny těhotné, ale s tímhle paskvilem nemá společného vůbec nic. ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Pět žen, pět mužských protějšků. Pět, někdy dosti prekérních, situací, které spojuje jediné. Potomek. Takto málo stačí k obsahu filmu, protože o ničem jiném tahle zhůvěřilost není. Pět holek, dam, žen a paní se ocitají v téměř stejné situaci. Očekávají dítě. Jedna z nich děti mít nemůže, takže v ten samý okamžik začíná svůj kolotoč okolo adopce. Nu což, těhotné ženy, má to být sranda, ublížit mi nemůže, že se na to podívám. No neublížilo moc, ale po skončení mě rozhodně chuť na to, že bych chtěla mít dítě, rázně přešla. Jediný okamžik, který zabránil tomu, abych tento brak poslala do propadliště dějin, byla pro mě naprosto rozsekávající a dojemná scéna, kdy si Jennifer Lopez jede přes půl světa pro svého malinkého černouška do bohem zapomenuté africké divočiny. Ten moment ve mě ještě dlouho zanechal hřejivý pocit u srdce. Jinak ale film spoléhá na hvězdné obsazení a jediným ještě trošku vtipným momentem je taťkovská parta v parku. A to opravdu jen trošku. Filmy o těhotných mi nevadí, ale musí to mít náboj a umět pobavit. Křečovitá a hysterická Cameron Diaz s falešným pupkem je velká tryzna. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Najväčší úspech v tejto komédií u mňa zožal dobre naladený kontrast medzi mladým párom a starým párom, kde otec Dennis Quaid skvele triumfoval vo všetkom nad svojím synom Benom Falcom. Pobavil ma ich vzájomný pomer, ktorý po niekoľkých pošmyknutiach našiel správnu cestu, nad ktorým držala ochrannú ruku jeho nová mlada mamička a syna vrúcne prijala za svojho. Jednou z usvedčujúcich viet bola "Viem, že peniaze neznamenajú všetko, ale utužujú vzťah medzi deťmi a rodičmi". Od tak bohatého obsadenie ako C. Diaz a J. Lopez som čakal viac, no tie boli takmer úplne odstavené na vedľajšej koľaji a len sporadicky sa zapojili do rodinných situácií. Ostatné závany vtipnosti ohľadom pôrodu a problémami spojenými s touto skutočnosťou boli, už použité v podobných filmoch, takže niet tvorcov za čo veľmi chváliť. No u mňa slabších 50%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu sledování tohoto snímku jsem si vlastně jen říkal, jaký ranec peněz za to asi museli přítomní herci obdržet, aby byli ochotni ze sebe dělat takové kokoty, které jim daný scénář předepisuje a jak moc se museli přemáhat, aby ze sebe dokázali soukat ty veškeré odpadové dialogy, ze kterých se jim muselo jistě dělat mdlo, ostatně stejně jako asi většině publiku, sledující ty tuctově kýčovité, nesoudné a nepřirozené figurky, chovajících se jako ty nejafektovanější a nejinfantilnější primadony, nemající o skutečném světě ani páru. Prakticky všechno tu tak na mě působilo jen jako naaranžované pozlátko zobrazení image americké střední a vyšší třídy, kde ovšem veškerá ta mezilidská chápavost, soucitnost, tolerantnost a obětavost působí uvěřitelně asi jako všeobecný blahobyt v Somálsku, čímž jsem tomu filmu zkrátka nevěřil ani slovo, či gesto, vše se zde totiž odehrává strašně nepřesvědčivě a naivně, a je úplně jedno, že se zrovna jedná o poměrně citově odůvodnitelné téma, jakým mateřství bezesporu je, neboť i zde platí jisté mantinely, které měli tvůrci tolerovat a nedělat především tedy z postav něžnějšího pohlaví takové krávy, které si místo soucitu a pochopení zasluhují jen posměch a opovržení. Naštěstí alespoň nějakou snesitelnost filmu částečně tedy zachraňují pánské postavy, kdy především ten klub tatíků vyplodil pár úsměvných, až vtipných momentů, toť je ovšem jinak z kladů této podívané vše, zápletka jako taková tu vlastně ani neexistuje, pro jakoukoliv atmosféru, či osobitější pojetí filmu pak platí to samé, a především zde nefungují ani žádné emoce, což považuji vzhledem k tématu filmu za jeden z nejzásadnějších problémů. Tento snímek zkrátka není vůbec dobrý, nemá co nabídnout, ani čím zaujmout, anebo jsem na něco takového prostě jen jeden velký ignorant, vidící svět v daleko tmavších barvách, než nabízí tato přerůžovělá nedůvěryhodnost. Ať už tak, či onak, tento film za pozornost jednoduše ale nestojí. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama