Reklama

Reklama

Smrtelně nemocný Frank je zároveň smrtelně unavený z americké konzumní kultury a rozhodne se zbavit společnost těch nejvíce otravných členů. K této misi si vybere neobvyklou spolupachatelku - šestnáctiletou Roxy. (JayZak)

Videa (2)

Trailer

Recenze (354)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Goldthwait mě překvapil už svým minulým filmem, kdy jsem se divil, že ten uřvaný šílenec z policejní akademie dokáže natočit něco tak černého a zároveň hlubokomyslného. God bless America má parádní námět a trailer byl prakticky dokonalý, vtipný. Ale bohužel se na kvalitu World's Greatest Dad ani traileru nepodařilo navázat. 65% ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Veľmi som sa tešil na tento satirický kúsok, ale musím sa priznať, neužil som si ho tak, ako som dúfal, že si užijem. Na začiatku je síce výborne zhrnuté všetko, čo (aj podľa môjho názoru) robí zo života v tejto úchvatnej spoločnosti peklo na Zemi, no akonáhle príde na zabíjanie, nie je to tak zábavné, ako by to mohlo byť. Chyba je v tom, že film je točený ako vážna indie dráma, čo síce pridáva body k dobru v dialógoch medzi hlavnou dvojkou, no zo zabíjania kreténov robí namiesto želanej zvrátenej fantázie často len obyčajné zabíjanie. Absurdnosť a pointa však z filmu kričí jasne i napriek tomu, no ak by som si mal všetko maximálne vychutnať, musel by sa film uberať trochu iným smerom. ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Nadnesená a přehnaná kritika společnosti konzumu, která táhne vše do absolutního extrému a vůbec s ničím se nepáře, takže Frank cedí hlášky a spolu s perverzním způsobem roztomilou Roxy vystřílí, jak porotu Superstar, tak náboženské fanatiky. Pro mě totální gulity pleasure, ústřední duo je k pomilování a nelze se neztotožnit s názory, že lidé stále více tupnou a dobrovolně si nejenže nechávají vymýt mozek, ale ještě se s tím pochlubí kamarádům na sociální síti. Vřele bych doporučil tento snímek všem fanouškům Top star magazínu a Farmy:). ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Začátek slibuje laskavou revenge podívanou, ve které nejde nefandit hlavní myšlence (až na ty lolitky a pár dalších drobností samože) - škoda, že se to definitivně posere zhruba ve chvíli, kdy vypadne hadr z nádrže. Proč tam musela být ona? A proč tak otravná? Proč to neni chytřejší? Proč... počkat, on to točil ten čokl z Policejní akademie? God Bless America. __________ No nic, chvíli potom jsem v telce narazila na Extrémne rodiny, plakala jsem. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Wauuu, tak tohle bylo něco nezapomenutelnýho. Film, který se snad ani tvrději už nemůže navážet do americké společnosti a její povrchnosti, egoismu, chamtivosti, hrubosti a arogance. Kde se hrabe Michael Moore. A ještě víc je k nevíře, že to točil a napsal ten největší pošuk z Policejní Akademie. Tenhle film má moje naprosté uznání, protože je to krutě pravdivý (kdo tam byl, pochopí), navíc je to fakt vtipný a Tara Lynne Barrová je neskutečně zajímavá mladá herečka. 1 000 000 % ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Kniha, kterou Frank (Joel Murray) půjčuje recepční, je "Pride and Prejudice and Zombies" od Jane Austenové a Setha Grahama-Smitha. (DJDVD)

Reklama

Reklama