Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenechte si ujít napínavé souboje originálních nápadů napříč žánry!  Česká televize ředstaví jedinečný a původní český televizní projekt, v rámci kterého budete mít poprvé v historii možnost zvolit si televizní seriál podle svého gusta! Dívejte se a dozvíte se důležité informace o principu souboje, soutěžních seriálech a možnosti hlasovat! Který seriál je nejlepší?
Výber: Babička na inzerát, Sedmerák, Ambasáda, Úřad, Cirkus Bukowsky a Mazáci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jednou, ale nemělo to podle mne žádný šmrnc. Nemá ho ani scénář, ani Tereza Kostková, ani ostatní učinkující. Ringo Čech působí komicky spíše nechtěně, Halina Pawlowská mi byla vždy nepříjemná jako postmoderní čarodějnice. Novodobá adaptace původních písní velmi slabá. Ale to jsou jen takové subjektivní dojmy... ()

Thorgerda 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem koncepci tohoto pořadu považovala za docela dobrý nápad! Já bloud(ka)!!!! Babička na inzerát.... Souboj seriálů nám v přímém přenosu ukázal, jak dokáže obecný vkus pohřbít dobré koncepty a opět vygenerovat další z řady sraček plných špatného herectví, špatných nefunkčních story a úlisně "laskavého" kvazihumoru. České televizi zdá se není pomoci. ()

Reklama

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, způsob, jakým k tomu čt přistoupila, už je horší. Kostková je jako moderátorka průměrná, v porotě mají Šmoldas a Pawlowská sem tam světlou chvilku, ale Ringo, ten snad musí být už 50 let na drogách, protože jinak si jeho chování nedokážu vysvětlit... K hodnocení samotných seriálů po shlédnutí pilotů: Babička na inzerát odpad, Sedmerák **, Ambasáda odpad, Úřad odpad, Mazáci ***, Cirkus Bukowsky ***1/2. Ať z toho vznikne cokoli, nepředpokládám, že bych se stal pravidelným divákem, o shlédnutí nějakého dílu bych uvažoval jen v případě dvou "detektivních" seriálů z posledního soutěžního semifinále. Edit 4.12.: Finálový večer jsem nesledoval, ale dopadlo to přesně tak, jak se dalo čekat, vyhrála Babička. Divákům ČT podle všeho není pomoci... ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Děsím se, děsím... velmi. Děsím se mnoha věcí. Ale nejvíc ze všeho se děsím zombie-apokalypsy. Až mrtví vyjdou ze svých hrobů a v televizi poběží neustále dokola "Souboj seriálů". Odporný veřejnoprávní vřed, v němž hnusné, olezlé a zpráchnivělé mrtvoly coby porotci budou hodnotit pilotní díly seriálů. Moment...! Mám takový pocit, jakoby se tohle už stalo... Konec světa je tudíž blízko... ()

Chajimwitz

všechny recenze uživatele

Jak jsem pochopil z reklamní kampaně,tak může veřejnoprávní divák za svůj poplatek spolurozhodovat,jakou sračku bude ČT vysílat v hlavním vysílacím čase.Ano,píšu sračku,protože v dnešní době s hereckým materiálem,který je k dispozici není možno natočit nic jiného.Já se na takovém rozhodování podílet nehodlám a tento pořad nesleduju,tak tomu ani nedávám hodnocení. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama