Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenechte si ujít napínavé souboje originálních nápadů napříč žánry!  Česká televize ředstaví jedinečný a původní český televizní projekt, v rámci kterého budete mít poprvé v historii možnost zvolit si televizní seriál podle svého gusta! Dívejte se a dozvíte se důležité informace o principu souboje, soutěžních seriálech a možnosti hlasovat! Který seriál je nejlepší?
Výber: Babička na inzerát, Sedmerák, Ambasáda, Úřad, Cirkus Bukowsky a Mazáci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Sidder 

všechny recenze uživatele

Achjo, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Je pravda že většina coververzí byla hodně špatná (vlastně možná všechny). Ale Tereza ví a dělá to dobře. Ringo vždycky byl, je a bude exot, tak na něj tak nahlížejme. Halina už je hodně ohraná, tu bych vyhodil z fleku no a Šmoldasův lehce retardovaně prezentovaný (myslím tím zpomaleně, to k němu prostě patří) humor jsem měl vždycky rád. Když si pak nakonec uvědomím, že tahle ,,estráda" je jen balením pro jeden z nejlepších projektů ČT poslední doby a k tomu všemu vidím další neadekvátně podhodnocenou věc, chce se mí dát pět, ale dám tomu čas, ten třeba ukáže... ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně síla. Někdo si asi na ČT řekl, ať si poplatníci za svoje peníze trošku užijí a vyberou si seriál sami jako odměnu. Tohle by mi vůbec navadilo. Mě vadí ta šílená prezentace. Raději to měli udělat jako na konkurenční Nově. Ta po dva nedělní večery vybalila dva filmy, které byly piloty k původním seriálům a pak s klidem sledovala, co to s diváky udělá. Jestli seriály někdy na Nově uvidíme, ale jisté není. ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! Hnus! . . . Posrali se se serriály... °-[.. . . . Má to cenu? Dívat se, hodnotit, řešit? . . . Jo, je to jen další kulturní zločin provařené nepotické čudlácké sebranky, celebřitní darebáctví a tunel na >veřejnoprávní< (sic!) peníze televize nucené dlužby! Nasrat! - - - - - (Nahlédnuto 14.11.2011 ze >studijních důvodů< na >stupidní jebničce< , hodnocení 56., komentsrář zde jako osernáctý - 14.11.2011) ()

Chajimwitz

všechny recenze uživatele

Jak jsem pochopil z reklamní kampaně,tak může veřejnoprávní divák za svůj poplatek spolurozhodovat,jakou sračku bude ČT vysílat v hlavním vysílacím čase.Ano,píšu sračku,protože v dnešní době s hereckým materiálem,který je k dispozici není možno natočit nic jiného.Já se na takovém rozhodování podílet nehodlám a tento pořad nesleduju,tak tomu ani nedávám hodnocení. ()

Thorgerda 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem koncepci tohoto pořadu považovala za docela dobrý nápad! Já bloud(ka)!!!! Babička na inzerát.... Souboj seriálů nám v přímém přenosu ukázal, jak dokáže obecný vkus pohřbít dobré koncepty a opět vygenerovat další z řady sraček plných špatného herectví, špatných nefunkčních story a úlisně "laskavého" kvazihumoru. České televizi zdá se není pomoci. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama