Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým příznivcem toho, aby se paraziti společnosti vraždili mezi sebou a netahali do toho slušné lidi. A když se tak děje pod dohledem šerifa, tak k tomu už nemám vůbec žádné výhrady. Za normálních okolností bych se samozřejmě bratrům Oodiovým vyhnul obloukem o několik států, ale na filmovém plátně se jejich společnosti rozhodně nebráním. Mé sympatie patří zejména neprůstřelnému a neprobodnutelnému Lincolnovi, ale komanda prostitutek, pirátů i indiánů měly rozhodně něco do sebe. Když už mám zkrátka dostat slušnou porci násilí, tak tímto způsobem se mi to jeví naprosto v pořádku. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Travisa Fimmela som objavil ako Ragnara Lothbroka v seriály Vikings, a preto ma zaujímalo, ako funguje mimo danú rolu. Tak som si našiel tento kus, o ktorý by som bez jeho mena v castu asi nikdy nezakopol. The Baytown Outlaws je tak jednoduchý film, že sa mi onou prostoduchosťou v niečom páčil. Dej mi nebol ukradnutý až do konca, čo som vážne nečakal. A Fimmel? Svoje úšklebky má aj tu, ale patrý to k jeho hereckému prejavu, existencii pred kamerou. Mne to nevadí, ba naopak. Je iný, než všetci ostatný, smrteľne vážne sa tváriaci kolegovia v celom Hollywoode. A to je dobre. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní béčková řežba. Plno parádních hlášek a trio hlavních postav - bratří Ooodieů, kteří svoje role hrají naprosto přesvědčivě. Jako bonus banda zabijáckejch sexy děvek, černí kapotoví piráti, indiánští motorkáři, hell yeah to je jízda! Když k tomu přidám ještě kvalitní soundtrack, pod 4* se prostě nedostanu. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Začíná to dost slušným kulervoucím úvodem, jenže všechno to krásné krvavé a hnusné končí právě po tomhle slušném kulervoucím úvodu a pak už se tak nějak celí sračkoidně vleče... Bohužel ještě doprovázené hromadou hemzů a keců ... do bezvědomí, kdy už si říkáte že to snat vypnete a vrátíte se ke své oblíbené četbě bible pospátku. :) Toužebě očekáváte konec který se vleče a vleče... stejně tak jako pšouk který jste mezi tím poslali na poslední cestu po obýváku... se schutí téhle píčoviny zbavujete za zvuku fanfár... ze své vlastní hlavy a doufáte že už se to nikdy nikdy nevrátí spět. :) No dobře kecám. ;] Nebylo to zas až tak špatný... ale vzhledem k velmy dobrému náběhu... jsem aspoň trochu čekal že si to aspoň tak 60% filmu tento styl udrží. Bohužel namísto toho vám tvůrci raději naservírují jakýsi komixivý alternativní příběh (paraelní vesmír) Psichoušů známích ze Sejmi Eso. Než se asi stali psychouši... Nebo cáklá variace na Charliho čupky. Upřímně příběh jsem ani moc nepochopil a je mi to análně fuck. Ale čekal jsem trochu víc i na nízkorospočťák jako že obsazení je mi tak nějak jako že u prdele (NO TY VOLE, ONI TAM HRAJOU I TY KUZLATA Z LOST GIRL? RULEZZZ! JOP HRAJOU, ASI 5 MINUT.. :/ ). I Tarrantino točí lepší sračky... Upřímě, odpad nedám jen proto že tam byli ty akční scény... ale natočit to spíš jako SOFT porno... trhlo by to víc. O Griffinovo kvalitách ani nepochybuju kde před tím asi účinkoval a tohle dílo páchal.. no páchlo to tam asi slušně. Proč film vidět? 1.Dům na špatné adrese.. 2. I poldové mají hranice... 3. dál asi nic, možná komixový střih vážně nevim co pochválit, vyzvyhnout... ten trapnej nicmoc konec určitě ne: ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Grázlové? Určitě! Z vidlákova? O tom není pochyb! Další hanební parchanti, kteří udělají za trochu zašustění prachů absolutně cokoliv. Jenže když vyjedou za hranici státu, kde na ně nemůže dohlížet místní šerif, je hned o průser zaděláno. A ještě když se do toho začne míchat federální agent, tak to nevypadá vůbec dobře... 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama