Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (188)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ó maličko lepší než první díl a v jádru nic co by dospělého diváka dokázalo nas.at,nebo urazit.Kdyby mi bylo tak do 10 let,bylo by to určitě lepší,ale i tak jsem se nenudil a jak jsem již psal u jedničky,velký průser se nekoná a oba díly jsou o třídu,ne-li dvě jinde,než hrané zprznění Garfielda...50% ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

If you weren't in excruciating pain, you'd be laughing hysterically, believe me.......... Stále milé a vtipné. Najlepší šmolkovia sú Vanity a Positive Grouchy.......... Vanity: She's not going to give him the formula, is she, Papa? Papa: If she does, it would mean the end of all Smurf kind. Vanity: Wait. Even the handsome ones?............Grouchy: Oh, no! Are you smurfing kidding me? You nearly killed... I mean, look at this view. ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jestli, že první díl si u mě vysloužil tři hvězdy, tak tady tomu nesahá možná ani po kotníky. Úplně zbytečné natáčet třetí díl. Tady vůbec, ale vůbec nejde o herce, protože nemají vůbec žádný prostor se projevit. Nevím, jestli je to více kreslené, nebo hrané. Jediní co vím je, že pro děti možná, ale pro diváky nad 12 let to snad nemůže uspět pozitivně. Zamrzí takové mrhaní penězi nad zbytečnostmi. ()

newstedson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nudné, bez štipky zábavy a hlavne dejovo nedotiahnuté. Katastrofálne herecké výkony hlavných postáv v kombinácií s úchylne vyzerajúcim Gargamelom a množstvom lietajúceho 3D odpadu po celom plátne, v podobe magických hviezdičiek a neviem čoho všetkého. Sám sa čudujem, že som pri tomto filme vydržal sedieť celých 105 minút a neodišiel som už niekde v polovici. Jednoznačný kandidát na odpad a myslím, že možno aj najhorší polo animák za tento rok. Veď uvidíme. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

To je děsný, já si snad začínám zvykat, anebo je druhý díl lepší, než první. Neplechové se povedli a jsou asi největší devizou. Šmoulince se díky druhé ženské bytosti mezi Šmouly asi dost uleví, počítám že bude tak asi.... z poloviny vytížená než dřív. I tak to musí být fuška, ale evidentně jí to vyhovuje. Gargamel a kocour jsou stále odporní. 45% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Na financování filmu se podílela i společnost Sony Pictures, a proto byly všechna elektronická zařízení vyobrazené ve filmu právě od firmy Sony. K vidění jsou ve filmu vidět Xperia Tablet S nebo Xperia S. (Will_X)
  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje ještě jedna scéna s Gargamelem. (Will_X)

Reklama

Reklama