Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rogen hraje pořád tu samou postavu a měl by v tom rozhodně pokračovat. Rozjezd na Francově party mě jen utvrdil v tom, že on tak skutečně žije a je těžké mu nezávidět. Debaty o poslední Milky Way, nadměrné ejakulaci nebo znásilnění Emmy Watson jsou předčasnými vrcholy, i když finále s nejlepším boy bandem všech dob také neurazilo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt boreckej film. Parta kamarádů si prostě řekla, že natočí film po svém, dostali prachy a mohli to rozjet. Říkají si vlastníma jménama, vymejšlej nejrůznější ptákoviny a hází jeden odkaz na filmovej průmysl za druhým (hlavně o filmech, ve kterých někdo z nich hrál). Nejvíc asi zaujme James Franco, a také camea dalších známých herců či celebrit, jako Rihanna nebo Emma Watson EDIT : 23.1.2017 jsem na to koukal podruhé a musim konstatovat, že na párty je to skvělá komedie a to Rogenovky úplně nevyhledávám, Holt ten plnej nášup celý tý jejich party byla ku prospěchu....70% ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Tohle mně vyrazilo dech. O filmu jsem delší dobu věděl, ale netušil jsem, že se to týhle bandě komiků tak povedlo. Herce už dobře znám a někdy je i pozorně sleduju, a tak jsem si maximálně užíval to, jak hrají sami sebe, jen svoji přehnanou verzi, často až jakousi karikaturu (např. o Michealu Cerovi se vypráví, že dokáže být nepříjemný a nafoukaný, takže tady je to slušnej zmrd, co fouká po lidech koks a plácá Rihannu po zadku - která mu za to hnedka jednu napálí zpátky). Humor je tu samozřejmě pořádně ujetý a přisprostlý, na tom si přeci jen tihle komici zakládají. Jen tady to teda rozjedou na max a humor je tu často pořádně černý. Thle je vlastně hororová komedie. Ve filmu dokáže vládnout pěkně nepříjemná atmosféra, a často se tam dějí dost znepokojivé věci, i když se ti pošuci snaží na apokalypsu nemyslet a občas si ji i pěkně užít (hlavně díky chlastům a drogám). Hororové komedie nejsou nic nového, ale tenhle kousek na mě působil fakt originálně. Je maximálně puberťácký, zároveň hororově znepokojivý a má svůj styl. A příběh je skvělý. Je dobře promyšlený a dokonce tu vidíme i nějaký ten vývoj postav. Super. (9/10) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, ktorého najsrandovnejším momentom je, keď Michael Cera plácne po zadku Rihannu. Chalani sa vyblbli. Baviť sa s nimi v ich "reálnej" prítomnosti na pre'dick'ovaných fóroch a úprimnej kritickej sebareflexii má nábeh na cool švandu, ale chcelo to vypilovanejší scenár. Toto akoby zbastlili spontánne za jeden věcer a vrátili sa k tomu až na place. Casting nie je všetko. Finálny penis-démon a záverečný song dobré :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější film roku! Tolik známých tváří, tolik gagů, tolik narážek na filmy, tak brutální, tak sprosté, ujeté, šílené, vizuálně skvělé a perfektně vymyšlené, že tomu pálím plný počet. O filmu jsem si dopředu nic nezjišťoval a kdo bude čekat flákačskou, hulící komedii jako já, tak bude nesmírně překvapen a šokován, vším, co se ve filmu děje. Nářez! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama